Spor salonuna yazıldım 1 ay gidicem bakalım yarından itibaren
hayırlı olsun faydasını görürüsün inşallah canım.Evet aslında eliptik ve yürüyüş bandı için gidiyorum.bi de Fitness dışında pilates zumba gibi dersler de dahil. Zumbaya katılırım seviyorum :)
Sanırım hasta oluyorum
geçmiş olsun kuzum. ben de dün dip boya yaptırdım geldim eve. bu sabah boğazda biraz akıntı vardı. hemen etkileniyoruz.Çok kötü salgın var. Herkes grip. Burnum akıyo ara ara hapşuruyom valla
4yk menemen bol maydanoz 5_6 zeytin biraz peynir 1.5 dilim çavdar
Ögle 3 minik yaş hurma
2 ceviz
Akşam bol salata haşlanmış kereviz 3yk yoğurt biraz yerfıstığı
Spor yarim saat yürüdüm leslie yapicam
Kelebekle eflal arabistan da doğururken sen de doğum selfisi çekmişsin ya
Size ne dedimNevreste habibte didi didi
Ben mi çekmişim nasıl çektim neden çektim niye çektimKelebekle eflal arabistan da doğururken sen de doğum selfisi çekmişsin ya
Tabi arabistanda şipşak habibte dedin mi herkes gösterirAaaaa habibte doğum fotoğrafçısı mıymış
Oylemiymisim haberim yok alla allaAaaaa habibte doğum fotoğrafçısı mıymış
Tabi arabistanda şipşak habibte dedin mi herkes gösterir
Allah alla niye haberim yuk benimTabi arabistanda şipşak habibte dedin mi herkes gösterir
Valla siz de iyiki varsınız. Demin bayat balık gibi bakıyodum şimdi canlandım vallaiyi ki varsınız ha
Oyyy kajum çok güzel menü şahane menü harika menü bayıldım bayıldım bayıldım10:00
1 dilim ekmek
1 yağda yumurta
Tel peyniri bolca
2 zeytin
15:00
Americano
3 kuru erik
1.5 ceviz
18:00
4 köfte
Booollll yeşillik
Spor 4 saat yükle yürümetabanlarım ağrıyor =240 p @nehirnil111 (kuzu cuma günü 30 dak. Tempolu vardi=75 p)
@MiuLegoWhiteblacklife
Ortilerim @ada81 @Floweroflife
Mortilerim @Konya 42 @Betulina
Konyak sana tahinli çörek ikram edeyim
Betulinam sana da şöyle bi tiramisu ismarliyim
Beni görünce gözün gönlün acildiValla siz de iyiki varsınız. Demin bayat balık gibi bakıyodum şimdi canlandım valla
Banada bayıl kaptanOyyy kajum çok güzel menü şahane menü harika menü bayıldım bayıldım bayıldım
Hareket sayısını yazmiyormuyuz canim bacak karin kol 100 de squat var yanlismi yaptim900 bolgesel derken nasıl yani
Güzel menü canım sıkma portakal suyuna dikkat et balım şeker oranı yüksek onun yerine kendisini ye balım pososuyla balimİyi akşamlar kızlar bugünkü menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 11.00 2dilim beyaz peynir,2haşlanmış yumurta,6-7tane zeytin,2çay kaşığı tereyağı,1bardak portakal suyu sıkılmış,2dilim kepekli ekmek
Akşam 17.30 dışardan hamsi yaptırdık,bol salata,1dilim kepek ekmeği
1,5litre su içildi devamı gelecek inş
@MiuLegoWhiteblacklife Esra_4378
Demek ben söyledim ha yedim seniHabibte söyledi
Ya o portakalla diyetimi bozmuş mu oldum şimdiPortakal çok ama çok olmuş etle süt ürünlerine lütfen dikkat et balım bunlar dışında güzel.menu suyu cogalt kilona Gore su oranın az balım spora başla başla başla artık lutfennnnnnnnspor spor spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?