Sayiyi birtek ip atlamada veriyoruz, bölgesel dakika olarak süre tutuyoruzHareket sayısını yazmiyormuyuz canim bacak karin kol 100 de squat var yanlismi yaptim
Aaa dakikaymış ben yanlış girmusumya her hareket 3 puan sandım varyaaa rezillik900 bolgesel derken nasıl yani
Valla siz de iyiki varsınız. Demin bayat balık gibi bakıyodum şimdi canlandım valla
Oyyy kajum çok güzel menü şahane menü harika menü bayıldım bayıldım bayıldım
Beni görünce gözün gönlün acildigulumseyinnnn cekiyorummmmm
Cano bölgesel in dakikasını tutup dakika üzerinden puan hesaplaniyorHareket sayısını yazmiyormuyuz canim bacak karin kol 100 de squat var yanlismi yaptim
Sinirlenme bebeğe zararKim daha az alacak diyelim ona
Sağol kuzum sana da geçmiş olsun çok. Bu ara mevsimdışı sebzeler yedim, ev yoğurdum bitti diye market yoğurdu yedim sanırım bünye zayıf düştü doğal beslenemedim diye
hayırlı olsun faydasını görürüsün inşallah canım.
geçmiş olsun kuzum. ben de dün dip boya yaptırdım geldim eve. bu sabah boğazda biraz akıntı vardı. hemen etkileniyoruz.
haşlanmış kerevizin tadı nasıl oluyor. hayal edemedimsanırım sadece yemek olarak ya da çiğ yoğurtlu salata olarak yiyebilirim
Burdaki sporun ne zaman pekiSabah10:30(limonlu su)
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
3 dilim hellim
Tere yeşil soğan
1 yumurta rafadan
Pekmez
Ara16;30
1 gün kurusu içerisine yarım ceviz konulmuş
5 badem
1 portakal
1 adet kepekli grisiini
1 kupa tarçınlı limonlu çay
Akşam18:00
1 içli köfte
Yarım tabak patlıcan söğürme
Marul salatası
Bol yeşillik
Ayran
Yatmadan önce limonlu biberli yoğurt
Su:2.50 lt
Spor:90 dk leslie
30 dk cardio
600 adet ip atlama(sabah akşam yapıldı)
Mortimmmm @MiuLegobegum75
O okumaz ama White atlamaz atlamaz atlamazKaptan gelirse kaçarızgeçmişi okumaz o yorgun gelecek
Yarın hesapla bi ona göre yazalım sureyiAaa dakikaymış ben yanlış girmusumya her hareket 3 puan sandım varyaaa rezillik
Tam dakikasink bilmiyorum ki 40 dk falan olmuştur desek bi günlük yarın dk bakarım olurmuki
Spor için kaptanımız var mı kime danisalim
Oooo begusum gelmisSayiyi birtek ip atlamada veriyoruz, bölgesel dakika olarak süre tutuyoruz
Sinirlenme bebeğe zarar
bıgünkü sporum kuzumBurdaki sporun ne zaman peki
Siz gelin diye yaptım ama benO okumaz ama White atlamaz atlamaz atlamaz
Habibte bana şov yaptı da ben mi kaçırdımBeni görünce gözün gönlün acildigulumseyinnnn cekiyorummmmm
Tmm yarın aynısını yapayım yarın ikisini ir vereyim ben seni mi etiketliyeyim bana nehirnili yazmistida miuYarın hesapla bi ona göre yazalım sureyi
Ben senin sırtında sopa kiracagim kiracagim bisküvi he bisküvi heNapıyon minnosum iki lafın belini kiralim
Yok demedim bilmiyordum gelsin konuşurum kendiisyle@MiuLego ya söyledin mi canım spor listesine girmek istediğini?
Oooo begusum gelmisbugün misafirin var mıydı kuzu? Her cumartesi aklıma geliyorsun
mevsim dışı sebze olayını ben de yapıyorum. kış sebzeleri çok kısıtlı ama yaaaSağol kuzum sana da geçmiş olsun çok. Bu ara mevsimdışı sebzeler yedim, ev yoğurdum bitti diye market yoğurdu yedim sanırım bünye zayıf düştü doğal beslenemedim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?