- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Sözü aldım yazdım kenara bakYa unut gitsin aklına takma su biskivit leri altı üstü bir biskivit lokum mu koydum dedim sana aaaa Yulafli kafeye iyi gitti vallahi bir daha yapmam söz kızma bana motive et beni kaptan
Yılbaşından beri damla koymuyom ağzıma, sonra mium köşede ağlıyo kıyamameeee bu hafta liste yükü omuzlarında demi ama
Evet sonra ben çok üzülüyomYılbaşından beri damla koymuyom ağzıma, sonra mium köşede ağlıyo kıyamam
Ney bin mi atliyimCanom 100 ile başla günde
Birden çok değil sakatlanırsın
Tamam ya kucukum korkuyorum sizden ha bana motive edin vurmayın başıma basima
Kaç eksiyle gelecen kızYarın orucum patron tamam biskivit de ettirecemNevreste mezun oldu haa bekle beni nevosssss yanına geliyorum bu hafta bomba gibi gelecem
O motive işteTamam ya kucukum korkuyorum sizden ha bana motive edin vurmayın başıma basima
Yazıyla yüz adet atla esmerim bombammmNey bin mi atliyim
Bu hafta -2 olup gelecem gor bakKaç eksiyle gelecen kızspoiler versene
Çok seviyorum dumanı bu hafta yapacam bende yogurt kurum bitsin..Aa benim dukanım vardı içim onu. Kız miu bu ekmek beni çok çabuk acıktırıyo yaa.hep bişeyler yemek istiyom ben alışık değilim böle şeylere
Çok seviyorum dukanı bu hafta yapacam bende yogurt kurum bitsin..Aa benim dukanım vardı içim onu. Kız miu bu ekmek beni çok çabuk acıktırıyo yaa.hep bişeyler yemek istiyom ben alışık değilim böle şeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?