Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anlatmak istersen her zaman dinlerim aklında bulunsun emi kuzum

Sen evi komple değiştir
değişemiyom kuzu ya evler ateş pahası burda.tl de değil sterlinle hep kiralar.yoksa çok istiyorum çıkmayı burdan.bi ev bulduk 1+1 merkezde 1000 tl.ev sahibi herifin şefi.ama içindeki kiracı yılbaşından sonra çıkıcam evden dedi çıkmıyo bi türlü .şanssızlıkta nirvanayız yeminle

Ohaaaa ingiltere mi lan ora, sterlinle satıyorlar 1+1 1000 lira kira
Kız biz oturduğumuz 1+1 i 80000 e aldık 3.5 sene önce, turkiyeye mi dönseniz

Ohaaaa ingiltere mi lan ora, sterlinle satıyorlar 1+1 1000 lira kira
Kız biz oturduğumuz 1+1 i 80000 e aldık 3.5 sene önce, turkiyeye mi dönseniz
sterlin 5,28 lira.şu an 1+1 evler 350 sterlinden başlıyo yani 1850 tl yapıyo. Valla çok istiyorum dönmeyi.burda ne eksiliyoz ne kısalıyoz.ama herif yanaşmıyo ne zaman konu açsam düşünürüz bakarız kolay mı dönmek falan diyip duruyo.

Hayırlı sabahlar 7.takım

500 mesaj ne huuuuuuu

Hiç iyi değilim iki gündür keyifsiz , moralsiz dipteyim yine yemekten çıkardım hırsımı, geçti mi yok tabi ki, hedefe varma sürecimi uzatıyorum bir yandan da yeter ya bıktım diyetten diyorum millet iki dilim ekmeği kesip az koşturuyor hoooop 5 kilo gitti bile bizde böyle debelen dur adalete bak
Yoruldum işte gerçekten yoruldum.
Morali bozulunca iştahı giden bir insan olsaydım şimdiye iğne ipliğe dönmüştüm

Günaydın

Dün düğün vardı oraya gittim
Benimde hiç keyfim yok

Haftaya Çarşamba son iş günü
Yaptığım bir kaç isi aldılar çok canım sıkıldı

Diğer açılacak firmanın süreci belli değil ,istersen iş bak biz açınca yanimiza geçersin dediler çok canım sıkıldı

Kış günü bukadar insanı kapıya koymak revami bilmiyorum..

Çok pahalıymış ya
miyomun falan mı var kuzum.ihmal etme git doktora.bende de bazen ara kanamalar oluyo sapıtıyo arada.
Miyom yok kuzu, geçen ay çok geç olmuştum bu ayda çok erken oldum
Kuzum hayırdır noldu
Hani seni bırakmayacaklardı banum, ağız mi degistirdiler

Çok pahalıymış ya

Miyom yok kuzu, geçen ay çok geç olmuştum bu ayda çok erken oldum

Kuzum hayırdır noldu

Hani seni bırakmayacaklardı banum, ağız mi degistirdiler

Süreç belli değil diyorlar
Gözden ırak gönülden ırak oluyor cnm
Araya soğukluk girince belki başka birinin bir tanıdığı bile getirirler bu işler belli olmuyor , düşündükçe canım sıkılıyor afakanlar basıyor

Bari bir kaç ay sonra olsaydı , ozaman baya hafiflemiş olacaktı borclarim

Ni
Aynen bizde barıştık, 3 gün canımızı sıktılar
Bu arada sizin mesele kiskanclikti ya varya benimki bir kıskançtır eline kimse şu dökemez maşallah hayirlisi olsun bakalım o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…