Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bacım hangi sehirdesin ona göre yola cikmayalim

Sporà gittim . Ay kocama rağmen. !!!! Gitme den küçüğü emzirme işi altinı alma işini yapiom. Büyüğünde yeme gimi hazırlıyorum. 30 dk gitcem sen de yemek yedir geliom ben diorum. Gene surat gene surat . Sen gidince ben napcam bu bebelere le die vicdan yapio. Geldim ki oğlan kusmuş. Olabilr yani. Bana surat yapio. Dusa nasıl girip cikiom bilmiom yani

Yürek yedim diyosun hahahahah

Ahahajdösşakaaa galibaaa bu gaza gelişlerim boşa gitmicek kaptancım kiloları da vericiiimmm.. yarın kvlere geçiyom onların ev annemlerden daha iyi en azından yüz bin çeşit cıs yok evlerinde. Bide evlerinin dibinde koşu parkuru var akşamları oğlanı yatırıp yatırıp koşarım ben

Ay ama oda tam boğazıma çök demiş yanii...

Ah kıyamammm
Alışır bakmaya canom sen de sporluk da olsa az nefes alıyorsun ama kendine vakit ayırıyorsun üzğlme

Aynen valla tutuştum herifi de payladım tabi bi güzel
Ama gelmediler o ayrı konu. Bu saatten sonra da gelmesinler zaten. Kek herife yaradı

Bende de bebeler var uyutup yapoyorum kızım 4 yasinda o ds resim yapıyor ben spor yaparken baksin yani ne surat yapiyor şişko olunca da laf atmayi bilirler

Sağol Miu' m
Annemler hastanede yarın çıkacaklar.Yarından sonra bittim

Bende de bebeler var uyutup yapoyorum kızım 4 yasinda o ds resim yapıyor ben spor yaparken baksin yani ne surat yapiyor şişko olunca da laf atmayi bilirler
Sorma bana tosun gibj olmussun dien de kendisi yaaani her aksm aynı terane ama pes etmiyoretmiyorum

Alerji gibi bişey mi. Bi bende deneyeyim.aynen senin gibi sabah zeytinyağı içtim kayısı üzüm incir yok tık yok.sadece süt ürünleri mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…