Bacım hangi sehirdesin ona göre yola cikmayalimValla kız sorma bunaralar bi gaza gelişlerdeyim. Bide araba sürmeyi falan öğrenmeye çalışıyodum ya canıma tak etti kimseyi istemiyorum yanımda işim var benim çıkıyorum böyle böyle öğrencem karışmayın dedim aldım anahtarı çıktımkoca gelince beni zor bulacak bu gidişle
Tutmayın lee_shin_mee’yi
Seni bu kez fena koruyacağız kuzucumMiu ben ellileri bir goreyim de o zaman anliycak neyin ne oldugunu.Beni iplemiyo pek.Cunku hep kilo verdim sonra biraktim ayni hizla 2 katini aldim yine aynisi olacak saniyor
Yürek yedim diyosun hahahahah
Ay ama oda tam boğazıma çök demiş yanii...Araba deyince aklima geldi
Esime dedimki banada surmeyi ogretsene
Oda dediki yavrum sen napican arabayi gel bos bi alana gidelim ben arabayi sureyim sende arkasindan kos zayiflarsin.İstersen 120 rakarim bu kezde ucarsin
Yeminle bogazina oturacaktim artik
Sorma ben de tertemiz menü veriyorum aradaki 1 kurabiye için ne Çin işkenceleri yazdılar burayaİyice temizledim de yedim anlamadılar temiz menüyü içine ekledim sevmediler
Ah kıyamammmSporà gittim . Ay kocama rağmen. !!!! Gitme den küçüğü emzirme işi altinı alma işini yapiom. Büyüğünde yeme gimi hazırlıyorum. 30 dk gitcem sen de yemek yedir geliom ben diorum. Gene surat gene surat . Sen gidince ben napcam bu bebelere le die vicdan yapio. Geldim ki oğlan kusmuş. Olabilr yani. Bana surat yapio. Dusa nasıl girip cikiom bilmiom yani
Aynen valla tutuştum herifi de payladım tabi bi güzelCanım en doğru kararı vermişsin gidip konuşmaklahee anlatırken kelimesi kelimesine iletme kadıncağız üzülmesin ama söyle ne çok canının yandığını ve ondan yana asla bir sıkıntının olmadığını
Hatta keşke imkan olsa da eşin bu konuşmadan haberdar olsa sonradan da olsa ( olmadı KVne tembihle ben evladım için huzurlu bir yuva istiyorum sende oğlunun huylarını benden iyi biliyorsun bu yaptığım hatayı her fırsatta ısıtıp önüme koymasını istemiyorum ne olur sen söyle ona bu konuşmamızı benim iyi niyetimi anlasın artık diye)
Belki eşin onu duyunca biraz pişmanlık yaşar da sana karşı biraz daha ılımlı yaklaşır
Sen ne derse desin içinden sadece ya Sabır çekbol bol dua et evinde kuran oku hatta okumayı bilsen de aç telefondan sesli evin içinde kuran sesi yankılansın
Rabbim büyük ol derse olur ol demediği sürece yaprak bile kımıldamaz
Çok zor ama sana büyük iş düşüyorşu anda asla unutamam diye düşünsen bile inan insan neleri neleri unutuyor
Sen yine çok şanslısın ki KV melek gibi bir kadınmış
Ben benimkine Kaynanatör diyordumtabi arkasından
Hee bir kaç sene önce artık bir gün zıvanadan çıkıp kadına destur çektim içimdekileri eşimin yanında ona en sakin halimle saydırdım da bir daha o oldu bana karşı eskisi gibi davranamadıama tabi o zaman gelene kadar hep eşimle aramı düzeltmek için sabrettim Annesi hakaret ettiğinde bile eşime biliyorum niyeti aslında kötü değil ama ben kırılıyorum diye altan alta gazı verdim baktım adam artık beni savunuyor eşime Annesiyle ilgili rahatsız olduğum şeyleri konuşmak istediğimi ve benim yanımda olmasını istediğimi söyledim ( hatun popişi sıkışınca hakarette eder yalanda söyler ) Düşün öyle bir kadın bile baktı ben her yaptığına sakin ve iyilikle cevap veriyorum ama tabiki bana ters gelen şeyleri de Anne belki kötü niyetle demedin ama bak bu bana ters lütfen bir daha milletin yanında bu şekilde yapma hani bende insanım sabrım taşarsa milletin yanında rezillik ne gerek var biz Anne kız değilmiyiz falan diye diye kadının beynini yıkadım sanırım tabi baktı oğluda benden yana
Boşanma kelimesini duyduğunda hatun kına yakacak kıvamdaydı o dönemhatta resmen yüzüme demişti oğlumu boşayınca çocuğuda başıma atar sen hayatını yaşarsın diye işte o an hanım efendi çizgimden çıktım sen nedemek istiyorsun diye başladım yine küfür etmeden hakaret etmeden gerekeni söyledim Sonuç şimdi kızım kızım diye dolanır ama eşimde bende biliriz sahte olduğunu daha doğrusu kızları müdahale edene kadar olduğunu
Ay nerden nereye geldimdiyeceğim o ki şansın var ki öyle bir KVn var ve eminim o eşinle aranızın düzelmesi için elinden geleni yapacaktır sonuçta ne eşin senden iyisini nede sen eşinden iyisini bulmayacaksın eskilerin değimiyle okadar sene emek vermişsiniz evliliğiniz için bırak eşin ne derse desin sen Rabbine sığın gerisi Allah kerim zaten Nedense ben içinizi tam bilmediğim halde bu işi kurtarabileceğinizi düşünüyorum
Önce Kvne şu son olayları onu kırmadan izah et ki vicdanen rahat ol ve eşinle olan ilişkinize odaklanabilgerekirse sen eşine anlat böyle böyle ben gidip annenle konuştum diye elinde koz kalmamış olacak ve sen sabırlı davrandığın sürece zaten sana kulp takacak başka bir şey bulamayacak eskiyi mi açıyor geçmişte kaldı cahillikti de gitsin inan bir şey kaybetmezsin evladınız için
Bütün dualarım seninleHatta ilk fırsatta sizler için oturup hususi kuran okumak geldi içimden
Rabbim hepsini korusun ve güç kuvvet versin ...Aminnnnnnnn
Erkekler işte önemsemiyor çoğu şeyiev dağınık mı hatun yorgunmu önemli değil sonuçta kahveye demişler dediğin gibi sanki kahveyle kalacak hayır sırf kahve yapsan haberli gittik bir kek bile yapmamış olur
Sende benim gibi panik anında popişe motoru takıyorsun demekki
Büyük kızım 17 yaşında, ufak kızım 7 yaşında
Büyük kıza okula başladıktan sonra hiç oyuncak almadık zamanındahep kitap baştan sıkıldım diyordu ama sonra çok alıştı hatta sırf aynı tarz okumasın diye arada ben tarzı olmayan şeyleride zorla okutuyordum benim tarzım değil dediği an bu kitabı da oku istediğin tarzdan 2 tane alacağım sana diyordum oda yeni kitap sevdasına okurdu sonrada aaa buda güzelmiş derdi
Tabi kendi de alışınca artık sadece kitap istiyor hatta bazen 3er tane birden alıyortabi kesinlikle Korsan almaz hatta sınıf arkadaşlarıyla emek hırsızlığı siz nasıl korsan alırsınız diye kavga bile etmişti bir keresinde
Bugünde ufaklığa birlikte kitap baktıklarında benimde daha okumadığım 5 kitap var ama kitap alasım var dedidedim batırma beni bir dur
Ufaklık 45 sayfalık olan ilk kitabını eve geldikten sonra bitirdi bile
Ben bir kendim yapmıştımBekarken Çin lokantasına gitmiştik o zaman sebzeli spagetti yemiştik ve içinde spagettiyle birlikte renkli renkli sebzeler vardı spagetti şeklinde benim kızımda ufakken hiç sebze ağzına sürmezdi ( gerçi şimdide sürmüyor ) bir gün oturup kesme tahtasında spagetti gibi ince uzun şeritler yapıp suda haşlamıştım ( kabak, havuç ve pırasa kullanmıştım o gün renkli olsun diye )
Birde evde Çin çubuklarım vardı o zamanlarağzına sebze sürmeyen kız Çin yemeği yiyorum diye sebzeleri bir güzel götürmüştü bazen hala da der Çin yemeği yaparsan yerim ancak sebze diye
Canım acaba senin yediğin bir şey mi sütünden geçiyor da kabızlığa mı sebep oluyor
Çok sık fitilde bağırsak tembelliğine sebep oluristersen direk zeytinyağlı huni yap kuzuya Eskiler hep öyle yaparmış hatta benim küçük kızında öyle bir durumu olmuştu bebekken anında bağırsakları yumuşatıp tuvalete çıkarmıştı
İnşallah kuzucuk bir an önce rahatlar tabi dolaylı olarak sende
Geçmiş olsun inşallah
Bende de bebeler var uyutup yapoyorum kızım 4 yasinda o ds resim yapıyor ben spor yaparken baksin yani ne surat yapiyor şişko olunca da laf atmayi bilirlerSporà gittim . Ay kocama rağmen. !!!! Gitme den küçüğü emzirme işi altinı alma işini yapiom. Büyüğünde yeme gimi hazırlıyorum. 30 dk gitcem sen de yemek yedir geliom ben diorum. Gene surat gene surat . Sen gidince ben napcam bu bebelere le die vicdan yapio. Geldim ki oğlan kusmuş. Olabilr yani. Bana surat yapio. Dusa nasıl girip cikiom bilmiom yani
Nö ölökösö vör yööööSorma ben de tertemiz menü veriyorum aradaki 1 kurabiye için ne Çin işkenceleri yazdılar buraya
Ay o nasıl oluyo kiFincanda pişir kahveyi cezveye ihtiyacın yokçok daha lezzetli bol köpüklü oluyor
Sağol Miu' mOyyyy senin canın meyve mi çekti onu bile yarım yarım mı yedin
Nevom o kadar güzel ki menüler
Taaaaaam koruma menğsü bence bayıldım bugğne de
Herşeyden kararında yenilmiş
Kız kafa gitti şuanda
Evlisiniz şuan onu anladım
Geçmiş olsun çok yakamozum
Mısır ekmeği derken? Ne kadar yedin
Paça lahana bunlar ödem yaptıracak şeyler
Olmadı
Ödem var ya zaten. Pazartesiden cumaya ödem yapan şeylerden uzak dur emi
Dikkat et
Eksilerinle seni bekliyorum yakamozum
Yarar eksik kalma la
Yarın hafif yap dengelensin :)
Vaaay hadi bakalım
Yok kuzum gelmediler
Bende öyle filovır anlamıyorlar işte dün gördün nasıl dövdüler hiç acımadan kıydılar banaSorma ben de tertemiz menü veriyorum aradaki 1 kurabiye için ne Çin işkenceleri yazdılar buraya
Sorma bana tosun gibj olmussun dien de kendisi yaaaniBende de bebeler var uyutup yapoyorum kızım 4 yasinda o ds resim yapıyor ben spor yaparken baksin yani ne surat yapiyor şişko olunca da laf atmayi bilirler
Alerji gibi bişey mi. Bi bende deneyeyim.aynen senin gibi sabah zeytinyağı içtim kayısı üzüm incir yok tık yok.sadece süt ürünleri miCanım ben kizimda yaşadım 2 aylıkken kilo alımı superdi ama kaka yapmıyordu zeytinyağı kayısı hoşafı bol bol rezene her yemeğe dolu dolu kimyon ekledim ama yine tık yok çocuk cerrahisi ne randevu aldım goturdum utroson falan çekildi bağırsak hareketlerine falan bakıldı sıkıntı yok dedi 3 ay dan sonra düzeldi sukur şimdi günde 2 defa yapıyor bide bazı bebeklerde anne sütünden yoğurt süt gibi urunler geçerek kabızlık yapıyormuş ben 1 aya yakın yoğurt falan kullanmadim ise yaradı
Daha gelmediler miiiiYok kuzum gelmedilertelefonu şarja koymuştun ondan giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?