- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
Tamam kaptanim. Ben zaten hep okuyordum burayi. Sadece zayif olma konusunda biraz takintili oldugum icin bi sure menu vermiyeyim dedim, kafayi siyirmamak icin yani :)Tamammm
Anlaştık
Ama gitme cidden çok üzülüyorum ben
Biz aileyiz burda
Zayıfladım gittim hadi bay bay gibi olunca içime oturuyor
Gel kuzum püsküüt ve kurabiyezede olarak yardım edelim birbirimizeBende öyle filovır anlamıyorlar işte dün gördün nasıl dövdüler hiç acımadan kıydılar bana
Sorma mium bana o kadar iyi gelio ki. Hiç halim yokken . Enerji doluyorum. Moral motivasyon oluyır . Sayen de tabi buraya spora gidemedim yazmak istememmmmAh kıyamammm
Alışır bakmaya canom sen de sporluk da olsa az nefes alıyorsun ama kendine vakit ayırıyorsun üzğlme
Tutmayın lee_shin_mee’yi
AnkaraBacım hangi sehirdesin ona göre yola cikmayalim
Sporà gittim . Ay kocama rağmen. !!!! Gitme den küçüğü emzirme işi altinı alma işini yapiom. Büyüğünde yeme gimi hazırlıyorum. 30 dk gitcem sen de yemek yedir geliom ben diorum. Gene surat gene surat . Sen gidince ben napcam bu bebelere le die vicdan yapio. Geldim ki oğlan kusmuş. Olabilr yani. Bana surat yapio. Dusa nasıl girip cikiom bilmiom yani
Çişim var sizi duyamıyorum kulaklarım tıkalıEriyen cinsten mi
Telefonda bana da tontişim yazmisSorma bana tosun gibj olmussun dien de kendisi yaaaniher aksm aynı terane ama pes etmiyoretmiyorum
Ay canım ya fitili koyunca bile yaygarayı basıyo masıl zor bişey bu ya. Korklarelimdeyim çpcuk doktoru gitmiş doktor yok geçici biri var.artı özel hastanede yok burada.Canim mutlaka götür cerraha cunku fazla zorlamadan popoda makatta catlaklik olabiliyor ... bi kere benim kizimda kabizdi bi gun bezi actim kaka cok katiydi hafif kan gelmisti yani o kadar zorlaması iyi degil..
Sal gitsin rahatlaaaaa pişpişpişpişÇişim var sizi duyamıyorum kulaklarım tıkalı
Ayy canım . Puskuvut le çay çekti . Şöyle biskrem çaya banmalikkkGel kuzum püsküüt ve kurabiyezede olarak yardım edelim birbirimize
Nerene geldi sopa? Ovalayayım geçsin
Yook adanın tee öteki ucuna misafirliğe gitmişler dönüşte uğricaklardı. Bu saatten sonra gelmezler heralde herif yatar birazdan.Daha gelmediler miiii
Filovir gel küzüm oyyyyy başıma vurdular vurdular kırbacı vurdukca vurdularGel kuzum püsküüt ve kurabiyezede olarak yardım edelim birbirimize
Yoğun kakao lezzetiyle kek yaptım yirminGel kuzum püsküüt ve kurabiyezede olarak yardım edelim birbirimize
Ay yok çekmesin ben de tam çay içiyorumAyy canım . Puskuvut le çay çekti . Şöyle biskrem çaya banmalikkkşaka şaka gece gece töbe eee
Sabah(limınlu su)12:00
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
Pekmez
1 yumurta rafadan
(Patates kızartması yaptım eşime bir tane yine yemedim :))
Ara16:30
1 kepekli grisiini
3 badem
1 gün kurusu arası ceviz
Akşam18:00
Tavuk döner lavaşsız
Yarımdan az kepekli ekmek(ekmeksiz yiyemedim en başta)
Ayran
Turşu(5 adet salatalık dilimlenmiş)
Yeşillik
Su:2.50 lt
Spor:30 dk cardio
300 adet ip atlama
@MiuLegobegum75
Ayyy iggyyy. İyi dedin vala.Ay yok çekmesin ben de tam çay içiyorum
Sümüklü tüm püsküütler!!
Valla tumanı sıyır çek sıyır çek anam ağladıSal gitsin rahatlaaaaa pişpişpişpiş
Yimem mi yirmiyem yimem yimem ama yiyebilirem de ama yemiyim canım sağol diyetteyim. Oh beklenen cevap zorla da olsa çıktıYoğun kakao lezzetiyle kek yaptım yirmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?