- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
Vay vay şu koşuşturmacatya bal heleeee
Kuzu maydanoz ye olurmu coook iyi odem atarsinTartı pek gülmedi sabah ama ins. Bekliyorum bakalım ins. Hiç çiş cos yok ekmeği bile azalttim
Ya tam Amerikalı zengin ev kadını fiziği var ama videolar işe yarıyor allahtanAynen hahahha
Ay fiziğini de hiç beğenmiyorum onun ben
Hele saçları peruk mu neyse
Aldık ya kız işte
Aynen. Ben spor yaparken hiç mutlu değilim meselaSaçma sapan siritiyorlar bir de neden gulduklerini anlamadim
Ya sen ne düşüncelisin sağol balımCanim kolaylık olsun kopyalayim dedim
Basenleri de beni benden alıyo. Sanki leslie yapınca basenim çıkcak gibi hissediyorumAy fiziğini de hiç beğenmiyorum onun ben
Hele saçları peruk mu neyse
Valla kız sorma bunaralar bi gaza gelişlerdeyim. Bide araba sürmeyi falan öğrenmeye çalışıyodum ya canıma tak etti kimseyi istemiyorum yanımda işim var benim çıkıyorum böyle böyle öğrencem karışmayın dedim aldım anahtarı çıktımkoca gelince beni zor bulacak bu gidişle
Yok kola fanta icmiuim miuim kızıyor @MiuLegoHastanedeydim mium geldim aç karnımı doyurdum şimdi geçmişi eritiyorumvorones canım kahve kafein canım ama şöyle dengeleyebilirsin siyah çay yeşil çay Cola fanta icmezsin günde 2 Türk kahvesi tuketebilirsin canım ama siyah çay Cola fanta iciyorsam kahve içme bu defa fazla kafein almis olursun
Heh aynenBasenleri de beni benden alıyo. Sanki leslie yapınca basenim çıkcak gibi hissediyorum
Araba deyince aklima geldiValla kız sorma bunaralar bi gaza gelişlerdeyim. Bide araba sürmeyi falan öğrenmeye çalışıyodum ya canıma tak etti kimseyi istemiyorum yanımda işim var benim çıkıyorum böyle böyle öğrencem karışmayın dedim aldım anahtarı çıktımkoca gelince beni zor bulacak bu gidişle
İçmeyince de seni çok seviyom amaYok kola fanta icmiuim miuim kızıyor @MiuLegosiyah çayı birakamamm neyse kahve keyfisi dursun kenar da. YaYağ yakiomus die okumuştum da
Hala yaşıyor mu eşin bunların üstüneAraba deyince aklima geldi
Esime dedimki banada surmeyi ogretsene
Oda dediki yavrum sen napican arabayi gel bos bi alana gidelim ben arabayi sureyim sende arkasindan kos zayiflarsin.İstersen 120 rakarim bu kezde ucarsin
Yeminle bogazina oturacaktim artik
Kıs senin yediğin püsküüt için onlar niye senin gönlünü alsın?
Wayt teyzeAldık ya kız işte
Sen al gönlğmüzü bi kere dün döverken yorulduk bizWhiteblacklife demi vaytım
Aynen. Ben spor yaparken hiç mutlu değilim mesela
Ya sen ne düşüncelisin sağol balım
Menğ harikaaaa
Cidden harikaaa tam kıvamında
Ama bana balık kızartma deme nolar
Fırın ya da ızagaraysa çoook iyi menğ çoook sporun da var eksik yok!
Kaşardan zarar gelmez peynir sonuçtaHaklısın kaptanımgeç kalkınca spora gitmeye üşendim valla suyu açıklamak için hiçbir sebebim yok içemiyorum sadece
Ahahah sporsuz da kilo veriyorum seni yenecek kadar olur mu bilmem tabi ama sporsuz olmaz ya vücudumu beğenmiyorum zatenüşendim spora ama yarından itibaren tam gaz tutmayın beniiiii
Ooo böyle değişikliklere morti olarak her zaman açığım tabi
İyice temizledim de yedim anlamadılar temiz menüyü içine ekledim sevmedilerKıs senin yediğin püsküüt için onlar niye senin gönlünü alsın?
Eğer öyleyse ben de kurabiyeleri şeedeyim benim de gönlümü alın
Tutmayın lee_shin_mee’yiValla kız sorma bunaralar bi gaza gelişlerdeyim. Bide araba sürmeyi falan öğrenmeye çalışıyodum ya canıma tak etti kimseyi istemiyorum yanımda işim var benim çıkıyorum böyle böyle öğrencem karışmayın dedim aldım anahtarı çıktımkoca gelince beni zor bulacak bu gidişle
Eriyen cinsten miKaşardan zarar gelmez peynir sonuçta
Miu ben ellileri bir goreyim de o zaman anliycak neyin ne oldugunu.Beni iplemiyo pek.Cunku hep kilo verdim sonra biraktim ayni hizla 2 katini aldim yine aynisi olacak saniyorHala yaşıyor mu eşin bunların üstüne
Aaaaaa gelmiş yaKaşardan zarar gelmez peynir sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?