Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy ben dé alıntın dan okudum. Benim. Bebe doyu y ör ozamn. Çünkü tarif edilen gibi . Benim koca beni strede sokmustu sütün azaldı spor diyet yapion die. Die .ben de şimdi rezene iciyodum

Canim balık tavasında az yağ yani ızgara sayilir

Ayy ben dé alıntın dan okudum. Benim. Bebe doyu y ör ozamn. Çünkü tarif edilen gibi . Benim koca beni strede sokmustu sütün azaldı spor diyet yapion die. Die .ben de şimdi rezene iciyodum
Bana beneğin doyma kriteri 2.aydan spnra bebeğin çişli bezlerine bakarak anlayabilriz demişlerdi ama.

Menu bildirméce
Sabah ılik limonlu su
Saat 11.00
2 kk beyaz peynir
bi kaç telli kaşar peyniri
5 zeytin
Lorlu biberli salata 3 Yk
1 haslama yumurta
1 kizartma yumurta
1 cay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tahinpekmez
Ekmek yokk !!!!
Akşam 18.00
Yarım tava mezgit balık . (Hiç sevmedim mezgit eşim é dedim de alabalık al die. Neymis bi deniyek yemeyince de surat )
Salata bol. Yeşillik
2 bardak şalgam
Spor 30 dk koşu yuruys bisiklet
Su 3 lt gecio sanrim @MiuLego

İnşalşah canım şu 6ları bi görebilsem

Bana beneğin doyma kriteri 2.aydan spnra bebeğin çişli bezlerine bakarak anlayabilriz demişlerdi ama.
Hii bilmiom. Cis de iyi yaa. İnsalalh doyuyordur. Kıyamam kuzuma . Gerçi ben diyet yapmiom ki. Ara ogunsuz ekmek ve aburcubur suz besleniom. Çok daha sağlıklı . Sebze alıyorum kız her hafta. Bugün gene doldirdum dolabı. .Adet edindim kendime .

Evet kitap her zaman ondedir bence de.

Çay ı unuttum. .. Tatlı krizimin çaresi ben napiyimmmmmm.
3 hurma 1 incir 5 6 k.üzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…