Alez al yatağı korusun bariKorkuyom zati bi gün yatağa kaçıracam diye abooo herifin dilinden kurtulamam kırk sene
Aferim seni denedimYimem mi yirmiyem yimem yimem ama yiyebilirem de ama yemiyim canım sağol diyetteyim. Oh beklenen cevap zorla da olsa çıktı
Ayy ben dé alıntın dan okudum. Benim. Bebe doyu y ör ozamn. Çünkü tarif edilen gibi . Benim koca beni strede sokmustu sütün azaldı spor diyet yapion die. Die .ben de şimdi rezene iciyodumD vitamini kullanıyorum bebeğe devit 3 damla günlük
Yani top topbdeğil de çok afedersin sakız gibi katı.öyle ilk aydaki gibi cıvıl değil. Rengi de yeşilimsi.önce normaldir diye bekledim ama neredeysw 1,5ay oldı.yarın çocuk cerrahisinden randevu aldım.bakalım ne diyecek
Maşallah ya imrendim şu anda.çok gzel bi alışkanlıkAnne baba o kadar önemli ki okuma alışkanlığında.. ne güzel ya.. çocukken alışan çocuk kitap okumayı bırakmıyor sonra da :)
Canim balık tavasında az yağ yani ızgara sayilirAldık ya kız işte
Sen al gönlğmüzü bi kere dün döverken yorulduk biz @Whiteblacklife demi vaytım
Aynen. Ben spor yaparken hiç mutlu değilim mesela
Ya sen ne düşüncelisin sağol balım
Menğ harikaaaa
Cidden harikaaa tam kıvamında
Ama bana balık kızartma deme nolar
Fırın ya da ızagaraysa çoook iyi menğ çoook sporun da var eksik yok!
Bana beneğin doyma kriteri 2.aydan spnra bebeğin çişli bezlerine bakarak anlayabilriz demişlerdi ama.Ayy ben dé alıntın dan okudum. Benim. Bebe doyu y ör ozamn. Çünkü tarif edilen gibi . Benim koca beni strede sokmustu sütün azaldı spor diyet yapion die. Die .ben de şimdi rezene iciyodum
Ayy çok moral oldu sagol ins bakalimKuzu maydanoz ye olurmu coook iyi odem atarsin
Senin metanda guzel
Bu hafta gonlumun gozumun birincisi sen ol beeeee
İnşalşah canım şu 6ları bi görebilsemYaaaa pilates yapıyorsun harikaa
Toparlar o seni yena hiiiç üzğlme canom
En kötü estetik var
Al işte bak kaçırmışım dert oldu içime bu kız niye bildirmedi kilo diye
Harika not aldım şimdi canımcım
Maşallah ne güxel bir eksi yaaaa
Ayyy maşallah
Çok yakında 6 lar geliyoooor
Hii bilmiom. Cis de iyi yaa. İnsalalh doyuyordur. Kıyamam kuzuma . Gerçi ben diyet yapmiom ki. Ara ogunsuz ekmek ve aburcubur suz besleniom. Çok daha sağlıklı . Sebze alıyorum kız her hafta. Bugün gene doldirdum dolabı. .Adet edindim kendime .Bana beneğin doyma kriteri 2.aydan spnra bebeğin çişli bezlerine bakarak anlayabilriz demişlerdi ama.
Benim balık da öyleydi. Azcık yağ. Tavada kizartma ama .Canim balık tavasında az yağ yani ızgara sayilir
Evet kitap her zaman ondedir bence de.Aaaaaa
Bak ben onu hiç test etmemiştim ama mantıklı çok lifli
İhtiyacım da var zati iyi oldu bu
Mantıklı malim
Doğru yapıyorsun devammm
Naber kız
Ben 2-3 bölüm izlediysim beğenmedim çiçeaaam
Bıraktım sonra
Dizisini izleyeceğime kitabını okurum dedim bi de
Çay ı unuttum. .. Tatlı krizimin çaresi ben napiyimmmmmm.Menu bildirméce
Sabah ılik limonlu su
Saat 11.00
2 kk beyaz peynir
bi kaç telli kaşar peyniri
5 zeytin
Lorlu biberli salata 3 Yk
1 haslama yumurta
1 kizartma yumurta
1 cay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tahinpekmez
Ekmek yokk !!!!
Akşam 18.00
Yarım tava mezgit balık . (Hiç sevmedim mezgiteşim é dedim de alabalık al die. Neymis bi deniyek yemeyince de surat )
Salata bol. Yeşillik
2 bardak şalgam
Spor 30 dk koşu yuruys bisiklet
Su 3 lt gecio sanrim@MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?