- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 35
Bende de var problem maalesef.sıvı alımını çoğalttım,kayısı vs malatyadan özellikle istettim.ama geçmiyor doğumdan beriOy, ben anlamam bebekten ama sen yediklerine dikkat etsen, yani senin wc durumun nasıl? Bebeler siz ne yerseniz aynısını yiyiyor ya
yazmadım canısı yarın tartılım yazılacam bugün bol mayadanoz yedim ve akşam üzeri bol limonlu tarçınlı çay içtim suda içiorumHmmm mortim demek bu şahane menüye turşu yiyerek ödem getirteceksin
Booool su büşram
Vere maydonoz soda limon vs
Sen ödem atma yolunu biliyorsun aman diyim
Sabah kilonu bana yazdın mıydı kız?
Ben de aburcuburu kestim.sebze tüketmeyw çalışıyorum hayta bu hafta ilk defa kereviz deneyeceğim.Hii bilmiom. Cis de iyi yaa. İnsalalh doyuyordur. Kıyamam kuzuma . Gerçi ben diyet yapmiom ki. Ara ogunsuz ekmek ve aburcubur suz besleniom. Çok daha sağlıklı . Sebze alıyorum kız her hafta. Bugün gene doldirdum dolabı. .Adet edindim kendime .
Sen tek iyi ol da,gelmedin diye meraktaydımBugün hiç gelmedim olmasın son 3 dk dan yakalayayım pazarı
Herkese iyi geceleer ....
Teli pc yi pek almıyoruz bu tatilde ele ... dolu dolu geçiyor .
Yarında küçük bi şehir dışı var .
Çook çook öpüldünüz
Kaşar diyette pek önerilmiyor diye hatırlıyorum da çok da emin olamadım şimdiKaşardan zarar gelmez peynir sonuçta
Çift taraflı tavalar varya içi yumuşacık üstü çıtır oluyor ben tavuk köfte onlara hiç yağ koymuyorumBenim balık da öyleydi. Azcık yağ. Tavada kizartma ama .
Kendim yapmak istiyorum aslında ama cesaret edemiyorum. Annem eskiden yapardı çok güzel oluyoKaşar diyette pek önerilmiyor diye hatırlıyorum da çok da emin olamadım şimdi
Alllaaaaah kolla kendini nevoşumSağol Miu' m
Annemler hastanede yarın çıkacaklar.Yarından sonra bittim
Aaa nedenYok kuzum gelmedilertelefonu şarja koymuştun ondan giremedim
ÇınlatırımKulaklarım çınladıkiii
Tamam hep aramızda ol ben de leslie yaptım geldimTamam kaptanim. Ben zaten hep okuyordum burayi. Sadece zayif olma konusunda biraz takintili oldugum icin bi sure menu vermiyeyim dedim, kafayi siyirmamak icin yani :)
Az once 45 dak Leslie yaptim 1.5 kg dambillarla. Bolgesel yapamadim, genelde oglenler yaparim bolgeseli, misafir oldugu icin kaldi bugun
Evet kuzu takipteyim menü verdin miydi gız?Sorma mium bana o kadar iyi gelio ki. Hiç halim yokken . Enerji doluyorum. Moral motivasyon oluyır . Sayen de tabi buraya spora gidemedim yazmak istememmmm
Dün akşam bize börek yap dedi.Ben de biz gidince kendiniz yapın dedimAlllaaaaah kolla kendini nevoşum
Aaa neden
Çınlatırım
Tamam hep aramızda ol ben de leslie yaptım geldim
Evet kuzu takipteyim menü verdin miydi gız?
Senin canın sopa çekmişşşAyy canım . Puskuvut le çay çekti . Şöyle biskrem çaya banmalikkkşaka şaka gece gece töbe eee
Yaptım kiHee boşver yapma kuzum @MiuLego bacaklarım çok ağrıdı ip atlamaktan hamlamışım spor yapamadım fazla
Balgamlı püskevitlerAy yok çekmesin ben de tam çay içiyorum
Sümüklü tüm püsküütler!!
ne yaptın gı mortiSenin canın sopa çekmişşş
Yaptım ki
Balgamlı püskevitler
Misafirlikten geç kalktılar heralde aramadılar da. Neyse ev temizlenmiş olduAlllaaaaah kolla kendini nevoşum
Aaa neden
Çınlatırım
Tamam hep aramızda ol ben de leslie yaptım geldim
Evet kuzu takipteyim menü verdin miydi gız?
Masummmmmm masummmmKahvaltı
1 kase yoğurt
Öğlen
Kuru fasulye az turşu
Akşam
Portakal yoğurt
Az ceviz
Tamamdır kuzucumCanim balık tavasında az yağ yani ızgara sayilir
Biz de misafir gelek sana illa makbuşKız çeler ev misafir dolu yorgunluktan gelemiyorum basımı kazımaya zamanım olmuyor cıslar var ama abartmamaya ve kaldığım yerden devam etmeye gayret gösteriyorum haberiniz ola
VaaaayMenu bildirméce
Sabah ılik limonlu su
Saat 11.00
2 kk beyaz peynir
bi kaç telli kaşar peyniri
5 zeytin
Lorlu biberli salata 3 Yk
1 haslama yumurta
1 kizartma yumurta
1 cay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tahinpekmez
Ekmek yokk !!!!
Akşam 18.00
Yarım tava mezgit balık . (Hiç sevmedim mezgiteşim é dedim de alabalık al die. Neymis bi deniyek yemeyince de surat )
Salata bol. Yeşillik
2 bardak şalgam
Spor 30 dk koşu yuruys bisiklet
Su 3 lt gecio sanrim@MiuLego
Yavaş yavaş zeynepcim amaİnşalşah canım şu 6ları bi görebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?