leslie yapben hala geçmişteyim ama sorumu ortaya bırakayım, gelince cvbı okurumşimdi öğle arası oda bana kalacak(normalde oda arkadaşım var), ben ipsiz ip atlıyor gibi ip atlasam olur mu? evde atlayamıyorum, ve ben aslında çok severim ip atlamayı yoksa bi işe yaramaz diyosanız leslie yapacam
Evet canım ben faydasını çok gördüm düzenli kullanımda etkisi oluyor amaCanım normal doğumdu zaten o dikişlerin korkusundan yapmak istesemde yapamıyordum heralde kronikleşti. Dıphalac diye bi kabızlık şurubu yazdı doktorum.o da çocukta baya bi gaz yapmıştı.yarına randevu aldım çocuk cereahiaine sorarım bi.
Peki aktivyayı denesem faydası olur mu acaba kayısılı olanı.YaKaMoZz-z sen kullanıyodun hamişelikte bi ara.tavsiye ediyor musun canım
iyi düşün iyi olsun aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaGünaydınlar kızlar bende bu hafta regl tartıya yansıyacak mutlaka
Princ pilavi ayri lapasi ayri canimaa kız bz kilo yapmasın diye pirinç pilavı bile yapmıoz işe yarıyo mu biraz bahsetsene
benim dün bacaklar fenaydı ağrı kesici attım bitane bugün iyi şu ip atlamayı hergün yapmayayım diyorum ama ip atlamayı çok seviyom bacaklar ağrıdığından lealieyi bilene yapamadım yaniileslie yap
Ayyy ne minnoşlar ama bunlar yerim sıkarım o yanaklarıya hahahahaha b u neeeeeeeeeeeeeee oyyyyyyyyyyyyyyy
Eki Görüntüle 2098462
sol üstnehirnil111
sol altbegum75
sağ üstWhiteblacklife
sağ alt ben
yaşasınBugün annemlere geldim burda wifi var aktif olacağım bugün canlar
azcuk dert yakındımiyi düşün iyi olsun aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sevmiyorum ben böyle söylemeleri yakışıyor mu hiç
Anladım canımPrinc pilavi ayri lapasi ayri canim
Pilavda benim kutlem kadar yag var
Lapada gram yag yok
Yarim bardak princi iyice yika nisastasi gitsin
Sonra hasla ister boool pul biber ister yogurtla ogunlerinde ye bolbsu ic yanina maydanoz ye bol bol dedigim gibi tuzu sifira indir ekmegide ayni sekilde odem tutan yiyecekler yemezsen regl donemi sismezsin balim
sağol kuzucummyaşasın
pro üyeliğini sevdiğimmmmmmmmmmmmm
aynısını düşündüydüm
Evet hiç gelesim gelip çalışasım yokEki Görüntüle 2098460 günaydın minnaklarımmmmmmmmmmm
pazartesi sabahı tabi ki böyleyiz diminehirnil111
yaşasın
pro üyeliğini sevdiğimmmmmmmmmmmmm
aynısını düşündüydüm
telefonumu kesmişler
tamamen katılıyorum @Ytmz@Ytmz
Canim tuzu hemen kes
Ekmegide ayni sekilde menune bakmadim yiyip yemediginide bilmiyorum
Bool su ic
Ayrica princ lapasi yap 1 gun o sende odem birakmaz
Regl siskinligini biz yapiyoruz dikkatli dacranirsan sana arti getirmez eksi getirir
kuzu aynen en kötü perşembe detoks yapacaksınaa kız bz kilo yapmasın diye pirinç pilavı bile yapmıoz işe yarıyo mu biraz bahsetsene
aynenEvet hiç gelesim gelip çalışasım yok
Eki Görüntüle 2098464
Uyumlu olmuş ama kabul etcuma günü hallerin
sağol canım bende nasıl olduğumu bilsem
Eki Görüntüle 2098463
kızlar kalkın işimiz var malinin telefonunu kesenleri bi hırpalıcaz
begum75 nehirnil111 Whiteblacklife
tamamen katılıyorum @Ytmz
kuzu aynen en kötü perşembe detoks yapacaksın
tuz tüketme ödem olmasın bol su vve spor!
eveeeeteneemmm yirim bunları
çoqq datluyuz
canom sende kas ödemi de var şuanbenim dün bacaklar fenaydı ağrı kesici attım bitane bugün iyi şu ip atlamayı hergün yapmayayım diyorum ama ip atlamayı çok seviyom bacaklar ağrıdığından lealieyi bilene yapamadım yanii
Ayyy ne minnoşlar ama bunlar yerim sıkarım o yanakları
kabullendin gibi geldi ödemleriazcuk dert yakındım
puahahhahaahahaha@MiuLego
Herkese ayni receteyi veriyorum
Maydanoz ye
Sanki maydanoz seram var bu sene hepsi elimde kalmista herkes yesin botirsin diye ugrasiyorum
Simdi farkettim maydanoz yiyin maydanoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?