Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

malipina senin ki yine söylemiş, benimki eve gelirken kendiyle getiriyor(otobüsten indik diye arar, onun da sebebi üstünü başını topla kapalı giyin)
Aynı benimki.hem de son dakika söyler.bi de kibarlaşır.canım yemeğe şunu şunuda çağırdım.diue.gel de çıldırma

ben hala geçmişteyim ama sorumu ortaya bırakayım, gelince cvbı okurum şimdi öğle arası oda bana kalacak(normalde oda arkadaşım var), ben ipsiz ip atlıyor gibi ip atlasam olur mu? evde atlayamıyorum, ve ben aslında çok severim ip atlamayı yoksa bi işe yaramaz diyosanız leslie yapacam

geçmiş olsun canım

kolay gelsin zuzum

ay ben sesini kısıyorum arka fonda eye of the tiger gibi bi müzik oluyor gaza geliyorum

Bu hafta hep gec ciktim yine ve yine ve spor yok stres sanirim benim kilo alma sebebim cunku abartili bisey yemedim ama kiko da vermedim dogru durust disarda yedigim tum yemekler baba kiko yapiyor en masumu bile bu hafta hep protein almama ragmen
Canım herkese her şey iyi gelmiyor mesela bende proteinle zayıflayamıyorum spor yapsam belki ama öyle sağlam sporlarım olmadığı için sebze ağırlıklı beslenince daha iyi oluyor bana
G

Ü

N

A

Y

D

I

N

Eki Görüntüle 2097530
Fark -1.5kg

Halayyyaaaa basliyorummmmmmmmmmmmmm

@MiuLego balımmm
@Esra_4378 gel kuzumm.
Gel gel cekinme biz bizeyiz

nehirnil111
Harikasın canım daha ne olsun maşallah sana
Canım nedir bu sporun anlamadım 900 dakika bölgesel mi çalıştın tüm haftadan mı bahsediyorsun
Pazartesi
4 mil leslie
10 dk cardio
30 dk bölgesel

Salı
2 mil leslie
30 dk bölgesel

nehirnil111
@MiuLego
Canım pazartesi salı nereden çıktı Bak kuzum cumadan başlıyoruz diğer cumaya kadar olan sporları yazıyoruz mesela bu geçtiğimiz cuma-cumartesi-pazar günlerini yazar mısın ? bir de ilk sayfada nasıl hesaplayacağın var puanlarını oradan hesaplayabilirsin ben kontrolünü yaparım biraz yoğun dönemdeyim kaçırabilirim Bu mesajlarından bir şey anlamadım düzeltirsen sevinirim böyle ekleyemem
Çok özledim yine yine yeniden Günaydın kaptaniçem
15 dakika leslie çok az kuzum bence en az 30 dakika yapalım onu bak daha iyi hissedeceksin
Begüşüm ballı çörekim oyy sarılalım

Aahahah bu durumda en altta sinirli olan Miu mu @MiuLego

Son düzenleme:
Miu ben ellileri bir goreyim de o zaman anliycak neyin ne oldugunu.Beni iplemiyo pek.Cunku hep kilo verdim sonra biraktim ayni hizla 2 katini aldim yine aynisi olacak saniyor
benimki de iplemiyor beni, daha önce de kilo verip geri aldığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…