Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Ytmz
Canim tuzu hemen kes
Ekmegide ayni sekilde menune bakmadim yiyip yemediginide bilmiyorum
Bool su ic
Ayrica princ lapasi yap 1 gun o sende odem birakmaz
Regl siskinligini biz yapiyoruz dikkatli dacranirsan sana arti getirmez eksi getirir

@MiuLego canim menumu yarin yazicam cok yorgun bibghn gecirdim haber vermk icin geldim
tamammm
misafirliğiğ çok iyi atlatmışsın bernaaa
menü gayet iyi hele ki taşınma dönemindesin
afiyet olsunbalım
Gunaydiinn inşaAllah kuzmmmm
Hayırlı işler sana
Benimdr isim var birsuru temizlk beni bekler bu gün
sağol meleğim sana da kolay gelsin
Gunaydiiiiiiin egtim bitti sinav bitti yine is son 5 gun sonra tatilllll
çakılllllllllllll merak ettiydim senii
Maşallah listenin uzunluğuna tü tü dağlara taşlara elmetere fiş kem göze şiş
Sabah sabah dua da ettik hadi GÜNAYDINLAR
ahaha ağzına sağlık
Miu naptin sen
Herkese 2 eksi hedefini kitlemissin
Eksi 2 az degilmi
Elini korkak alistirmissin
kız orda üstte en az diye belirttim ya daha fazlalarına cannnnnnnnn kurban be

Yok kaptaniçem 900 bölgesel ben hiç yapmadım başka arkadaşımızdır karıştırdın kuzum
Gülme kız dün kek yaptım diye yersin sen dediler bana.ben de dedim çişim var sizi duyamıyom kulaklarım tıkalı dedim .adımı sidikliye çıkardılar işemişim de heryere,silmişlermiş de falan filan

@Ytmz
Canim tuzu hemen kes
Bool su ic
Regl siskinligini biz yapiyoruz dikkatli dacranirsan sana arti getirmez eksi getirir
aa kız bz kilo yapmasın diye pirinç pilavı bile yapmıoz işe yarıyo mu biraz bahsetsene

@Ytmz
Canim tuzu hemen kes
Bool su ic
aa kız bz kilo yapmasın diye pirinç pilavı bile yapmıoz işe yarıyo mu biraz bahsetsene

kuzucum cumartesi menünde ezogelin çorba yanında ekmek yememeliydin çünkü o çorba zaten bol karbonhidratlı üstüne bidaha karbon alınmamalı
pazar da Niğde gazozu

gerisi harika menülerin

sporlar çok az 15 dk leslie demek sadece ısınma demek sporun asıl kısmını yapmıyorsun.. en az 45 dk lık 3 mil leslie yapılmalı

Gülme kız dün kek yaptım diye yersin sen dediler bana.ben de dedim çişim var sizi duyamıyom kulaklarım tıkalı dedim .adımı sidikliye çıkardılar işemişim de heryere,silmişlermiş de falan filan
he anam mali işrmiş dediler bende ip atladı da altına mı kaçırdı atlarken dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…