Eksi getirmeye ben ,O artı getirsin sorun yoksiz artı gelmek için mi yarışıyonuz ausla
Eksi getirmeye ben ,O artı getirsin sorun yok
Artı getirsin ,rezil olurum yoksa
Oralarda kaldım canım gerçek hayatta da kimse inanmıyor yaşımaaa ben seni 25 26 sanıyodum
Tembel tenekeeeBenim içimdeki kız çocuğu tembel
Sen bi daha ciss coss yemeyeceksin demi ona Gore alayim gonlunuWayt teyzeWhiteblacklife çok acıttın dün yetti vurdunuz küçük kıza acimadan akıllandım işte şimdi siz gönlümü alin sevdirin kendiniz bana
Süt ürünleri evet balim 1 yaşına gelmeden alerji testi yapılamıyor sutyen geçen süt ürünleri özellikle yoğurt ayran süt kansızlığa sebep oluyor ben doktorun tavsiyesine uyarak 1 ay kullanmadim ondan sonra da azar azar ekledim o bir ayda yoluna girdi belki senin bebistete aynı sıkıntı vardır şuan bile kizima yoğurtlu ölçülü veriyorum dene bakalım belki işe yarar ama kesinlikle çocuk cerrahisi ne randevu al İstanbul daysan yakacık çocuk hastanesinde deki doktor çok iyi tavsiye ederinAlerji gibi bişey mi. Bi bende deneyeyim.aynen senin gibi sabah zeytinyağı içtim kayısı üzüm incir yok tık yok.sadece süt ürünleri mi
Saol kız tmm bitirecem onu
senii bitirecem miunun m si kalmayacaksen peşimden geledur benim eksileri yakalamaya çalış
Hahajaja beklerimSaol kız tmm bitirecem onu
senii bitirecem miunun m si kalmayacak
Duygulandımmiuyu yedirtmem sana kız
Çook kolay gelsin berna hafi bitsin gitsinŞimdi size napoyonuz dicem ama cevaplariniza cevap veremem siz bana napoyon demeyin ben soyliiim.Afedersiniz g.t kadar evden cikan esyanin haddi hesabi yok.her yer her yerde ifadesi su an bu ev icin cuk oturuyor.az kaldi defikce is cikiyor.su son gun bu giderken derlen parca parca her yer daginik..ruhum daraliyo evin icinde.bi an once bitse..
ya bende cok sıkılıyorum ondan sürekli süreye bakıyorum.5 mil leslie yapanları ayakta alkışlıyorum
Ben 3 mili bile zor yapıyorum normalde ,sık sık süreye bakıyorum
Siz gençsiniz yaparsınız
Ben hep buradayım hacı yuruyus yaptım market gordum eczanaye gittim kahvaltı yaptım evi topladım yemekleri pisirdim birazdan da evi temizleyecegkmOoo vayt hanımlar da buradaymışşşş
maşallah karınca gibisin.Ben hep buradayım hacı yuruyus yaptım market gordum eczanaye gittim kahvaltı yaptım evi topladım yemekleri pisirdim birazdan da evi temizleyecegkm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?