Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim çay bardağı kadar gazoz olurmu şöyle balığın yanında uzun kola bardakları varya onla icmeliydin
Bu arada okulda olsanda yemeğini ayarla mortim olsanda sağlıksız kilo vermeni istemem yani badem sağlıklı olabilir ama okulda olacagin belliyse ogununu hazırla yanında götür canim

Bende diyorum bise yemedigim halde niye fazla cikiyorum megersem regl gunum gelmiş dogumdan sonra hep 3 4 gun once olmaya basladim
Mesela
Bi ay 10nunda diger ay 5 inde
Diğer ay 29 24 şimdide 22 erken oluyorum normaldir demiiiii

bugün gec kalınca kahvalltıda yapamadım.suan 1 kupa kahve ile duruyorum.yiycek bişeyde yok yanımda pufffffffffffff
aç mı kaldın daktırım
Selam herkese
Ay gözüm açık ama beynim hala uyuyor
aynı durumdayım
Kızlar netim bitti şimdi eşimden girdim öğlen yemeğinde ama diyete tam gaz devam sizi seviyorum

Bende diyorum bise yemedigim halde niye fazla cikiyorum megersem regl gunum gelmiş dogumdan sonra hep 3 4 gun once olmaya basladim
Mesela
Bi ay 10nunda diger ay 5 inde
Diğer ay 29 24 şimdide 22 erken oluyorum normaldir demiiiii
regl olduysan normal canım cumaya iner ödemler

hepfit olabilir pehlivan gibi bir kari

olmaz o da benim kuzucum.ya storm ya sen
oyyyy daş hatunum benim

https://ok.ru/video/22772779675

Buraya bak canım hem yeniler var hem 5 mil var..
@eflalim paylasmisti önceden♡♡♡

oyyy nefsim pembelim çok sağol bi site buldum baktım ama bunu da favorilere attım
Kizlar sabahlari mide bulantisi cekiyorum gunlerdir yollarda ögüre ögure ise gidiyorum yemek kokularida bi garip geliyor burnuma
Korkuyorum ama
kız şeker ilacı yapıyor, çok fena bi ilaç o. bırakıp başladın ya yeni başlamış gibi etki ediyor

aç mı kaldın daktırım

aynı durumdayım

regl olduysan normal canım cumaya iner ödemler
InşaAllah bebeeem
Bu arada carsamba gidiyorum ben yine.girip menü vermeye çalışırım ama mutlakaki kızacağız seyler olur hic vermesemmi ama tabi yine dikkat edicemde yinede yicem azck azck

InşaAllah bebeeem
Bu arada carsamba gidiyorum ben yine.girip menü vermeye çalışırım ama mutlakaki kızacağız seyler olur hic vermesemmi ama tabi yine dikkat edicemde yinede yicem azck azck
sana çok kızacağımı sanmıyorum bebeeem lohusasın sen daha

Aboo nasil gormemism kiz te cumartesi yazmışsın sütüm hic olmicak seyler cekiyo encokta tatlı,, cikolataaaa pastaaaa keeeek

yaaa buydu mesajım, sen beğenip kaçarken konuşalım diye çağırdıydım emme cevap yazmadın bana bi de kimse bana yazmıyo diyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…