Ayyyyy ayyyyy ne güzel gelmişler
HoşgeldinizCanan Karatayın askerleriyiz#sisterhood
Eki Görüntüle 2098835
Eki Görüntüle 2098837
Afiyet olsun
Bol eksili günler
Hoşgeldin canımEki Görüntüle 2098829 canan karatay'in askerleriyiz.. #sisterhood
Her zaman bekleriz canımmmmmAy ne tatlu bir takımm bilsem evvelden gelirdim :)))
Doğurmuşsun bileeee
Lohusa diyeti araştırıyormuşsun
Teşekkür ederimmHer zaman bekleriz canımmmmm
Her zaman bekliyoruzAy ne tatlu bir takımm bilsem evvelden gelirdim :)))
İpi ipsiz atlasak oluyomuİp en iyi kardiyolardan biri malim
Ve çook faydalı
Vücutta çalıştırmadığı yer yok
Canım kesince bak eğer duzelme olursa devam edersin 1 ay kadar insan sonra kasık kaşık beklersin yoğurt sut hayatına bunun cozumu yok balım bünyesinin alışmasını bekleyeceksin ek gıdaya gecince de ölçülü vereceksin balım öyle öyle alistiracaksin eğer duzelmezse hemen git bekleme 1 hafta icindeDün senle yazıştıktan sonra kestim hemen süt ürünlerini.peynir hariç.bakalım bından dolayı mı.Ben yine de Edirne ye gideceğim bu ihtimal için.
Dana gibi dediysem bu kadarini demedimYersem ölçülü yerim.Senin gibi bir oturuşta bir tepsi yemem
Diyorlar habibte hadda sen bu halimle diyet yapiyorsan biz olek diyorlar yeter zayıflama iskeletten farkin yok diyorlar kemiklerin sayılıyor diyorlar bunu duyan da bir zamanlar 80 ramak kalmış biri haKeşke eriyip bitsem görünmeden kemiklerin gorunuyor deseler havada uçarsın deseler ah deseler deseler yeter artık bırak şu diyeti deseler ipliğe döndün deselerama danadan farkım yok
Hoşbulduk NevoşumHoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?