Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selamünaleyküm arkadaşlar herkese
hayırlı akşamlar dilerim.
bende sizlerden biriyim yani zayıflama yolunda ilerlemeye çalışan kendince uğraşlar veren. adım arzu yaş 43 ist yaşıyorum 5 çocuk annesiyim en büyük oğlum 19 .kızım 16. diğer oğlum 14. diğer oğlum.6 .diğer oğlum 4.yaşa girdi. ev hanımıyım çalışmıyorum ama inanın bende evde çok yoruluyorum hee bu arada. kilom başlangıç 85 Di . şimdi kilom.79.8. boy 1.60.
benden bunlar sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım canlarr

Maşaallah Allah bağışlasın
Hoşgeldiniz

Hoşgeldin kuzum aramıza

geçmiş olsun canım. neyi varmış ki?

yaaaa neyi var
haber ver bana sonra
Merhabalar kızlar, veterinerden geldik
Kedim sabah kusmaya başladı, bir de ishal olmuş ve birden yürüyememeye başladı..
Bizim sıpa 4 gün önce evden kaçmış apartmandaki depolarda bulmuştuk, veteriner orada yediği birşeyden veya zehir vs gibi bir maddeden etkilenmiş olabileceğini düşündü(etrafa fare zehiri koymuşlar) değerleri normal ama kanında aşırı bir pıhtılaşma varmış, götürmeseydim kuzum bir iki gün içinde felç olabilirmiş,ilaç verildi, yarın tekrar tahlilleri var çünkü 1 aydır uyurken daha da horlamaya başlamıştı, ben kilodan diye düşünmüştüm ama kalple ilgili de bir sorun olabilirmiş çünkü kanındaki pıhtılaşma oranı çok fazla..
Şimdi iyi durumda ama sabah çok korkuttu beni..

Ayyy canım cok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…