Canım benim demek tam zamanında götürdün bak geç kalmadınız şükürMerhabalar kızlar, veterinerden geldik
Kedim sabah kusmaya başladı, bir de ishal olmuş ve birden yürüyememeye başladı..
Bizim sıpa 4 gün önce evden kaçmış apartmandaki depolarda bulmuştuk, veteriner orada yediği birşeyden veya zehir vs gibi bir maddeden etkilenmiş olabileceğini düşündü(etrafa fare zehiri koymuşlar) değerleri normal ama kanında aşırı bir pıhtılaşma varmış, götürmeseydim kuzum bir iki gün içinde felç olabilirmiş,ilaç verildi, yarın tekrar tahlilleri var çünkü 1 aydır uyurken daha da horlamaya başlamıştı, ben kilodan diye düşünmüştüm ama kalple ilgili de bir sorun olabilirmiş çünkü kanındaki pıhtılaşma oranı çok fazla..
Şimdi iyi durumda ama sabah çok korkuttu beni..
Kuzum çok sevindim gelmenee çoh mutlu oldummselamünaleyküm arkadaşlar herkese
hayırlı akşamlar dilerim.
bende sizlerden biriyim yani zayıflama yolunda ilerlemeye çalışan kendince uğraşlar veren. adım arzu yaş 43 ist yaşıyorum 5 çocuk annesiyim en büyük oğlum 19 .kızım 16. diğer oğlum 14. diğer oğlum.6 .diğer oğlum 4.yaşa girdi. ev hanımıyım çalışmıyorum ama inanın bende evde çok yoruluyorum hee bu arada. kilom başlangıç 85 Di . şimdi kilom.79.8. boy 1.60.
benden bunlar sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım canlarr
canım ben şimdilik katılmadan önce biraz sizleri takip etmek istiyorum ben bonusa da söylemiştim yani çok aktif olmayabilirim önce kendimi bir testten geçirmeliyim bir süre izleyip gelsem en azından alıştırma yapmış olurum menümü isterseniz yine de paylaşabilirim yani. .Hoş hoş hoş geldin canım biz seni cuma bekliyorsuk geldin yaaaa
Canım sana zahmet 1 sayfadaki form doldur burada @MiuLego ozelden mesaj at biz de seni tanımış olalım kuzummm
Öyle bedenli medenli konuşma sonra kötü şeylörolüyürBedenimi karistirma
Öyle bedenli medenli konuşma sonra kötü şeylörolüyür
canım ben şimdilik katılmadan önce biraz sizleri takip etmek istiyorum ben bonusa da söylemiştim yani çok aktif olmayabilirim önce kendimi bir testten geçirmeliyim bir süre izleyip gelsem en azından alıştırma yapmış olurum menümü isterseniz yine de paylaşabilirim yani. .
malipina tanıdık geldi mi bunlar sana malimmm
Cankm elbette gel hergün gel ama selamsız koyma merakta bırakma bizi menülerini buraya da yaz
Tanışır kaynaşırız birbirimize faydamız dokunur he
Hee bende ilk geldiğimde öyle demiştim ama resmen dans pistinin ortasına çektilerdi beni, başlarına geleceği bilselerdi hiç çekerler miydi acabacanım ben şimdilik katılmadan önce biraz sizleri takip etmek istiyorum ben bonusa da söylemiştim yani çok aktif olmayabilirim önce kendimi bir testten geçirmeliyim bir süre izleyip gelsem en azından alıştırma yapmış olurum menümü isterseniz yine de paylaşabilirim yani. .
Hemen de hülya koçyiğite bağla ha. Ben de miuya asılırım. MiuuuPis sapık seni ruhumuda bedenimide asla anlıyomusun
Evet gelmez mi aynı benmalipina tanıdık geldi mi bunlar sana malimmm
Cankm elbette gel hergün gel ama selamsız koyma merakta bırakma bizi menülerini buraya da yaz
teşekkürler canımMaşaallah Allah bağışlasın
Hoşgeldiniz
çok teşekkür ederimHoşgeldin kuzum aramıza
sağolasın canım teşekkür ederimHu hhuıuuuuu hoşgeldin arzu
evet canım çok şükür 5 .çocuk ericez inşallah hep beraber. canım
aynen tabiki yazarım sizleri tanımak çok güzel. olur ..benim için de....malipina tanıdık geldi mi bunlar sana malimmm
Merhabalar kızlar, veterinerden geldik
Kedim sabah kusmaya başladı, bir de ishal olmuş ve birden yürüyememeye başladı..
Bizim sıpa 4 gün önce evden kaçmış apartmandaki depolarda bulmuştuk, veteriner orada yediği birşeyden veya zehir vs gibi bir maddeden etkilenmiş olabileceğini düşündü(etrafa fare zehiri koymuşlar) değerleri normal ama kanında aşırı bir pıhtılaşma varmış, götürmeseydim kuzum bir iki gün içinde felç olabilirmiş,ilaç verildi, yarın tekrar tahlilleri var çünkü 1 aydır uyurken daha da horlamaya başlamıştı, ben kilodan diye düşünmüştüm ama kalple ilgili de bir sorun olabilirmiş çünkü kanındaki pıhtılaşma oranı çok fazla..
Şimdi iyi durumda ama sabah çok korkuttu beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?