- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
bugün dışardaydım diğer topikte bildirim yaptım gerçi menümü. ama bilemedim yarın başlasam daha iyi olur sanki
Zirveye mi oynuyon doktorum eski mortimMenü
Sabah 1 fincan filtre kahve
Ögle yok
Akşam salata 5yk yeşil fasulye 3yk kıyma kavurma
2 kare bitter wc için yedim.
Çok yoğun bi gündü sabah yiyecek uygun bisey bulamadım ac kaldim.
Canım canım NevoşumAyyyyy ayyyyy ne güzel gelmişler
Tamam kuzum sen bilirsinbugün dışardaydım diğer topikte bildirim yaptım gerçi menümü. ama bilemedim yarın başlasam daha iyi olur sanki
Hos bulduuukkkHoşgeldin canım
Afiyet olsun kuzum.biz her daim destek olucaz sana çok güzel motive olursun, sağolsun kızlar çok yardımcı oluyolar destek veriyolarbugün men. ...
sabah .3 kayısı
1 avuç çiğ .fındık siyah üzüm
çay.
öğlen .1.avuç çiğ fındık
1 minik boy muz .
akşam.1 kepçe tavuk suyu çorba
3 yk .yoğurt
1 haş.incik but
havuçlu yeşil salata
1 yeşilçay
1.5 lt. su yatana kadar 2 olur
bugün dışardaydım eşimle yoğunduk bugün böyle oldu en azından koruduğuma seviniyorum çünkü eşimle dışarı çıkıyorsak mutlaka yolumuz lokantaya düşüyor çünkü o dayanamıyor kabapçıya girdik
o yedi ben yemedim sadece çay içtim
çocuklarada lahmacun yaptırdık eve getirdik yediler. ben yemedim çok şükür Rabbim e nefsimi koruyor .
şimdi çay kahve bu şekilde devam ederim inşallah.
Ben de diyom bu lavanta kokusu nerden geliyoHos bulduuukkk
Hahahahaha sisterhood'un yeni hedefi 7. takım mıydı?
Hii azrail geldiHahahahaha sisterhood'un yeni hedefi 7. takım mıydı?
Çok fenasınız sisterhood, bu kızlar nasıl yesin bunları, kilo yapar kalori patlaması yaşarlar
Bu ikramları bana yollayın, onlar kilo almasın ben alayım, hepsi tığ gibi olsun fit olsunlar amin.
Az kaldı patron 80 sonra 70 60 sonra finişDiyorlar habibte hadda sen bu halimle diyet yapiyorsan biz olek diyorlar yeter zayıflama iskeletten farkin yok diyorlar kemiklerin sayılıyor diyorlar bunu duyan da bir zamanlar 80 ramak kalmış biri ha
Aha geldi kk patronu seninde editorlugunde gözüm var haberin ola devrederksen şöyle adresimi biliyorsunHahahahaha sisterhood'un yeni hedefi 7. takım mıydı?
Çok fenasınız sisterhood, bu kızlar nasıl yesin bunları, kilo yapar kalori patlaması yaşarlar
Bu ikramları bana yollayın, onlar kilo almasın ben alayım, hepsi tığ gibi olsun fit olsunlar amin.
Gazozun içine uyku ilacı mı katacaksınHii azrail geldi
munee hoşgeldin gazoz var içermin
Gel yavrum gel gelsene beni opseneGazozun içine uyku ilacı mı katacaksınBen masumca gazozumu içerken eterle mi bayıltacaksın
Hoşbuldum Canlar selamsız sabahsız daldım ama kusuruma bakmayın, geldiğim gibi gidiyorum sen beni gazozla bayıltacaksın çünkü, öyle hissediyorum o surat ifadelerinden
Öpüldünüz kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?