Karpiz miKasap çeerdek çitliyo
Yok annem yaa kıbrısta nerde bulcan karpuz çekirdeğini. Kabakla ay çekirdeği yiyoKarpiz mi
Çook çok alim bir kadın. Eminim ki cennette en güzel yerde olur okdr iyi bir kadın. Allah tazı olsn ondan da sizden de.Tebrik ederim seni kayinvaliden ile konuşman doğru bir karar o seni anlar çünkü o da bir kadın. .helal olsun başkasi olsa böyle anlayışla davranamazdi..en azından vicdan rahat zamanla eşinle ile aranız düzelir insallah
Orda olsam yollardım sana beybisiYok annem yaa kıbrısta nerde bulcan karpuz çekirdeğini. Kabakla ay çekirdeği yiyo
Gönlünü ferah tut belkide annesi konuşursa esin değişir değerini anlar allah sabır versin canim sanada..Çook çok alim bir kadın. Eminim ki cennette en güzel yerde olur okdr iyi bir kadın. Allah tazı olsn ondan da sizden de.
Amin canm çok sağolasn. Değişceğni sanmıyorm ama Allahtan ümit kesilmzGönlünü ferah tut belkide annesi konuşursa esin değişir değerini anlar allah sabır versin canim sanada..
Sağol kuzum, Hataya gittiğimde getiriyom hep. Memleketimin gözünü seviymOrda olsam yollardım sana beybisi
Teşekkürler, amin yazık ya dilleri de yok anlatamıyorlar derlerini, umarım daha önemli birşey çıkmaz, kuzum 4 yaşında her sene hastanede yattı 1 ayÇok geçmiş olsun şükür hemen müdahale edilebilmiş
Allah korusun o korkuyu bir daha yaşama inşallah ....Aminnn
Teşekkürler bonusım, seni yeniden görmek de sevindirdi beni :)Floweroflife gecmis olsun minige
@Sarayca sizede cok gecmis olsun
Evet, bu 4. Kere tam zamanında götürüyoruz, bize dönüyor kara kuzum,alışkanlık oldu gözüm hep üzerinde..Canım benim demek tam zamanında götürdün bak geç kalmadınız şükür
İnşallah hemencik iyileşr sapasağlam sizle olmayava devam eder ki
Canim benim tesekkur ederim, hos buldukBen de diyom bu lavanta kokusu nerden geliyo
Hoşgeldin canım
Çok şükür canım ne güzel senin gibi ilgili sahibi varEvet, bu 4. Kere tam zamanında götürüyoruz, bize dönüyor kara kuzum,alışkanlık oldu gözüm hep üzerinde..
Aaa sen hataylı mısın pınar? BilmiyordumSağol kuzum, Hataya gittiğimde getiriyom hep. Memleketimin gözünü seviym
VaaaaaySporumu yaptım ip atladim 150 1 saat tempolu yürüyüş 8000 adım denk geldi..squat yaptım 100 yeterli nevrim döndü
Ah ya keşke bir sorunu çıkmasa, diğer kedi daha veteriner yüzü görmedi aşılar haricinde, bu kuzum hep hasta hep sorunu var, bir de büyük sorunlar hepÇok şükür canım ne güzel senin gibi ilgili sahibi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?