Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen ne yiyip ne iciyon hic haberimiz yok
ilk menüm hayırlı olsun

ada81 hepfit

PAZARTESİ MENÜSÜ

SABAH
Süt, badem, 2 kaysı

ÖĞLEN
kavurma, kıvırcık, roka, biber

ARA
yer fıstığı, bir portakal

AKŞAM
tavuk, yoğurt
çayın yanında incecik dl bir kek

1 lt su (kesinlikle artırmam lazım )

1 saat pilates

Keke hayır Yer fıstığı ne kadardı kuzum su çok az en az 2 lt kışın zor biliyorum ama zorlamaya çalış Sabahın diyete göre çok az tok tutmaz

Öğle menüsünde kuşkonmaz çorbası varmış. İlk kez içicem he. Tadı nasıl ki. Kuşkonmazdan nasıl çorba yapılır ula

Valla yapan nasıl yapar bilmem ama ben hazır Knorrunkinden bir keresinde içmiştim bir iki sene önce çok hoşuma gitmişti ama tabi kremalıydı o hani kremayı bana bula beni bile yersin
İnşallah güzeldir olmadı şifa niyetine ye gitsin

Geçmiş olsun canım

Insan bi sure sonra tiksiniyor degil mi. Bazen ara vermek lazim
Evet kuzum yaaa inan ki yumurtanin ne haslanmisi ne de yagda peynir zeytin domates salatalik yesillik bunlari artik gormek istemiyorum onume koyup yemek icin zorluyorum kendimi ama gitmiyo bogazimdan.artik kahvaltidan tiksindim tovbeler olsun.sabahlari sıcacık limonlu bi mercimek corbasi veya tarhana ezogelin falan içmek istiyorum.bu sabah mercimek ictim yarinda tarhana yapcam.ohhh dedim icince dunya varmis.sabah kahvaltisi yerine bir süre sicak corbalar icmek istiyorum.veya tost cay flaan

Tamam canım sağolasın

Eskiden insanlar savahları tarhana mervimek içermiş.ben küçükken dedem sabah namazına kalkar hemen sobanın üzerine mercimek çorbasını koyardı.mis gibi kokusuyla uyanırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…