canı sıkkın ya begüşüm iş güç olayları yüzündennoldu ki
hadi kolay gele..Evet şimdi gidiyorum kırmaya dökmeye :)
Spor duvar kırma
Kabak spagetti iyiydi ama ben fazla haşladım lapa gibi birşey oldu :)
Kız muayene olmakla uğraştım yakahvaltı yok diye kiziyon
en kötü yağ en sağlıksızlardan bri en ucuz bi de .. tüm paket gıda abur cuburların içinde varO ne ki
Zararlı ne varsa yiyoruz görüyor musun sonra hastalıklar her şey başımızdacanı sıkkın ya begüşüm iş güç olayları yüzünden
hadi kolay gele..
unuttum onu
en kötü yağ en sağlıksızlardan bri en ucuz bi de .. tüm paket gıda abur cuburların içinde var
aynen kuzucum bu yağ konusu benim çok sinirimi bozuyorZararlı ne varsa yiyoruz görüyor musun sonra hastalıklar her şey başımızda
canı sıkkın ya begüşüm iş güç olayları yüzünden
şirketleri kapanıyor işte.. yeni iş vs derdi.. muamma şimdi.. kapanacak bir işyerine gitmek moralini bozuyor banunun..
kaptanım son zamanlarda geçmişi çok okuyamadım ama profilinden bakayım bi
palm yağı kötü ama ayçiçekte ona eşdeğermiş diye okumuştum,yani zaten yıllardır ayçiçek yağıyla büyümüş bir nesil olarak palm yağı bizim için çokta kötü değilaynen kuzucum bu yağ konusu benim çok sinirimi bozuyor
hani şeker falan alıştık da yağ mide bulandırıcı
bu nutellaların da üzerine çıkıyor ya sıvı bi yağ sıcaklarda özellikle.. o da palm yağı diye biliyorum
kaçamıyoruz işte.. ikisi de kötüpalm yağı kötü ama ayçiçekte ona eşdeğermiş diye okumuştum,yani zaten yıllardır ayçiçek yağıyla büyümüş bir nesil olarak palm yağı bizim için çokta kötü değil
ayçiçekten ne kadar kaçamıyosak palmda öyle malesef
Galiba midem bozuldu heee
wc ye gitmekten fena oldu
sebzeler ishal gibi yaptı galiba
yaptıysa
ishal olduk diye sevinir olmuşuzgelsin eksiler
Tabi sağlıklı bi sekilde insaAllah
aa tamam hayırladım hatta yorumda yapmıştım benşirketleri kapanıyor işte.. yeni iş vs derdi.. muamma şimdi.. kapanacak bir işyerine gitmek moralini bozuyor banunun..
aynen dimi amaaa tamam hayırladım hatta yorumda yapmıştım ben
@masumm herişte bir hayır vardır belki senin için çok daha iyi bir iş imkanı vardır, üzme kendini bol bol dua edelim
hem bir süre kafa dinlemiş olursun,sonrası tam gaz iş araştırmaya
ankaralı arkadaşlardanda destek isteyelim,varsa bildiği bir işyeri eleman arayan haberdar etsinler seni
Aaa bende onu sevmiyorum pazar günü gördüm hatta oda mıaynen kuzucum bu yağ konusu benim çok sinirimi bozuyor
hani şeker falan alıştık da yağ mide bulandırıcı
bu nutellaların da üzerine çıkıyor ya sıvı bi yağ sıcaklarda özellikle.. o da palm yağı diye biliyorum
Ne oldu midene kaptanım hangi sebze kuşkonmaz mıGaliba midem bozuldu heee
wc ye gitmekten fena oldu
sebzeler ishal gibi yaptı galiba
yaptıysa
akşam öğününden önceeeeeeeeeeeeeeeee
açılan iştah falan varsaaaaaaaaaaaaa
önlem alalım dimiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 2099311
Ooo salı gelmiş ballı çörekcike pazar yolu görünmüşkutsal salı begüm pazara gider
yavaştan toparlanayım, akşama paluk yapabilirim
ve inşallah sporda
benimde olmak istediğim mod
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?