kız valla bi muz iki de ceviz yedim başka bişe yok bi de kuru kaysı bi de incirbeni kalp hastası yapacaksınız siz
biz o direnci kırarız maliitartıyı beğenmiyorum hiç.önceden pazartesi oldu mu kesin -800 en azından -600 görürdüm.bugün salı hala -200de takılı kaldım.ısrarla 80leri görmüyo vücut resmen direniyo kuzum çözemedim.bi doktora gidim diyorum değerlerime bi baktırim
yüreğine sağlık vaytımO zaman ahanda böyle dusunceler sarıyor 4 tarafimi cikamiyorum kendimle olan muhasebeden kendimle savaşmaktan yoruluyorum keskeler nedenler nicinler sarıyor kalbimi gözümde iki damla yaş varken kalbimi sel goturuyor aman iyi değilim bugünlerde konuşmak susmak çığlık atmak hepsi bir anda basıyor içimi
Bi avaz var içimde bi çığlık atsam geçecek gibi
Bi susmak var bir daha tek kelime konuşmak istemiyorum
Bi konuşmak geliyor içimden dökülmek herseyi
Yazan White
perşembeye detoks yapman gerebilirkız valla bi muz iki de ceviz yedim başka bişe yok bi de kuru kaysı bi de incir
detoks zararlı değil mi ya.var patates de detokslar korkutuyo beni nedenseperşembeye detoks yapman gerebilir
detoks vücudu şaşırtır
sen hiç detoks yapmadın daha dimi mali?
hatta bence çarşamba ve perşembe yap.
Patates detoksu.. var mı evde patates?
çünkü vücudunun şaşırmaya ihtiyacı var
direk 8 lerdesin detoksla
bunu yarın ve perşembe kesinlikle yapmalıyız
Çevir çevir. Dök içiniİnsan evleneceği kişiyi seçme hakkı var evet
Secimlerinin bedelini oderim
Ama insan sanip seçtiğimiz
Öküz çıkınca hayal kırıklığinin
Bedelini kim odeyecek
White geçecek hepsi canım.. sabret.. her evlilikte olur derler.. üzülme yıpratma kendini lütfen..Bugün burayı bdv cevirecegim galiba
detoks ne demek zaten?detoks zararlı değil mi ya.var patates de detokslar korkutuyo beni nedense
oksijenBen ne detoksu yapsam
Oyyy oyyy yapsam yerioksijen
şimdi bakıyodum.öğünlerde sadece pattis ve yoğurt var ürkünçççWhite geçecek hepsi canım.. sabret.. her evlilikte olur derler.. üzülme yıpratma kendini lütfen..
detoks ne demek zaten?
detoks sürekli yapılırsa ya da yok yere yapılırsa zararlı.. ama vücudu şaşırtmak için, bir direnç kırmak gerekiyorsa gerekli.. ve en ideal çözüm..
vücudunu dinlendirip şaşırtıyorsun kuzucum.. neden korkutsun..
sen vücuduna bir hoooop deme zamanındasın..
detoks bunu sağlar.
sen netten patates detoksuna bak hele.. ciddiyim yap derim.
wayt bişe yapmıştı geçen haftalar da o da yumurta detoksu muydu
evet haşlanmış patates ve yoğurtşimdi bakıyodum.öğünlerde sadece pattis ve yoğurt var ürkünççç
olabilir kuzucum :)amiiiiinnnnnnnnn
duvar kırmaya devam mı fılavır?
hadi hayırlı uğurlu olsun bernacım
yeni hayat yeni heyecanlar
nasıldı kabak spagetti canısı?
spor yazılmamış
kuzucum kahvaltı niden yok
peynirli zeytin yumurta yeşillikli mis kahvaltı niden yok
bol pro oldu
dengelemek için yarın da sebze yemeği ye emi canom
babayla aile saadeti hee
oruçtan o canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?