hadi bakalım iyi yuruyuslerAl benden de o kadar, uyanalı 3 saat oldu hala gözüm açılmadı, şimdi yarım saaat yürüyüş yapacağım umarım açılırım yoksa yürürken bile uyuyasım var
vaaay harikaaaBi menü verem kafam dagilsin
Sabah
2 dilim tb ekmek
2 tane yumurta
1 zeytin
Kk kaşar peyniri
Çay kaşığı ucu kestane balı
Akşam
Tavuklu mantar sote
Yoğurt
Su 2 litre şimdilik
@MiuLego
Pattis canım pattiswayt bişe yapmıştı geçen haftalar da o da yumurta detoksu muydu
Gel canım koca tencere yaptımvaaay harikaaa
kız canım nasıl tavuksote istedi biri daha yediydi..
ımmmmmmmmmmm
afiyet olsun kuzum
Orucluyum kuzumselam canım
bizde de dukan birası var cuma yaklaşıyor
ödem attırsın
gel ikram edelim hemen
ayılıp bayılma oldu mu hiç ya da bi yan etki kuzumPattis canım pattis
ayyyyyyyyy geleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmGel canım koca tencere yaptım
Allah kabul etsin canım şimdidenOrucluyum kuzum
kız daha nelerayılıp bayılma oldu mu hiç ya da bi yan etki kuzum
ne biliim yaa seneler önce perihan savaş tvde bi arkadaşının detokstan öldüğünü söylemişti yer etmiş aklımda napiim.ben bilmediğim şeyden korkuyom işteayyyyyyyyy geleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah kabul etsin canım şimdiden
kız daha neler
3 gün tuz olmadığı için ağır gelir ama tek gün yapacaksan hiçbirşey olmuyor canım bence tek gün yapacaksan 3 günü yapayılıp bayılma oldu mu hiç ya da bi yan etki kuzum
hadi sağıcakla varın.. soğuk ama alışırsın kız :)Naabiyonuz gencler.ben yeni sınırlara yaklastim.hava sicakligi düştü kar göründü ben buraya 2 gunlugune gelsem bile totom donardi hasta olurdum ne etcem bilmem
Sanırım eve gidince biseyler yerim o yüzden menu vermiyorum simdilik.orada net cekerse gelicigim
canım o detokslarla bu detokslar aynı değil.. ismi aynı :)ne biliim yaa seneler önce perihan savaş tvde bi arkadaşının detokstan öldüğünü söylemişti yer etmiş aklımda napiim.ben bilmediğim şeyden korkuyom işte
Sen öpersin de gelmem miiii
ula herşeyim olay beehadi sağıcakla varın.. soğuk ama alışırsın kız :)
canım o detokslarla bu detokslar aynı değil.. ismi aynı :)
vaytın yazdığını gördün.. @eflalim de çok yaptı pattis detoksu ve sağlam eksi getirdi..
pattis detoksu çok aç da bırakmıyor diye biliyorum
çarşamba ve perşembe yap derim..
@eflalim nasıldı detoks sen de 2 gün yapmıştın dimi?
tamam kuzum çarşamba perşembe yapcam cuma zaten tartı günü.peki spor yaptın mı o günlerde3 gün tuz olmadığı için ağır gelir ama tek gün yapacaksan hiçbirşey olmuyor canım bence tek gün yapacaksan 3 günü yap
Sabah yoğurt
Öğle yoğurt patates
Akşam yoğurt
Kesinlikle tuz yok ve en önemli nokta 3 litre su bitecek
İki gün yapacaksan canımtamam kuzum çarşamba perşembe yapcam cuma zaten tartı günü.peki spor yaptın mı o günlerde
Nare83 nirdesinn
banu köşeye çekilmekle sıkıntı gitmez ki
gel 2 muhabbet et havan değişsin belki az kafan dağılır yahu
Nare83 nerdesin
aa tamam hayırladım hatta yorumda yapmıştım ben
Nare83 herişte bir hayır vardır belki senin için çok daha iyi bir iş imkanı vardır, üzme kendini bol bol dua edelim
hem bir süre kafa dinlemiş olursun,sonrası tam gaz iş araştırmaya
ankaralı arkadaşlardanda destek isteyelim,varsa bildiği bir işyeri eleman arayan haberdar etsinler seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?