Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim rabbim kolaylik versin insallah bi an once feraha çıkarsın...

Eskiden insanlar savahları tarhana mervimek içermiş.ben küçükken dedem sabah namazına kalkar hemen sobanın üzerine mercimek çorbasını koyardı.mis gibi kokusuyla uyanırdık
Ooooffff çocukluğumu hatirladim resmen bizde sobanin ustunde isitir sobanin basinda sicak sicak icerdik hey gidi gunler babaannem sabahlari sobanin ustunde kombe yapardı tereyag sürüp cokelekle yerdik

Menüm
Sahur 1 gibi
2 hurma
1.5 dilim t.b. ekmeği
1 haslanmis yumurta
peynir zeytin
1 bardak kefir
Iftar 18 de
1 kase tarhana corbasi
1 kase yoğurt
bol brokolili kapya biberli ton balikli salata
1 kupa cay 1 kare bitter
Sekersiz Kahve icerim
Su: 1.5 lt. anca olur
Spor: 30 dk. tempolu yuruyus. Ilave olursa etiket yaparim
@MiuLego nehirnil111 mortim @Portakal Sulu Ordek

Bende akşam menüsü
Yoğurtlu cevizli kereviz salatası
Köz patlican_biber salatası
Haslanmis Brokoli
Yarma çorba
Fırın tavuk

Gece boyu için de: meyve ve çerez var.
Ben yemiyorsam onlar da sağlıklı beslenecek zorla sebze ve pro yedirilir

Bizim canımızı niye sıkasın masum, yaz ki rahatla, konuşmak belli çözüm olmayacak sorununa ama içine atmamış olacaksın, dert paylaştıkça azalır , içinden ne geçiyorsa yaz ki rahatlayasın bir nebze

Canım senin bu anlattıklarını ben annemde yaşadım, ne hissettiğini çok iyi biliyorum. Halen annem özel de çalışıyor ve 47 yaşında,evet yaş ilerledikçe iş bulmak zorlaşıyor ama rabbim kapıları açsın sana, sen daha çok gençsin. Senin için dua edicem, çok zor issizlik

Canım beni biliyorsun modifiye her detoksum tuz kullanmama rağmen, bir gün kahvaltı yapmama rağmen 2 küsür kilo gitti 3 günde. malipina sende 3 kilo kesin gider diyorum iki günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…