Ama dr bana bugün yeme dediDimi deynep
Çivili sopanla masaj yap ,iyi gelirSırtım ağriyiiiii
YOk yok almayayım bi deneyeyim sende önce bakalım iyi geliyor muÇivili sopanla masaj yap ,iyi gelir
Benim sırtım ağrımıyor kiYOk yok almayayım bi deneyeyim sende önce bakalım iyi geliyor mu
Senin mortingo,uyumuşko,galiba çok spor yapmışko,seni yenecekko,bu cumakoBenim menümü yorumla anacığım öğlen giremiyoreee
Çoool yorgunum canlar menülere sabahnan bakam emi
Öpün beni de uyuyam
Benn çokk iyi anlamışko ama bende spor yapmışko hemde iyi yapmışkoo yenemeyecek o benişko yendirttirmemkooo onukoooo ama kötü haber vermişko ben regl olmuşkoSenin mortingo,uyumuşko,galiba çok spor yapmışko,seni yenecekko,bu cumako
Nolmuş nolmuş ne kaçırdımKapisalim bakalımmalipina hadi sen de katıl nefes almadan kilo nasıl veriliyor gör en acimasizindan
Olsunko,cumaya kadar inerko,tartı sana gülüyor muko,O geçen haftadan yenilmeye alışkınko,bu mesajımı görmez inşallahkoBenn çokk iyi anlamışko ama bende spor yapmışko hemde iyi yapmışkoo yenemeyecek o benişko yendirttirmemkooo onukoooo ama kötü haber vermişko ben regl olmuşko@MiuLego
Meyveyi biraz abarttım evetMeyve azcık fazla mı olmuş :) onun dışında güzel bence :) bi de yine ekmeğe mi başladııın?
Teşekkür ederimnapalım her gün spor yapmıyorum sonuçta ahahah
Hahahahah
Teşekkür ederim
hayy ağzını öpsünlerkoo sağol kuzukoo sen çok moral verdinkoo bana okumaz o nerden görücüüü he bu haftada yenerem onu daha iyi alışar indiOlsunko,cumaya kadar inerko,tartı sana gülüyor muko,O geçen haftadan yenilmeye alışkınko,bu mesajımı görmez inşallahko
Kimler öpsün ağzımıkooohayy ağzını öpsünlerkoo sağol kuzukoo sen çok moral verdinkoo bana okumaz o nerden görücüüü he bu haftada yenerem onu daha iyi alışar indi
eşin varsa o öpsünkooo öle demek istedim koooKimler öpsün ağzımıkooosapıkkooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?