Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Demek seni cok seviyor kardeşin... 2 kardesmisiniz
Canım bizim iş karışık, 17 yaşına kadar tek cocuktum. Anneden (baba baska) 14 yaşında, babadan (anne baska) 5 yaşında iki kardeşim var. Iki kardeşimle de aram iyidir

Ayy evet geç haber verdi, biraz panikledim ama şimdi herkes yattı, güzel geçti

Kızlar ben vé kahnem menüm geldi
Sbah
Ara 3 yudum şekerli Salep
Aksm 17.30
1 kepçe mercimek çorba
10 tane kadar hamsi kızartma
Ekmek yok !!! Herkes ekmek arasi yaprken ben minik lavas tirtikla dim
Gelelim günahımà çay içerken 1 buçuk dilim paklavaaaa yedimmmm biraz da kuruyemiş
Eve geldik 2 dilim elma ve mandalina yedim şu an çok acimmm

Kuzumm 15 tatil programindayiz cok yogun buda yetmez cok misafir var ve nisan var cok yogun.
Ders calisamadim diye bu gece 3 ten beri ders calisiyorum kizmda uyanip duruyo deli oldum sabah 8 de ders var sor bakalim bu gece kac saat uyudun

@MiuLego durumum boyle tekrar yazmiyim kizim gelmeden su islerimi halledeyim

Ginaydin guzellerim
Dunku menuyu vermedim onu yazayim
Sabah
Domates
Salatalik
Biber
Maydanoz_dereotu
7 zeytin
10 badem
1 kasik peynir

Ara
Sade kahve

Aksam
İspanak yemegi yaninda salata
1 saat sonra pulbiberli limonlu 3 kasik yogurt

Su 2.5 lt
Bitki cayi 1 lt
Spor
25 dakika kardiyo
15 dakika ip atliyomus gibi yapma
40 dakika yuruyus

Bugun disciye gidicem.Agzimla imtihan oluyorum resmen.Sabitleyici telim koptu dislerim kayacak diye korkuyorum plagimda yok oda kirildi.İnsallah discimde somestr isninde degildir.Uzerine en arka azi disim kirildi etime batiyo etimde sisti.Offff bu ne yaa

Bence de detoks yap takılan kilolara birebir. Bi de belki yağdan gidiyordur da ödem yapıyordur vücudun regl öncesi falan mı
Ay gece uyumuş kalmışım mortim yazamadım sana. Adet olcam cuma ya da cumartesi ödem belki ondandır ama bu ay çok az verdim.yavaş gitti hep iki ileri bi geri oldu

Geçmiş olsun canım

Hadi bakalım seninle ayrı yarışımız olsun @Antepia27 da alalım bi kapışalım

Ben neden farketmedim acaba

Arada menü değiştirmek iyi olur.
Ben 2 gun hastaydım ondan almadim sanirim.
Anlastik bakalim basedebilecek misin izindeyim cumadan sonra potansiyel cok yuksek

Yağ ekliyordur ama zeytinyağı falan olmalı yani imkanı yok verirdin abartı yemediğin sürece bence vücudun kiloyu tutuyor canım eminim daha iyi olacaktır dur bakalım
Bu hafta orda zirvede olmaliydim
Bu hafta bende pek bir şey yapamadım gibi haftaya daha da sıkı sarılalım

Ahahaha bu soğukta harika olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…