NedAma dr bana bugün yeme dedi,daha doğrusu haşlanmış ye,kızartma yeme dedi
Kolesterol az yüksek çıkmış
Gençken kilo almamak için yeme,sonradan şekerdi kolesteroldu çıkmasın diye yeme ,offf
Nedir bu cektigimizAma dr bana bugün yeme dedi,daha doğrusu haşlanmış ye,kızartma yeme dedi
Gençken kilo almamak için yeme,sonradan şekerdi kolesteroldu çıkmasın diye yeme ,offf
Sarayca ile bu hafta kapiscaz olunube satasma antepia da katilacak bu hafta silkelenmek istersen katil ya da sarayca ile kapismayi seyret sen bilirsinNolmuş nolmuş ne kaçırdım
Uykulara doyamamış birde işe geçmi kalmış benim adaşımÇoool yorgunum canlar menülere sabahnan bakam emi
Öpün beni de uyuyam
Kolay gelsin niloşKonuda tek kalmışımgelmeyin sabah temizliğimi yapayım
Ve aleyküm selam oynakların başıSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün uzun bir aradan sonra ilk kez geç uyandımGeç dediysemde 07:45de o fazladan 45 dakika bile nasıl iyi geldi anlatamam size
Kızlar uyanmasın diye kahvemi yaptım gık çıkarmadan oturuyorum hattaGerçi büyük kız top patlasa uyanmaz ( ama nasıl birşeyse odasına parmak uçlarında da girsem çaki gibi anında kafayı kaldırıp hayırdır diye sorar aklı gidiyor gece karnı yada beli açılacak da bende olsam görülecek diye )
Dün gece arkadaşım aradıkendisi daha evvel yeğenine çok gitmek istediği bir eğlence merkezine söz vermiş eğer karnesi iyi gelirse diye Tabi yanına arkadaş olsun diye benim kuzuyada aynı sözü verdi ve tabiki ikiside şimdi tatil modunda olunca ne zaman gideceğiz diye biz Anneleri yemişlerdi
Yeğeni Malkaradan geldi dün ve hemen bugün o eğlence merkezine diye tuturmuş
Bugün nasipse oraya gitmeye karar verdikve mutlaka yemek yiyelim de diyeceklerdir ( özelikle çocuklar malum bayılırlar dışarda yemeğe )
Ben ama o konuda çok rahatım çünkü kesinlikle kaçamak sayılacak bir şey yemeyi düşünmüyorum
Bol bol da yürüyeceğimize göre sıkıntı yok
Cumaya bomba gibi bir giriş yapacağım
Fıstık benim olacak vuracağım kırbacı vuracağım kırbacı
Sen kilomu aldın deynebim ?Ama dr bana bugün yeme dedi,daha doğrusu haşlanmış ye,kızartma yeme dedi
Nehirrrr nere kaçtın kızBitti gelebilirsiniz artık
Kolay gelsin niloş.
Banada gelsene
Nehirrrr nere kaçtın kız.
ıspanak krep yersin nilişkom işte :)@MiuLego perşembe günü iş yeri yemek menümüz ne biliyor musunıspanak krep + sigara böreği ıspanak krep nedir ben ne yiycem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?