Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ama dr bana bugün yeme dedi,daha doğrusu haşlanmış ye,kızartma yeme dedi
Kolesterol az yüksek çıkmış
Gençken kilo almamak için yeme,sonradan şekerdi kolesteroldu çıkmasın diye yeme ,offf
Ned
Gençken kilo almamak için yeme,sonradan şekerdi kolesteroldu çıkmasın diye yeme ,offf
Nedir bu cektigimiz

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün uzun bir aradan sonra ilk kez geç uyandım Geç dediysemde 07:45de o fazladan 45 dakika bile nasıl iyi geldi anlatamam size
Kızlar uyanmasın diye kahvemi yaptım gık çıkarmadan oturuyorum hatta Gerçi büyük kız top patlasa uyanmaz ( ama nasıl birşeyse odasına parmak uçlarında da girsem çaki gibi anında kafayı kaldırıp hayırdır diye sorar aklı gidiyor gece karnı yada beli açılacak da bende olsam görülecek diye )

Dün gece arkadaşım aradı kendisi daha evvel yeğenine çok gitmek istediği bir eğlence merkezine söz vermiş eğer karnesi iyi gelirse diye Tabi yanına arkadaş olsun diye benim kuzuyada aynı sözü verdi ve tabiki ikiside şimdi tatil modunda olunca ne zaman gideceğiz diye biz Anneleri yemişlerdi
Yeğeni Malkaradan geldi dün ve hemen bugün o eğlence merkezine diye tuturmuş
Bugün nasipse oraya gitmeye karar verdik ve mutlaka yemek yiyelim de diyeceklerdir ( özelikle çocuklar malum bayılırlar dışarda yemeğe )
Ben ama o konuda çok rahatım çünkü kesinlikle kaçamak sayılacak bir şey yemeyi düşünmüyorum

Bol bol da yürüyeceğimize göre sıkıntı yok
Cumaya bomba gibi bir giriş yapacağım
Fıstık benim olacak vuracağım kırbacı vuracağım kırbacı

begum75 Ballı çörekcik pazartesi :25 dakika tempolu 62,5 , salı : 35 dakika tempolu 87,5 + 30 dakika pilates 90 : 177,50 point spor çok zayıf bu hafta yapma isteğim yok çok dikkatli olduğum halde hala alt rakam göremedim bugün eve gidersem ki zor gibi belki yapacağım yapamazsam da bugün yürüyüşüm olacak gibi

@MiuLego bu hafta sana yediklerimi yazacaktım koruma menülerim diye unuttum pazartesiden başlayayım begum75

Pazartesi;

Sabah; 07:30 - 1 ufak kase nesfit meyveli + süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - Yarım kase ezogelin çorba + yarım porsiyon etli bezelye yemeği + 1 kase salata
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 paket eti gong sade / canım hiç yemek istemedi atıştırdım + beyaz peynir 1 dilim

Salı;

Sabah; 07:40 - 1 ufak kasenin yarısı nesfit meyveli + 150 ml süt / bitti nesfit daha almam yulafa devam
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - Yarım kase tarhana çorbası + 3 ad.ufak kadınbudu köfte + 1 kase salata büyük
Ara; 15:45 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Ara; 16:15 - 2 ad.ceviz ve suyu
Akşam; 19:15 - 250 gr çinekop balığı tava + 1 kase salata

Ve aleyküm selam oynakların başı .

İyi eğlenceler

Sen kilomu aldın deynebim ?
Kırka kadar kuzuyu, kırktan sonrada kuzunun yediğini yiycekmişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…