Canım detoksun suçu yok bu tamamen yemekten ötürüeflal detoks tarzı diyetlerden sonra gördüğün rakamlar çok normal,artık biliyoruzki giden yağ değil su, o sebeple tartıda görülen rakamın pek önemi yok
bana kalırsa bu tip şeyleri artık yapma, spora yoğunlaşmaya çalı
Sen ne tatlisin oyle gidisini sevsinler
Canım detoksun suçu yok bu tamamen yemekten ötürü
Ben en altta sol köşedeki dombili pengueni de sevmiştim@MiuLego mium benim yaaaakızlar bence en tatlı sembol bizde suan dombili baykuş ayyy cok yakistiiiiii
o zaman yemem eflal
ayy böyle yazınca aklıma bonusun sana takılma şekli geldi ne soğuksun eflal miydiBonus
Ben onun rengini sevmedim griydi bizimki kahve kahve minnos tatlı tam yemelik isirmalik deynomBen en altta sol köşedeki dombili pengueni de sevmiştim
@MiuLego mium benim yaaaakızlar bence en tatlı sembol bizde suan dombili baykuş ayyy cok yakistiiiiii
Evet bunun renklendirmesi pek hoş diğeri cansız renktiBen onun rengini sevmedim griydi bizimki kahve kahve minnos tatlı tam yemelik isirmalik deynomşöyle bi goz gezdirdim de enn tatlısı bizimkisi bence
Aynen mium bu daha guzel hem baykus tam bizim takima uyuyor.Evet bunun renklendirmesi pek hoş diğeri cansız renkti
Bonus degildi o ya ablasiydi ya gorumcemiydi neydi ya
Cok sicak olmama ragmen bi onlar oyle der diyodu
Hadi bakalim kim daha cok spor yapacakzaten birimiz coşunda öbürümüz duruluyoruz haftaya aynı anda çoşak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?