- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Seviyorum kaju sabahtan işler bitince mutlu oluyorum kendime zaman ayırmak istiyorum çok yoruldum 2 3 haftadır hastalıklar uykusuzluk mahvetti biziMaşallah kız atom karınca gibisn.
Ben 12 de uyandm :/ daha hiç bşy yapmadm maknye bi çamşr atcm daha
İyiyim canım biz kavgayı uzatmayı sevmeyen.tipleriz eşim de bende dün akşam geldi derdini anlattı bizim sıkıntımız işte ki stresi ve beni stres topu gibi kullanması kalbim.kirik hala bu huyu değişmeden biz iyi olamayız.Bende derdimi anlattım ahanda öyle ne kadar sürer bilmiyorum ama böyle çok zor onu biliyorum.Konuşmuyorz tek kelime. Ev de 2 yabancı gibi.
Herks kndi işini gücünü yapıyor öyle cnm.
Ben daha iyiym ama. Sen nasılsn
Anadolu yakası canım ara ara atıyor sonra diniyor inşallah bolca yağar karı çok severim benAvrupa yakasna mı yağıyor. Bize gelmedi hala kar, bol da güneş var. Kar topluyo galiba gelir akşama.
Sağol cakılım senin şekerliğin oSen ne tatlisin oyle gidisini sevsinler
nehirnil111
kuzucum kuzen pazıl istediyse yapacak bişey yok tabikide, ama pazıl yapcam diye sporunu aksatırsan üzülürüm
Ama ama ama bu sene hiç yağmadı kar,özledikAma ben nasil ise gidecegim heryer kar olursa
Anadolu yakasıAvrupa yakasna mı yağıyor. Bize gelmedi hala kar, bol da güneş var. Kar topluyo galiba gelir akşama.
Kesinlikle verdiginiz kilo kadar buyuk olmaliydi sanki
Ahahahjaaj evet
Ayyyy keşke unutsaydınAhahahjaaj evet
Onun ismini unutsa mıydım acaba yazarken nevo
Ay ben sonra onun diliyle baş edemezdim ayyyyAyyyy keşke unutsaydın
Ben digerlerini cok merak ettim ama sindi takim takim gezcem@MiuLego mium benim yaaaakızlar bence en tatlı sembol bizde suan dombili baykuş ayyy cok yakistiiiiii
Hahahahah yavaş yavaş senin mertebeye geliyorum
Çenesinin farkındasınız değil miAy ben sonra onun diliyle baş edemezdim ayyyy
Kesinlikle tam bizlik olmusTk baykuş basmış bizim gibi gece bile uyumayan tk cuk oturmuş
Benim eşim öyle değil canm malsf.İyiyim canım biz kavgayı uzatmayı sevmeyen.tipleriz eşim de bende dün akşam geldi derdini anlattı bizim sıkıntımız işte ki stresi ve beni stres topu gibi kullanması kalbim.kirik hala bu huyu değişmeden biz iyi olamayız.Bende derdimi anlattım ahanda öyle ne kadar sürer bilmiyorum ama böyle çok zor onu biliyorum.
Keşke gelse senin esinde derdi neyse anlatsa bi çözüm bulsaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?