- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yavrumiii nasılsın bakayimmmmmmmKuzucummm
Aaa bu baykuş neyinde nesiEvet bunun renklendirmesi pek hoş diğeri cansız renkti
Ama ben nasil ise gidecegim heryer kar olursaVu huuuuuuu nihayet şimdi kar başladı İstanbul'a,kızım aylardır yolunu gözlüyordu,çok sevinecek İnşallah hemen kesilmez de yağması heryer kar olur.
Nasılsın canım.iyi misin düzelme var mi
Birakma kendini birden evde olmaz zor gelir gel takil burda liste vermesen de yaz biseyler dok icini rahatla kolay degil yasadigin. Son egtimde bize de bir b planiniz olsun dediler artik rekabet cok piyasa kotu allah hepimize yardim etsin calismak da zor calismamak damiu menüm vardı ama ben kafamı toparlayıp giremiyorum
şuan cidden takıma gelecek huzurumda yok keyfimde yok
kahvaltı
peynir, zeytin kahve
2 etimek
öglen
az yogurt çorbası salata
biraz kurufasulye
akşam
kıymalı yumurta ayran
umarım nehirim bekliyorum umutla
piskoljik açıdan hepimiz göçtük belki eve geçsek rahat edecegiz.
inanki boş dur dur yıpranıyor insan
herşeyin başı saglık, maglık ama kimseden bi fayda yok
şuan işten çıksam -2500 deyim
moralde olmuyor , keyifte haliyle
Fırsat kolluyorumben dayanamazdım ille lafı gömerdim
sinirden ödem olma da
Maşallah kız atom karınca gibisn.Sabah sabah bütün evi topladım.yemekleri yaptım
Evi havalandırdı toz aldım kahvaltı bulasigini toplayıp makina attım bi çamaşır bi bulaşık kaldı yuppi yeaaahhhhhhhhh
Bence de cok guzel dusunulmus ama ben secenekleri goremedimya hahahaaha harika bi jest bu ya diyet takımlarına
bayıldım çok tatlı
Konuşmuyorz tek kelime. Ev de 2 yabancı gibi.Nasılsın canım.iyi misin düzelme var mi
Avrupa yakasna mı yağıyor. Bize gelmedi hala kar, bol da güneş var. Kar topluyo galiba gelir akşama.İstanbula sonunda en sonunda kar yağıyordu o kadar güzel ki izlemesi
Kolay gelsin canım.Diyetisyen listesine devam ediyorsun demi kuzumMerhaba millet nasılsınız benım gorumce bizde sanırım sömestr burda gecırecek annemler de memlekete gittiler gece gunduz yogunluk hıc bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?