- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kajum bende ilk evlendigim seneler kalın saten perdeyi bile acamazdim gündüz dışarı çıkmayı bırak o zamanları bahçeli evde oturuyordum bahçeye çıkmak izin bile arayıp sormak zorundaydım bugün yuzugumu evde unuttum.diye 7 aylık hamileyim o orada beni 20 dk mesefeden yokuş yukarı eve geri yolladı yüzüğünü alda gel diye şimdi sukur çıkarım gezerim alışverişe onla giderdim o ne isterse onu alirdik şimdi kendim alirim zaman be balım zaman düzelir mi bilmem yontmak şart ama çok uğraş verdim 3 kere boşanmanın eşiğinden döndük 2 çocuk için kesinlikle bekle canımBenim eşim öyle değil canm malsf.
O anltmaz çünkü o hep haklıdr.
Ben onun herdediğini itirazsz yaparsam iyiymdr.
Parazit yaparsam kötü.
O bişey yapmşsa ben haketmişimdr o yüzden yapmştr oyüzden özür dilemez benden özür bekler.
İlk yıllar küslük olmasn aman brbrni seven 2 insan değilmyz diye barşmak içn gider ben konuşrdm hep.
Ama artk öyle değil
Çok kincidir asla unutmaz.
Ben gülerm sarılırım severm unutrm yani gçmiş gçti gtti diye.
O geçmişin kiniyle davranır bana.
Ne sarılır ne öper ne 2 güzel laf söyler..
Ona göre ben sevgiyi de haketmiyorm çnkü böyle böyle yapmşm zamannda.
Sittin sene öncesnden başlar.
Duyanda babasnı öldrdm sanr.
Pantolon giyme der giyerm ki dizlermin aşağsna kdr hep uzun giyerm üzerine ama yok illa pantolon giyilmck.
Renkli eşarp takma makyaj yapma erkeklerden kmseyle muhatap olma.
Mesela bi misafrlk hoşgldn 5 gttn deme.
Bu ve bnun gbi konulardan nice kavgalar...
Bunları untmuyomş işte öyle dedn böyle yaptn ...
Anlatsam roman olur 6 yılda 60 yılı yaşadm.
O doğru düzgn kmseyle anlaşamaz onunla anlaşanlar hep onu pohpohlayanlar haksz da olsa sen sen diyenler...
Bnm anlaşamadğm tek insan eşim.
Cdden diyorm kmseyle kavgam olmamştr herks sever.
Ama işte hep bn hakszmışım bn çok kötüymşm..
Neyse artk takmamaya çlşyrm.
Ders çalşmaya başladm.
Bianönce iş sahibi olmam lazm.
2. Çocuk düşnyodm o da rafa kalktı.
Kızımn bi kardeşi olmasnı isterdm ama sanrm bn tek çockla kalıcam.
Kader kısmet bakalm...
Evet evet eğlenelim çok minnoş olduk kiEki Görüntüle 2099704 bunu kutlamaya gideliöm kalkın bu kadar minnoş olunmaz
Hangi detoksu önerirsin banageçmişe bakıcam canlar
şimdi az iş
Anam.siz bizim karimizi niye aldınız geri yollayın onu buraya ya çok az yağdıAnadolu yakasindan evrupa yakasina nihayet tesrif eden narin narin yagan kara ciglik ciglik bakan kizlar kizlarimizzzz....
Hangi detoksu önerirsin bana
Anam.siz bizim karimizi niye aldınız geri yollayın onu buraya ya çok az yağdı
Aramızda kalsın seni seviyorum ondan hiz hazetmiyorumadaşmışız zaten huyumuz da benziyo.kesin bi de koç burcudur
Buraya da öyle yağıyor bonus bi atıyor bi güneş çıkıyor havada ikizler burcu galiba benim gibi15 dk yagdi söndü gibi bisey :)
Cadi 3 kardeş
Hem hemsoyuz hem adasHabibte ile ikiniz hiç uslu durmuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?