ye balım 1 dilim ciddiyimvallaha mı
gider yerim bak dolapta günlerdir hasretle bakıyorum
okeeye balım 1 dilim ciddiyim
hem wc yi de rahatlatır
aynen o çoook faydalı çookDur bende seni öpemsakama maka bu maydanozlu soda çok iyi geldi bana kuzum
maydonoz var mı evde? varsa kaynat suyunu iç maydonozu yene wcsi kız iki gündür tık yokki.wayt bekleme boşa gelmez dedi bana
olur evet@MiuLego canim 3 ogün çorba sıkıntı olurmu bugün için ama tarhana
Çotur ne beakaptan çıtır değilkiçotur artık o
@MiuLego Menüm belli kaptanım akşam ki yemek olayı da değiştiCeviz gerçekten kabız mı yapıyor ya hala lavaboya çıkamadım 2.gün affedersin de
Sabah; 07:50 - 1 kupa süt + 1 çay kaşığı tarçın + 30 gr yulaf
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
Öğle; 12:00 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 dilim ıspanak krep/krep denilen şey püre gibi bir şey anlamadım ama açım+ 1 büyük kase salata
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Ara; 15:00 - 2 ad.ceviz ve suyu
Akşam; 19:00 - 1 kase domates çorbası + 1 kase salata + 2-3 tane de anca kızartma kanat
öpüşün öpüşün bizi öpen yok
Nazar değdi kızHerkese merhaba
Güzel bir gün olsun herkes için
Kızlar ben daha iyiyim bugün ama üzerimde bir yorğunluk var, dün 24 saatin 20 saatini uyuyarak geçirdim, bugün de uyandım ama hala yorgunum anlamadım niye böyle
nie kıskanim aramızda 2 yaş var alt tarafı.ayrıcana ben genç gösteriyorummali beni kıskanıyor
nie kıskanim aramızda 2 yaş var alt tarafı.ayrıcana ben genç gösteriyorum
ceviz kabız yapar ben o yüzden yanına da hep günkurusu da yerim
akşamki kızartma but olmadı
gerisi gayet güzel
2-3 dilim ananas yeKaptanım belki yemem onu da yazdım ama canım hiç bir şey istemiyor aslında onlar kızartıp getirtecekler ya ayıp olmasın diye 1-2 tane almaya çalışacağımkabız yaptığını tam anlamamıştım kötü oldu bu ne yapmam gerek ya yarına çıkmam için
sen kıskanıyon benim fit vicidimi