kuruyup gitsem de vermicem diyosunvermicem vermicem
benim değilmi vermiycem
söylimmi
miu kabadayılık etme bakpaylaş sen de artık hadi
yiyosa gelse ya @Ytmz hadi beni yenmiu kabadayılık etme bak
daha ortin gelmedi canım
sus azıcık sus
Eflalim 1 degil 2 degil bu hep böyle artik bi noktadan sonra çıldırtıyor insani bu adam.ailesiyle konusurken bi eli ayagi titriyor bi hallere bürünüyor agladi ağlayacak bi tip oluyo korkuyo mu cekiniyo mu anlamadim.ben nerden bilim bunun boyle bi adam olduğunu bilseydim tovbeler olsun 2 metre oteye kacardim.mesela ufak yalanlar bile soyliyemez ailesine.canim ailem gibisine aglar durur.babasi küsmüstu buna bir keresinde.resmen oturdu agladi.yaa neler neler bakma iste.haa iyi bi kocadir seviyorum cok Allah var.evine dört dörtlük bakar.ama bu halleri insanin sabrını tasiriyor bi muddet sonra.salak yaa gitmis oraya bidaha olursa nazardan kimseye soylemicez demis saka gibiAyyy coco kakhaka attımdeme kız öyle sözler zamanla duyguları etkiler
Vur sen de vurseni vururum ne kadar önemli senin benim o minnoş yüzdelerimiz
Senin yüzden yüksek kibenimde yüksek yüzdeme ihtiyaç kalmadı bende söylemiycem
Teşekkür ederim eflalimTebrikler canım çok iyi
Tebrikler canım. Üzülme boşuna gayet istikrarlı gidiyorsun
Sağol kaptanımTebrikler kuzum
Oyyy maşallah yerim ben onu daha ne koşacaksın peşinde bu iyi günlerin bi yürüsünde o zaman gör annesi10 aylik oldu oglus teyzesi yerinde durmuyo ki nereye kilo vermeyim
Sen azimlisin halledersin ama sakin pes etme citir yakamoz ol kimse inanmasin iki cocuk annesi olduguna
İnşallah canım yaş ilerleyince kilo vermekte güç oluyor sanırım buna da şükürarada durakliyorduk sonra hoop gidiveriyordu o zaman da oglus kucuktu senin sanirim ama super vermistin yine vereceksin yaza ikimiz de citir kelebek olacaz kocitolar da catlasin
Teşekkür ederim canım@YaKaMoZz-z Tebrik ederim canım ,hem eksini hem resim çalışmanı
Güzel artı temizlemişsin canoBende yazayım ilk kez artı yazıcam
Şunu belirteyim ki çarşamba sabah 68 dimdiyin diyin çekinmeyin
Geçen hafta ki kilo: 65.4
Bu hafta ki kilo : 66
Fark: +600
%: 0.90
Çarşambadan bugüne giden : - 2 kilo
Canim gel birlikte ağlayalımVur sen de vur
Senin yüzden yüksek ki
İnsan olduğundan şüphe ediyorum hadi itiraf et artık hangi gezegenden geldin
Yine de ne ettin ,yaptın detoks,az artıyla geldinBende yazayım ilk kez artı yazıcam
Şunu belirteyim ki çarşamba sabah 68 dimdiyin diyin çekinmeyin
Geçen hafta ki kilo: 65.4
Bu hafta ki kilo : 66
Fark: +600
%: 0.90
Çarşambadan bugüne giden : - 2 kilo
Canım eşin saf demek ki. Herkesin bir kötü huyu vardır. Merhametli insandan zara gelmez öyle düşünEflalim 1 degil 2 degil bu hep böyle artik bi noktadan sonra çıldırtıyor insani bu adam.ailesiyle konusurken bi eli ayagi titriyor bi hallere bürünüyor agladi ağlayacak bi tip oluyo korkuyo mu cekiniyo mu anlamadim.ben nerden bilim bunun boyle bi adam olduğunu bilseydim tovbeler olsun 2 metre oteye kacardim.mesela ufak yalanlar bile soyliyemez ailesine.canim ailem gibisine aglar durur.babasi küsmüstu buna bir keresinde.resmen oturdu agladi.yaa neler neler bakma iste.haa iyi bi kocadir seviyorum cok Allah var.evine dört dörtlük bakar.ama bu halleri insanin sabrını tasiriyor bi muddet sonra.salak yaa gitmis oraya bidaha olursa nazardan kimseye soylemicez demis saka gibi
hayyyıııır sizin yüzdeleriniz benim için çook kıymetli %4 ler uç yüzdeler zaten canlarım @hepfitCanim gel birlikte ağlayalım
Eki Görüntüle 2101001
pislik yapma
Tebrik ederim
Yine aebeni etiketleyeyim miO zaten burada zaten
nasıldı detoksYafffrrruuuummm
Önce sen bebeem