- Emoji Skoru
- 67.254
- Puanlar
- 518
Bende seni cok ozledik hepfitimmmKuzu baban kaç gün kalacak? Gelemiyorsun hiç özledim
Tamam kuşum gel özlerim Ben, banu da moralim bozuk diye gelmiyorBende seni cok ozledik hepfitimmm10 gun kalir herhal... aksamlari gelirim ama gunduz yogun olurum...
Sağol kajummm sende harikasin kiTebrikler kızlar 1. Oluyorz yineee. Hepinizi tebrik ederim harikasınız...
Insallah banumda sıkıntılarini atlatir gelir hemencikTamam kuşum gel özlerim Ben, banu da moralim bozuk diye gelmiyor
YuppiiiiTebrik ederim canım
Oyy Begüşüm tebrik ederimhaftaya daha da inecek spora ara vermiştin başladın onunda ödemi var
İşte biz böyle pampayız kiloyu bile aynı oranda veririz
Evet kaptanım istenilen olmasa da buna da şükür
Oo harikasın canım bende geliyorum hemen yanına
Eki Görüntüle 2100924
Gerek kalmaz inşallah kaptanım tabisi ama ördeki vurabilirim ne yalan söyliyim@Portakal Sulu Ordek gelsene seveyim seni özledim
Tebrik ederim canım
Benimde var ama daha yeni bitti yeniden olamam ki bu ne ağrısı yakarnım sancıyoo.teyzem geliyo sanırım
Napiyim kuzum, hastane yönetimi değişti tümden, kimle çalışacağımız belli değil tuhaf bi dönemden geçiyoruz. Babamlar gitti, annemden olan kardeşim geldi(14 yasinda) o da misafir sayılmaz, bana yükü yok minnosumunInsallah banumda sıkıntılarini atlatir gelir hemencik)
Sen nasilsin napiyorsun misafirlerin gitti mi ?
Ooo dünkü menüden sonraIyi aksamlar kizlar, ikinci gün menüm;
Kahvalti;
Tereyaginda maydonozlu omlet 1 yumurta ile, salatalik, domates, beyaz beynir, lor peyniri, ceviz,
Oglen sekersiz turk kahvesi
Akşam; zeytinyağlı mantar ve yoğurt
Su 2 lt
Amin kuzum@MiuLego
Canommmmmmmmm 1.olmusuz
Bak oldukmu demedim bu kez kendi imkanlarimla ogrendim 5.hafta yine 1.lik
Allah nazarlardan saklasin
Amin
Amin demeyenin artilari cogalsin
Amin
Allah bu takima hep guzel kalpli insanlari gondersin
Amin
Miu yeter da cekilelim artik sahalardan
Yeter galan
Ha ha haAmin kuzum
Amin@MiuLego
Canommmmmmmmm 1.olmusuz
Bak oldukmu demedim bu kez kendi imkanlarimla ogrendim 5.hafta yine 1.lik
Allah nazarlardan saklasin
Amin
Amin demeyenin artilari cogalsin
Amin
Allah bu takima hep guzel kalpli insanlari gondersin
Amin
Miu yeter da cekilelim artik sahalardan
Yeter galan
Napak kilo vereces diye olekmiTebrik ederim minnoş takımımı
Niye çekiliyoruz yaaa hedef on hafta üstüste birincilik olsun
Kolay gelsin canim insallah iyi bir yonetim olur hersey gönlünce olurNapiyim kuzum, hastane yönetimi değişti tümden, kimle çalışacağımız belli değil tuhaf bi dönemden geçiyoruz. Babamlar gitti, annemden olan kardeşim geldi(14 yasinda) o da misafir sayılmaz, bana yükü yok minnosumun
Ooo dünkü menüden sonrawuhuuuu
Hadi hadiAmin
:)