• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar kızlarrrr :halay::halay::halay:

cuma 80.6
bugün 79.8
fark 0.8

ve tabi fulya her cuma olduğu gibi wc sıkıntısı çekiyordu :mad: yine de bu rakama çok şükür :dua: @aeben @MiuLego
Fulyam.sonun da sonunda geldi 7 ler bu hafta sıkı tut lutfen bir daha hiç gorme 8 leri inşallah

Tebrik ederim canım :KK200:

Oyy Begüşüm tebrik ederim :KK9:haftaya daha da inecek spora ara vermiştin başladın onunda ödemi var :KK60:

İşte biz böyle pampayız kiloyu bile aynı oranda veririz :KK31::KK71::KK70::KK36:

Evet kaptanım istenilen olmasa da buna da şükür :KK37:

Oo harikasın canım bende geliyorum hemen yanına :KK70:
Eki Görüntüle 2100924

Gerek kalmaz inşallah kaptanım tabisi ama ördeki vurabilirim ne yalan söyliyim :KK70: @Portakal Sulu Ordek gelsene seveyim seni özledim :rolleyes::cool:

Tebrik ederim canım :KK9::KK73:
Yuppiiii

Iyi aksamlar kizlar, ikinci gün menüm;

Kahvalti;
Tereyaginda maydonozlu omlet 1 yumurta ile, salatalik, domates, beyaz beynir, lor peyniri, ceviz,
Oglen sekersiz turk kahvesi
Akşam; zeytinyağlı mantar ve yoğurt
Su 2 lt
:kahve:

Insallah banumda sıkıntılarini atlatir gelir hemencik :KK66:)

Sen nasilsin napiyorsun misafirlerin gitti mi ?
Napiyim kuzum, hastane yönetimi değişti tümden, kimle çalışacağımız belli değil tuhaf bi dönemden geçiyoruz. Babamlar gitti, annemden olan kardeşim geldi(14 yasinda) o da misafir sayılmaz, bana yükü yok minnosumun:anne::KK36:
Iyi aksamlar kizlar, ikinci gün menüm;

Kahvalti;
Tereyaginda maydonozlu omlet 1 yumurta ile, salatalik, domates, beyaz beynir, lor peyniri, ceviz,
Oglen sekersiz turk kahvesi
Akşam; zeytinyağlı mantar ve yoğurt
Su 2 lt
:kahve:
Ooo dünkü menüden sonra :KK37: wuhuuuu:KK37:

@MiuLego
Canommmmmmmmm 1.olmusuz
Bak oldukmu demedim bu kez kendi imkanlarimla ogrendim 5.hafta yine 1.lik:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah nazarlardan saklasin
Amin
Amin demeyenin artilari cogalsin
Amin
Allah bu takima hep guzel kalpli insanlari gondersin
Amin

Miu yeter da cekilelim artik sahalardan
Yeter galan

@MiuLego
Canommmmmmmmm 1.olmusuz
Bak oldukmu demedim bu kez kendi imkanlarimla ogrendim 5.hafta yine 1.lik:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Amin
Amin
Amin

Yeter galan
Amin kuzum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

@MiuLego
Canommmmmmmmm 1.olmusuz

Amin
Amin
Amin

Yeter galan
Amin
:)

Napiyim kuzum, hastane yönetimi değişti tümden, kimle çalışacağımız belli değil tuhaf bi dönemden geçiyoruz. Babamlar gitti, annemden olan kardeşim geldi(14 yasinda) o da misafir sayılmaz, bana yükü yok minnosumun:anne::KK36:

Ooo dünkü menüden sonra :KK37: wuhuuuu:KK37:
Kolay gelsin canim insallah iyi bir yonetim olur hersey gönlünce olur:KK200:

Back
X