- Emoji Skoru
- 55.115
- Puanlar
- 598
Kademeli olarak verelim :) takımı sırtlayan her hafta başka başka kimseler olsun hem yorulmazsınızNapak kilo vereces diye olekmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kademeli olarak verelim :) takımı sırtlayan her hafta başka başka kimseler olsun hem yorulmazsınızNapak kilo vereces diye olekmi
Evet :)Hadi hadi
Artilar cogalsin dedim ya dokuldunuz demiiiii![]()
ayyy canım ancak bu kadar oldu. yavaş yavaş ürkütmeden gidiyomKuzum döktürmüşün gene maşallah![]()

inşallah vaytımFulyam.sonun da sonunda geldi 7 ler bu hafta sıkı tut lutfen bir daha hiç gorme 8 leri inşallah

Çivili sopalardan sonraNapiyim kuzum, hastane yönetimi değişti tümden, kimle çalışacağımız belli değil tuhaf bi dönemden geçiyoruz. Babamlar gitti, annemden olan kardeşim geldi(14 yasinda) o da misafir sayılmaz, bana yükü yok minnosumun
Ooo dünkü menüden sonrawuhuuuu
![]()
ayyy canım ancak bu kadar oldu. yavaş yavaş ürkütmeden gidiyombi de şu wc yi napcam bilmiyom
inşallah vaytımdua et bana 80 ler gelmesin bir daha. sevmiyom ben 80 leri
![]()
Kızlar kızlar kızlaaaaaar 1.927 nedir yahu bence takım olarak insan değiliz bizzzzz
Kocaman tebrik ederim![]()
Fıstık gibi menü şahane spor bacım sporIyi aksamlar kizlar, ikinci gün menüm;
Kahvalti;
Tereyaginda maydonozlu omlet 1 yumurta ile, salatalik, domates, beyaz beynir, lor peyniri, ceviz,
Oglen sekersiz turk kahvesi
Akşam; zeytinyağlı mantar ve yoğurt
Su 2 lt
![]()

Sağol canımTebrikler canım
Tebrikler canım çok güzel
İşte bu harikasın be tebrikler kuzu
Harikasın canım tebrikler
Hayırdır canım ne olduVurmak zorundayım affet
![]()
![]()
Eki Görüntüle 2101221
Ahahahaha
Ahahahha helal bir an gözüm seyirdiyaparsın yaparsın
Ahh kuzucan mecburen vuracağım![]()
![]()
Eki Görüntüle 2101223
AnlastikÇakıl bu hafta iyi bir eksi bekliyorum senden dikkat et emi canim
Esram sahane menü balim çok güzel sporda vardı senin gormustum yine yine harikasin kiMenüm
Sabah
Peynir zeytin domates biber domates sos
Yarım tavada yumurta çocuklar in gözü kaldi onlara verdim yarısını 1 dilim ekmek
Ara bir portakal
Ara kibrit kutusu tahin helvası (iyiki yemişim 3 gündür zor tuvalete çıkıyordum yedikten sonra mideme iyi geldi 3 kere gittim yani)1 bardak sut
Aksam
Bir tabak taze fasulye
Yumurtalı pırasa salatası
Yoğurt 2 çatal tavuk
2 .5 şu
@MiuLego @Whiteblacklife

Karıştırdım canım ya.iyi burada güzel istikrarlı bi şekilde devam ederiz inşallhoyun nr ikizler ı kız
ömer im var 19 aylık bi de aliiiş o da 2 aralık doğumlu . Evet kasım annesi de olabilirm deyi ordaydim. Lakin normal dogurdum
aralık oldu
![]()
Hiçte kötü menü değil gayet güzel menü karbon alinmasi gereken günde alınmış saatte çok uçarı değil kuzum ben çok beğendim stres hayırKizlar menum kotu ozellikle aksam yemegi hem saati hem yediklerim..bugunluk boyle oldu yarin da da sabah erken gidecegiz aksama kadar temizlik..nasil beslenirim bilmiyorum tek tesellim cuma cumartesiye denk gelmesi.pazar pazartesi ben dinlencem esim istanbula gidecek sali sabah esyalar gelecek.
Neyse menüye gelelim
Sabah 10.45
1 bardak süt
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 14.30
1 kutu süt
1 elma
Saat 17.00
12 cig badem
Aksam 20.15
Yarim kase mercimek corbasi
5 yk kuru fasulye
Salatalik
Yesil cay icicem
Suyu bilmiyorum
Spor yok
@Whiteblacklife @MiuLego
@MiuLego küstüm ben soylemiyom kilomu, konyakin kilosunu gorunce şöyle bi köşe de depresyona giricem ellemeyin bana
Sağol canim ins. Gitsin kilolarEsram sahane menü balim çok güzel sporda vardı senin gormustum yine yine harikasin ki![]()
Tebrik ederim arkadaşlarEki Görüntüle 2101311 aaaaaâaaaaaAaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaAaaaaaaAAAaaaaaAaaaaaaaaa
Birinciyiz yinemi masallah