Bizim gibiler çok tatliInşallah canım
Heee şimdi anladim, yok ya ne korkcam kilo benden korksun
Esraaaa bu baykuşlar çooookkk tatliiii
Ayyy kuzu geçmiş olsun, nasıl şimdi? Yeni okudum
Ama biskolatalar gelmedi gecmise gidemezsin biskolata olmadan bak dort gozle bekliyorumanın tadını çıkarayım ben de geçmişe dönüp menüleri sonra toplarım
Eki Görüntüle 2101327
o zaman danssssssssssssssss
Kuzum ben annemlerdeym memlekette burdada baskül yok@Melegiimm22 kilo bildirmeyecek mi ki?
Alismis kudurmustan beter olur 1 lik yeri belli1. belli 2. kim sözünü artık askıya alıyorum canlar
yeter yahu
yarış olsun
bir süre rölantiye alalım mı
biliyor musunuz bu kadar mutluyum
sayenizde
ben bugün çoook duygulandım
gerçekten sevildiğimi hissettim bir kez daha sayenizde
Eki Görüntüle 2101331
milli şarkımız partimize eşlik etsin
yoksa olmaz
Ayak ayak ustune de atsaydin ben en cok onu ozledim eskiden hep ayak ayak ustune atardimBugün misafirler vardı ya kv elbise giydim dizüstü çok şükür zayıflayınca oldu harika oldu görümce diyo diyo anne bende zayıflayacam büşra çok güzel zayıflamış çok güzel olmuşsun ya diyo ayy bugün binbir övgü aldım nası zayıfladınn bizede ver çok fit olmuşun falanda filan hoşumada gitti daaa
İnş cnm yaa.. bende çok heyecanlıyım.. bu ara diyeti bıraktım ama sabit kalmaya çalışıyorum.. ayy liste süper bişi yaa :))
ya bu hatun beni öldürecek bir gün gülerkenBen gidem az kasapımla ilgileniyim çok ilgisiz bıraktım, huu huuu kasaaap
Bugün misafirler vardı ya kv elbise giydim dizüstü çok şükür zayıflayınca oldu harika oldu görümce diyo diyo anne bende zayıflayacam büşra çok güzel zayıflamış çok güzel olmuşsun ya diyo ayy bugün binbir övgü aldım nası zayıfladınn bizede ver çok fit olmuşun falanda filan hoşumada gitti daaa
Hayırdır canım? Eş kişisi mi?Ben cikayim okurum ara ara iyi değilim.disim çok agriyor canım sıkkın biraz da
Yaparsın tabiiiii
Tamam anlaştık,
İki üç hafta liste sorumluluğu hissederek devam edicem
Yaparım dimi?
Bizim gibiler çok tatli
Az kaçırKuzum ben annemlerdeym memlekette burdada baskül yok
Eve gidince artik insaAllah
Kacirdim baya ama dönüşte ins sıkı baslicam insaAllah
Ben de merak ettim bakıcam şimdiBen de merak ettim %7 nasil olmus
Ben de baktım ama çok mantıklı gelmediBen de merak ettim bakıcam şimdi
Tatil donusu tedavi baslayacak bakalim doktor ne diyecekYok yumurtlamadan değil o zaman. Kist falan olmasın allah korusun. Devam ederse ihmal etme doktora görün kuzum
Neyi merak ettin canimBen de merak ettim bakıcam şimdi