Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo vermenin sırrını.. az buz değil çok iyi bir yüzde, nasıl olmuş detox mu, emzirme mi, hayvani spor mu?
Bende cok merak ettim
O kiloya o yuzde nasil oldu
Maasallah diyeyim o zaman
Bende diyet yapiyom diye geciniyom pöffff

Bence olur.. ya da bekleyelim yazar zaten başarı sırrını, her hafta yazmak gerek sanırım, hiç bireysel birinci olmadım sen daha iyi bilirsin
Bende cok merak ediyorum cidden ne yedi ne icti spor ne yapti

Menümü paylaşym
Kahvaltı 9.30 1dilim kepek ekmeği,3dilim peynir,4 tane zeytin,pırasalı yumurta,terayapı 1ay kaşığı ahin pekmez.roka
Ara 12.30 2incir 4tane ceviz
2.ara 2 mandalina
Akşam 18.30
Yarım porsiyon çiğköfte ve 4-5kŞık pırasa yemeği
Salata 2 litre su
@MiuLego @Whiteblacklife

ADINIZ: hippotalamus
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ:175
KİLONUZ:71.6
HEDEF KİLONUZ:64
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:12.takım :))
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ilk kilo alma sebebim hamilelik tabi.. ama bütün suçu de hamileliğe atamam.. genel olarak yemek yemeyi özellikle abur cuburu seven biriyim 2. Bebekten sonra 102 ile başladım ilk 9 kiloyu kendim verdim.. 12.takımda 93 ile başladığım bu yolda 69 a kadar düştüm.. bikaç zamandır diyeti bıtaktım hoppp 71..
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 64 kilo olup sabitlemek,istediğim kıyafete girebilmek istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2 çocuklu bir ev hanımıyım.. bi yandan aöftem çocuk gelişimi okuyorum öbür yandan çocuklarımı büyütmeye çalışıyorum küçük oğlum 1.5 yaşında ve resmen düz duvara tırmanan cinsten büyük oğlum 9 yaşında okullu :)) öle işte kızlar.. zati beni tanıyan tanıyo

Beni de aranıza alır mısınız

@Storm_ düşünsene %7 versem 1 haftada mezun olurum yazsın da okuyalım çok merak ediyorum
Valla o kiz o kiloyla o kadar verdiyse ben 2 misli veririm
Bisey kullaniyomu acaba
Miu izin verirse etiketliycem
Cidden ilk defa boyle bir yuzde gordum

Senin yerin gönlümüzde hazır zaten

Ben de yazam o halde :)

Hoşgeldin yawru

Valla o kiz o kiloyla o kadar verdiyse ben 2 misli veririm
Bisey kullaniyomu acaba
Miu izin verirse etiketliycem
Cidden ilk defa boyle bir yuzde gordum
Ayyy ne kullanıyorsa bizde kullanalim