Dikkat edersin hicbiseycik olmazÇok ara vermeyeceğim canım okul açılınca buradayım
Alacağım kesin başımın belası kabızlık var.Hareket yok..Dikkat etmeye çalıssamda mecburen kaçıyor..2-3 kilo olur daha fazla olmaz herhalde
Kızıyorum anneme yazık değil mi ne emek verdim
Denerim:)Dikkat edersin hicbiseycik olmaz
Lifli beslen kabizliga
Ne mi yapiyommmSen ne yapıyon ki
Hee walla iki gün Full karbon oldu çorbayı bitireceğim diye aralarda iki lokma et yedim sırf karbon olmasın diye, mercimek ve meyve yedimHahahha full karbon
Oooo ödemi vs falan +1 le iyi yırttın he
Yok yok hem hedef kiloya ulaşıcaz hem de korurken sıkılaşıcaz
Mis gibi olacak
Ahahahhaha son cümleye yarıldım
normalde sıkıntı yok bende kuzum bakma sen kızların beni diline doladığına. Hergün rahatım wcde. Ama pattis detoksunda durdu. Vücut besin alamadığı için sanırım, yarın geri düzene girer büyük ihtimalle yani inşallahAh yaw kıyamam, çok uyuz birşey ben de bazen öyle oluyorum asker yolu bekler gibi bekliyorum, hep hüsran hep hasretlik, sonra da canım sıkılıyor gitmemeye başlıyorum
Zeytinyağı iç mali sabah ilk iş
İlaç alıyon diye biliyom ondan sanıyom benNe mi yapiyommm
Sen insan degilsin derken neye gore soyledin peki
Menulere hicmi bakmadin laa
İşşallah tamamını erdirirsin :)normalde sıkıntı yok bende kuzum bakma sen kızların beni diline doladığına. Hergün rahatım wcde. Ama pattis detoksunda durdu. Vücut besin alamadığı için sanırım, yarın geri düzene girer büyük ihtimalle yani inşallah
Kiz yooookİlaç alıyon diye biliyom ondan sanıyom ben
Ben şahidim havayla besleniyor, fotosentez yapıyor, bazen hayretle bakakalıyorum menülereKiz yooook
O kadarda degil
Havayla besleniyom ben element uydurma laa
Kilo almak yok maksimum 2 kiloBen demirbaşım kimse atamaz.Kiloları alıp geri geleceğim
CanısımBu hafta fazla aktif olamasam da elimden geldikçe takip edicem inş.. misafirlerim var.. onlar gidince daha aktif olucam inş..
He valla susmuyorlardıııKuzuuuu
Buraya yetismek akil isi degil
Sabah bi kalkiyon 500 mesaj
Uyumuyo bunlar
Oksijen detoksu yapıyorBen şahidim havayla besleniyor, fotosentez yapıyor, bazen hayretle bakakalıyorum menülere
Ödem mutlaka olur.2de artı olurKilo almak yok maksimum 2 kilo
Canısım
He valla susmuyorlardııı
Kız nettin miu :)) peki saat 10 gibi az sütlü nescafe için ne düşünüyorsun ??Türk kahvesi yaptım
İbit bu saatte