Ben şahidim havayla besleniyor, fotosentez yapıyor, bazen hayretle bakakalıyorum menülere
Sen Karatay yapıyorsun kuzum o ’kara’ kısmımı yapıyor birtek, yediklerinin miktarına bak kuş kadarKaratay yapıyon sen de benim gibi işte @Storm_
Ay ama ben hep her An gelemiom. Gceden sabaha belki. Sanâ daha pimpis lazimBir pislik yap bakıyım önce oluyor mu
@smykmy kız nerdesin korkuyormusun baştan pek konuşuyordun hergun tartı resimleri erdesin kilo bildir sene
Benim morti yok @smykmy
Ay sen katılmışmıydın bilemedim ğim ahà da şimdi kocamla oyladik ikimiz dé aynı böreği seçtik. Yarına istiom dedi . Basamel Sos için tüm malzemelerim mevcut . Da anam baçim ben onu yapsam cok yerim daaaa.BU seferki yarışmadada kazanamayacağım heralde her zamanki gbi anam olsun pro üyeliğim yeter @Konya 42 çok sağol kuzucuğum oyunu bana vermişsin8 oylama var şimdi benim böreğe hayırlısı bakalım
Tebrikler supersinKizzzlaarrr
dedim ya netim yok nisan telasi ve is birbirine girdi diye ask olsun
Esimden baglandim simdi.onceden demistim
@MiuLego @nehirnil111
Gecen hafta: 72.8
Bugun: 71.7
Fark : - 1.1 kg
Yuzde :1.5
Tesekkur ederimTebrikler supersin
olsun canım evet bende katıldıydım az ye gı bir dilim ye yanında yoğurt salata yersen geri ikinci dilime bile kalmaz doyarsın kuzumAy sen katılmışmıydın bilemedim ğim ahà da şimdi kocamla oyladik ikimiz dé aynı böreği seçtik. Yarına istiom dedi . Basamel Sos için tüm malzemelerim mevcut . Da anam baçim ben onu yapsam cok yerim daaaa.
O yüzden hep hasta oluyo zaten. Yeterli beslenmediği için. Ben hızlı vermek istemiyorum haftada bir kilo gitsin bana yeter de artar bile.ben açlığa gelemem çok sinirli oluyorum doymam lazımSen Karatay yapıyorsun kuzum o ’kara’ kısmımı yapıyor birtek, yediklerinin miktarına bak kuş kadar
Keşke benim olsaaaaSen liste istiyon mu fılavırım cidden?
Konuşalım bunu
Aynen ben kuzum, ben de Leyla leyla dolanıyorum, haftada 1 kilo iyi ki ayda 4 yapar , sağlıklı tertemiz.O yüzden hep hasta oluyo zaten. Yeterli beslenmediği için. Ben hızlı vermek istemiyorum haftada bir kilo gitsin bana yeter de artar bile.ben açlığa gelemem çok sinirli oluyorum doymam lazım
Eritin beni eriye eriye tipim kaysin havada bile uçarsın desinlerBzm takımda maşallah erimeyen yok
Kim ben mi haaaaşaaaaaSen çok fenasın
bildirimde kazen abi yollamıştır oy kullanman için@Ytmz merak ettim nerde yarışma aradım bulamadım