Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir pislik yap bakıyım önce oluyor mu
Ay ama ben hep her An gelemiom. Gceden sabaha belki. Sanâ daha pimpis lazim ama hadi güZEL hatrin üçün yapayim bi pisluk. Ben var ya ben senin kilonu yakalarim bence sen sabit olursun cumaya. Kaçamak yaparsın hemm

BU seferki yarışmadada kazanamayacağım heralde her zamanki gbi anam olsun pro üyeliğim yeter @Konya 42 çok sağol kuzucuğum oyunu bana vermişsin8 oylama var şimdi benim böreğehayırlısı bakalım

BU seferki yarışmadada kazanamayacağım heralde her zamanki gbi anam olsun pro üyeliğim yeter @Konya 42 çok sağol kuzucuğum oyunu bana vermişsin8 oylama var şimdi benim böreğehayırlısı bakalım
Ay sen katılmışmıydın bilemedim ğim ahà da şimdi kocamla oyladik ikimiz dé aynı böreği seçtik. Yarına istiom dedi . Basamel Sos için tüm malzemelerim mevcut . Da anam baçim ben onu yapsam cok yerim daaaa.

olsun canım evet bende katıldıydım az ye gı bir dilim ye yanında yoğurt salata yersen geri ikinci dilime bile kalmaz doyarsın kuzum

Sen Karatay yapıyorsun kuzum o ’kara’ kısmımı yapıyor birtek, yediklerinin miktarına bak kuş kadar
O yüzden hep hasta oluyo zaten. Yeterli beslenmediği için. Ben hızlı vermek istemiyorum haftada bir kilo gitsin bana yeter de artar bile.ben açlığa gelemem çok sinirli oluyorum doymam lazım

O yüzden hep hasta oluyo zaten. Yeterli beslenmediği için. Ben hızlı vermek istemiyorum haftada bir kilo gitsin bana yeter de artar bile.ben açlığa gelemem çok sinirli oluyorum doymam lazım
Aynen ben kuzum, ben de Leyla leyla dolanıyorum, haftada 1 kilo iyi ki ayda 4 yapar , sağlıklı tertemiz.
Bir de o çok çabuk verebiliyor, metası hızlı

`