Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaaaa tüm aile bir araya geliyoruz ve aileleri herkes kilo vermiş bana tek tek foto atıyorlar beni görünce şok olacaklar ben yine sısko gidiyom oy başıma gelenler dünyanın lafını yiyecem ya hepsi 25 kilo vermiş fit olmuşlar ben daha o kadar veremedim bu iş böyle olmayacak benim hızlı vermem gerek

Yemek kursunu merak ettim ben de umarım bir gün giderim

Ben dayanamıyom gözümden uyku aktı tabletle uyuyacagim yoksa hala çantası hazırlayamadim çok sinir bozucu herkese iyigecelerrr

Öyle şaşalı bir kurs değildi oradaydım zaten 4-5 gün can sıkıntısından bir de birşeyler öğreneyim diye gittim, baharatların kullanımı vs ilginçti.
Ama daha profesyonel kurslar da var tabi orada..

Bir de merak etmiştim bu Hindistan’da 1 milyar insan istisnasız her gün mercimek yiyiyor neredeyse ,nasıl oluyor bu iş, gaz yapmıyor mu diye, oradayken gaz vs sıkıntım hiç olmuyordu, ilk onu sordum

Canım ya geçmiş olsun . Rabbim hepimzizim evlatlarını korusun

Canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun sıkma artık canını

@Ytmz canım benim oy verdiğim pro değildi ondan verdim birde sunum çok önemli benim için çok şıktı :) bir daha ki kategoride bol şans

Tebrikler güzel takımım

@Konya 42 tebrikler canım

Yüzde 7 ye de neyse

ne zaman başlayacak diyet adaşım
Sabah başlıyorum gün içinde geri gidiyo adaşım ya demekki tam karar berememişim ...
Yatılı misafir bekliyodun görümcem gelecekti oğlanın ameliyatına geçmiş olsuna . Oda hasta olunca vazgeçmiş .
Çoçuklarda hepten evdeya tatil geçsin lokalede kayıt olayım inş soorsuz olmuyo . Bu kiloylada olmuyo yaglandım iyce ....
Ay ne yazacagım varmış

`