Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Misss gibi gününuz aydın eviniz huzurlu bedeniniz sağlıklı bol.eksili bol sporlu gunler bizim olsun hatunlar
Sen ne güzel günaydın diyon oyle
YoK cnm artı yok hatta eksi var regl olmama.rağmen ödeme ragmen
Oooo keşke benim olsa hımmm bi bakım pzt tartısı nasıl olacak, buara çok yoruldum bi de eliptiğe başladım onun etkisi de olabilir benimki

Oooo keşke benim olsa hımmm bi bakım pzt tartısı nasıl olacak, buara çok yoruldum bi de eliptiğe başladım onun etkisi de olabilir benimki
Olabilir fitim cumaya gider o artı insallah

Fitim detoks sonrası artı gelmez ama odem yapacak birşeyler olabilir regl uykusuzluk aşırı spor

Kız gitmezse miu beni gitmeliiii

Spora yuklendim biraz bi de enfeksiyon varmış(rahimde) ilaç kullanıyorum 3 tane, bakalım ödem var herhalde bi günde bu kadar kilo alamam
Sogan suyunu dene eğer ki ilaç fayda gormezsen bak gebelik istiyorsan bile faydalı bu ay kardeşime icirdim yanindsydim bu ay gebe kaldi

Kız gitmezse miu beni gitmeliiii

Spora yuklendim biraz bi de enfeksiyon varmış(rahimde) ilaç kullanıyorum 3 tane, bakalım ödem var herhalde bi günde bu kadar kilo alamam
Bende az bi artı var ama malum gece boyu şu üç.eye devam ediyorum

Sogan suyunu dene eğer ki ilaç fayda gormezsen bak gebelik istiyorsan bile faydalı bu ay kardeşime icirdim yanindsydim bu ay gebe kaldi
Kuzu düşünmüyorum gebelik, antibiyotik ve fitil bitsin geçmezse içerim yine de

Bende az bi artı var ama malum gece boyu şu üç.eye devam ediyorum
Ben de içiyorum ama öyle böyle bi artı değil
Kızlar uzaktan bir akraba vefat etmiş köye gidiyoruz orda pek net çekmiyor giremeye bilirim bilginiz olsun
Allah rahmet eylesin esram, mekanı cennet olsun
Kuzum mali o avatar ne ola ki?? Poh dicem Ama yanlış görmemişim dimi?
bizde öyle goruyoz kuzu

@igdedali hayrişim özeldik seni gel artık beğenip beğenip kaçma

`