Taam o zaman aramızda kalsınhepsini ben veririm kızları elleme sen
iyi iyi herkes bomba gibi vukuat yok.5 haftadır üstüste birinciyiz dün onu kutladıkTaam o zaman aramızda kalsın
Var mı değişik bişey maliciğim? Aus miu ve herkescikler iyi mi ?
ben uyariym de sonra pişman olma
Çıldırt bizi 7. takımiyi iyi herkes bomba gibi vukuat yok.5 haftadır üstüste birinciyiz dün onu kutladık
hoşgeldin iğde iğde .....@MiuLego unutmadım gulüüüüm. Bi blsen iğde nelerle uğraşıyor.
Ula geldi mi üst üste geliyor. 2 haftadır sinüzit+migren+regl sancısı+2 diş ağrısı 4lü kombo yaptılar hunharca üstüme geldiler. Kilom 51 olmuş bugün karşılaştım acı gerçekleAllahını seven üzerime kilo atsın
amiiin bu hafta azcık geri vites atıyoz miu öyle dediÇıldırt bizi 7. takım
Ellerinize sağlık herbirinizin...
Allah leptinlere zeval vermesin amin
Deme öyle begüşüm. Allah kilonun da hayırlısını versin. Bi yediğim çorba olunca böyle oldu. Bu ay hemen o açığı kapatmam lazımhoşgeldin iğde iğde .....
dörtlü kombon geçmiş gitsin olsun
51 kilomukeşke benim olsa
Heeee o zaman beni takıma alsın bence miuamiiin bu hafta azcık geri vites atıyoz miu öyle dedi
aa neden kiamiiin bu hafta azcık geri vites atıyoz miu öyle dedi
sen zaten takımdasınDeme öyle begüşüm. Allah kilonun da hayırlısını versin. Bi yediğim çorba olunca böyle oldu. Bu ay hemen o açığı kapatmam lazım
Heeee o zaman beni takıma alsın bence miu
başkaları da birincilik alsın die sanırımaa neden ki
Hele o tipsiz baykuş ondan mıymışşsen zaten takımdasın
bak baykuşun bile var
kız 51 kiloyla listeye mi gircenHele o tipsiz baykuş ondan mıymışş
Kız listeye diyecektim. Ya da vazgeçtim bence herkes bu hafta destek olsun bana beraberce yiyelim. @MiuLego bu fikrime bayılacaktır kesin
Belki boyum 1,30 dur benim olamaz mıkız 51 kiloyla listeye mi gircen
yav hee heeBelki boyum 1,30 dur benim olamaz mı
Kıbrıs şerbetli güzel bir tatlıdır üzerine de muhallebi eklerler yani anlaşılıyor ki muhallebiye şerbete giden ortaya karışık bir silah olmalıAhahhaa ördek ya @Portakal Sulu Ordek bir de vuramayacaksın demiş o menüyle
Size diyeceğim tek şeyhee bildim bildim çok güzel olur o bi ara yapacaktım da araya diyet girdi kaldı.bence bazukayla vur
Kimyacı simay tebrikler kuzum hadi da kurtul su 7 lerdenKizzzlaarrr
dedim ya netim yok nisan telasi ve is birbirine girdi diye ask olsun
Esimden baglandim simdi.onceden demistim
@MiuLego @nehirnil111
Gecen hafta: 72.8
Bugun: 71.7
Fark : - 1.1 kg
Yuzde :1.5