Yok tatlım banaa vermedii amaa dediğin gibi bir ihtimall tüm alerjisi olanlarda var ondan zatenn testten sonra eve göndermedi beni nefes alamama olur müdahale edemezleer diye bahsettiğin iğne avil gibi birşey mi tatlım antihistamik diyorlar yada kortizol kullanılıyor herhalde gerek görmedi doktor zatenn herşeyi yasakladı yaa gerek kalmadıAma sizinki daha zormuş tatlımmm polenlerden kaçış yok hadi ben saçımı boyamam ama polenlerden kaçmak çok zor çok geçmişşş olsunnn sizee dee çok dikkatli olun Allahım kimseyi hasta edip derman aratmasın çok zor 4 gün kaldım hastanede halime binlerce şükür ettim çok zor durumda olann hastalar varr Allah herkese şifasını versin
oyle salisim oyle..allah kimsenin basina vermesin..hastaligin her turlusu zor ama..boyle birde kardesiminki gibi dermani olmayan..birde cocuklugundan beri cekiyorsa cok daha zor...doktorlardan korkuyor artik...kardesimide bin defa hastaneye aldilar arastirma amacli..ki fenalasir felan diye kac defa o yumuk yumuk ellerine serum taktilar..olmayinca icinde donderdiler..helede enkotusu abla acioo cikartsinlar diye bagirislarini hic unutamiyorum..Allah bu hastaliginda bir sifasini bulur insallah..benim kardesimede igne vermediler...ama verilen ilac baya etkili..bir kere trde olmustu..ki halam pul biber katmis yemege..bizim bucurun her baharata alerjisi var..birb aktik yerde surunuyor..koydeyiz..ilaci sehirde..cocugun yuzunun bir tarafi resmen felc gibi olmustu..sol taraf sismisti..ilaci verince sakinledi 5 dk ama canindan can cikti..yani Allahim kimseye yasatmasin insallah kimseye