• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

offf ne güzel yaaa.Çok özledim karı..En az 2-3 yıl olmuştur kar görmeyeli

Bende üzüldüm kayranın gitmesine.İnş giden olmaz da mezuniyetlerini görürüz arkadaşların.Tabi önce benim :9:

:9: :9: Ay çok hoşsunuz safiş gerçekten dediğin gibiymişsiniz sizi çılgınlar...Afiyet olsun

biz böyle sınırları falan kaldırdık yaaa....

Slmmmmm kızlarrrr bennnn geldimmmmm sizleriii çokk özledimmmm kardeşimee yazz kzlaraaa durumumu dedimm o da becerememişş hiç bişii yazmamışş saf şeyyy:1: Kızlar sormayın başıma gelmeyen kalmadııı hastaneyee komşumuu götürmeye gittim kendisinin beli ağrıyordu içim rahat etmedii yalnız kalmasına kendimi de pek iyi hissetmiyordumm birazz başım dönüyordu dedim verilen sözden dönemem sabahın körü hastaneye gittik sonraaa otururkenn boğazımdaa yanma hissettimm sonraa ellerim uyuştuuu tuvalete gideyim dedim bi tuhaflık var bir baktımmmm boynummmm göğsümmm tümm vücudumm kıpkırkımıızıııı allahh dediim gidiyorumm:1:Hemen beniii acilee göttürdülerr 2 şişe serum yedimm allerjiyi durdurmakk içinn sonra doktor dedii ağır bi tabloyla geldin gitme yatıralım neye alerjin var öğren öyle git dışarda olursan bu kadar şanslı olmazdın dedi. Bende eve geldim eşya alayım diyee hemen sizee yazdımm aklım hep sizdeydii zatenn cuma yarışmasında:25: eşyalarımı aldım hastaneye yattım patch test adı verilenn bi alrji testi var onları sırtıma yapıştırdılarr aldı mı benii yinee şiddettli bi kaşınmaa aynı pancarrr gibii oldu vücudumm geri çıkartmak zorunda kaldılarrr en sonunda yine yapıştırdılarrr kaşınan yerleree ilaçç sürdükkkk 2 günn zorlaa bekledim çıktıı test sonuçlarıı veee tamm bir hüsran :43::43::43:Hemen herşeye alerjim çıktıı artıkk makyajj ürünleriii bitkisel her türlü ürünnn birçiokk metalll tümmm takılarrrr sadecee 24 ayar ve üstüü altın serbest herr türrr saç boyasııı şu koltuk altıı jellerine felann aşırı reaksiyonn çıktııı ellerimdee derinn yaralar oluştuu testteen sonraa:14:İnşallah iz kalmaz kızlar canım çok sııkkkın takmamaya çalışıom ama test yaptıracazz diyee mahvoldu vücüdum. 30 tane yapışkan yapıştıryorlarr hangilerii alerji yapıo die bakıolarr benn hiç bilmiomuşumm plastiğe bile alerjim varmış. Ellerimdekiii yaralarr plastik alerjisinden olmuşş çokkk pişmann oldum doktoru dinleyip yattığıma ama adam diokii dışarda başına gelse daha kötüü olurdu dio neyse başımdann bu daa geçecekmişş şimdi sırtımaa yinee yapışkanlarıı yapıştırdılarr son bi test daha yapacaklarr eve yolladılarr beniii hemenn pc başınaa geçtimm benddee sizlerii çokk özledimmmmm kızlarrrrr:16::16::16:
çook geçmiş lsun tekrar...bu yaşa kadr belirti yokmuydu canım..sonradan mı çıkıyormuş.......
teşekkürler canım :16:

toparlarsın canım eminim ben :16:

teşekkürler canım :16:

aynen laptopu kapatmadan işlere bakamıyorum :37:

ayyy harikaa yaaa valla hasretiz kara..yağsa bile pamuk pamuk yağar ve asla tutmaz :37: burda kar yok ama inanılmaz soğuk bir hava var.görüntü günlük güneşlik ama bırrrr :10:

ahahah süpermiş canım yaaa çılgın gençlik sizi :1:

sağol canım :16:

canım hoşgeldinnnn :16:
ah ah bu alerjiler çok fenaa çokk.hep duyuyorum.ne zaman hangi yaşta çıkacağı belli olmuyormuş işte.aman canım çok dikkat et bundan sonra alerji ciddi bir şey.çok geçmiş olsun :16:

aa tabi yaa havuzda çalıştığına göre ege üni de olman lazım,biliyorum ordaki havuzu süperrr.tamam canım nasip olursa görüşürüz tabi.facen var mı ekleyelim birbirimizi

canım hastanede diyet mi düşünülür Allah aşkına,boşver,önce sağlıklı ol da.nasıl olsa yaparsın diyetini :16:

35 inden sonra çıldırdık vallaaa...hiçbir fırsat kaçmaz oldu bizim için......dünde evden çıktık çocuklarla ablamla çocuklarla kartopu oynadık sonrada gelin çay yapmış sağolsun kar altında çay içtik..çok güzeldi....

kahvaltımı yazayım: 13.30 da

50 ml su
1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
1-1.5 kk peynir
10 ad zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
tereyağ
krem peynir
4 ad. kuru incir
4 ad. ceviz
250 ml. süt
1 tatlı kaşığı mindivan+500 ml su

akşam yemeğimi de yazayım:

1 dolu tabak kıymalı patlıcan yemeği (patlıcanlar kızarmadan)
1.5 bardak ayran
2 kase brokoli salatası
1 tatlı kaşığı mindivan macunu+500 ml su

tamam canım eklerim :))

teşekkürler tatlışımmm seninki de zormuş yaa hele ki spor yaparken :37:
arayıp 15 dk sonra geliyorlar bazen :1: böyle hastalık vs.. oldu mu rezil oluyor insan :17:
menü paylaşım......:nazar::nazar:
2012-01-28 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[2] Petit Beurre 5 adet 131
[3] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[4] Ekmek 2 DİLİM 130
[5] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[6] Kabak Yemeği 1 TABAK 240
Toplam : 756 kal.

2012-01-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Petit Beurre 5 adet 131
[2] Portakal 2.5 ADET 125
[3] Turşu 100 GRAM 10
[4] Kıvırcık Salata 1 PORSİYON 84
[5] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[6] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
Toplam : 849 kal

2012-01-30 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Petit Beurre 5 adet 131
[2] Pirinç Pilavı 0.6 PORSİYON 195.6
[3] Kıvırcık Salata 1 PORSİYON 84
[4] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
[5] Bal 0.4 YEMEK KAŞIĞI 28
[6] CEVİZ 1 adet 27
[7] Muz 1.5 ADET 150
[8] Salatalık (hıyar) 1.5 ADET 16.5
[9] Domates 1 ADET 14
[10] yumurta 1 adet 80
[11] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[12] Patates (kızarmış) 60 gr 168
Toplam : 1330.1 kal.
Bugün fazla kaçırdım galiba biraz
menü paylaşım.....:nazar::nazar::nazar:
akşam yemeğinden sonra 3 bardak çay içtim.yanında da 4-5 ad. bisküvi ve balık kraker yedim :(
daha önce bahsettiğim misafirimiz(kaynım) hala bizde ve kendisi çayın yanında bu tür şeyleri,tatlıları,hamur işlerini çok seviyor,aynen benim gibi :( ama ben yememk için ne kendim yapıyor ne hazır alıyorum.Sağolsun o bir torba almış gelmiş.E gel de tut kendini.
artık kendi düzenimize dönmeyi çok istiyorum,çok sıkıldım bu durumdan.ben de insanım yani ya,her akşam bir şeylerle sınanmaktan bıktım vallahi.bu bazen makarna pilav oluyor veya yasaklı başka bir yemek,bazen yemek sonrasına çayın yanına pasta tatlı bisküvi vs.. oluyor :((( üstelik bir de reglyim şu an biliyorsunuz,hem de henüz dün başladı.Zaten 2 haftadır artıdayım,bu haftada kafadan gitti yani.3 hafta boşa gitmiş olacak :((

gerçekten zor işin insan evde olunca kendini zor tutuyor.....biraz daha sabır ...

Gülümmmmmmmmmm,öyle hemen gitmek yok ama bak,sensiz olmazzzz :70:
Hoşgeldin canım benim,özledik aradı gözlerimiz.Bundan sonra yine maratonumuz başlıyor,umarım güzel moral toplamışsındır,nasıl geçti tatilin :70:

Kıyamam sana,ne beter bir ağrıdır o,Allah şifa versin canım :70:

Çılgınsın sennnnnn;şaka bir yana öyle hayat dolu,öyle güçlü bir duruşa sahipsin ki,milyon kere maşallah Saferan'ıma :70:

Canımmmmmmmm,şükürler olsun dermansız dert değil.Alerji de nahoş bir durum olmakla birlikte,sen daha iyi bilirsin bu işin içindesin,sonradan oluşup yine sonradan kaybolabiliyor.Umarım atlatırsın canım,çok merak ettik seni ama şimdi içim rahatladı :70:

Salişim hiçbirşey senin sağlığından kıymetli değil,bir haftaya bakar toparlamak,önce sen iyi ol da :70:

hayat bizim için...... allah bize bahşetmişken yaşamamak haddimize mi ...dimi ama.....:1:

Canlarım hafta sonu da,bugün akşama kadar da gelemedim.Eş adayım mı diyim,erkek arkadaşım mı diyim-ki bu ifadeyi pek sevmem ama-neyse işte O diyim,ben biliyorsunuz sömestre tatili için memlekete ailemin yanına gelmiştim geçen cumartesi.Neyse tabi oldukça zor gelmişti Ona 17 saat uzağında olmam.Cumartesi kahvaltı ediyordum mesaj geldi Ondan,bil bakalım ben nerdeyim şeklinde.Tabi şok oldum 17 saat yolu hava şartlarından dolayı 21 saatte gelmiş sürpriz yapmak için.Son 3 günü aynı şehirde geçirdik,o öğretmenevinde kaldı,gündüzleri memleketi gezdirdim Ona,bizim için de değişik bir birbirimizi tanıma ortamı oldu.Bu arada annemle ve kardeşlerimle tanıştırdım Onun ısrarlarına dayanamayıp,ama ne kadar ısrar etse de babamla tanıştırmadım.Biraz daha emin olmak istiyorum babamın karşısına çıkarmak için.Dualarınızı eksik etmeyin canlarım :70:

tahmin etmiştim bir sürpriz olduğunu inan...ee sevda bu nasıl dayansın çocuk...iyi yapmış gelmişde...

Evetttt allahtannnnn hastanedeykenn başıma geldii kısa sürede atlattım çok şanslıyımm ellerimdeki açık yaralarrdaa geçincee bitecekk gidecek:8::8:Kardeşimee yazzz demiştimm durumuumu ama o daa benii burdann atarlar diyee korkmuşş ablam diyetinee orada devam edio yazmış okuyuncaa koptum gülmektenn:9:Dedimm ben sadece ablam iyii birşeyy yok yaz demiştim sana neden böyle birşeyy yaptın abla seni kilo allınca diyet yapmazsan atarlar diye korktu diyo:9:Düşünceli saf kardeşceğizimmmm:9:

alemmiş kardeşin yaa....canım benim....:1:

herkese gunaydinnnnn
bugun cok dinc kaltim..halbuku 4 saat uyudummm
spora geri donusten galiba..bos bos yatakta donmektense kalktim dusumu aldim...
guzelce makyajimi yaptim..odayi topladim..bulasik makinasindan bardak,tabak vs. aldim..kendime aferim kiz..istenince is yapiliyormus..
deyip biran icin gurur duyum kendimlen sonra -10 dereceye ciktim...anama ne buzzzzzzzz
hmm buarada tarti sahane rakamlar gosteriyor...spor etkisini bu hafta iyi gosterecek galiba...

hemn bugunku planlarimida anlatim...
4te eve gecicem..yemegimi yerim...sonra bizim bucuru okuldan alicam..onu camdan atip spora gecicem..7den 10a kadar spor yapmayi planliyorum...bir saat zumba,pilates ve egzersiz aletlerini kullanicam:21::21::21::8::8::8:

bugunku menum:

sabah:
2 dilim ekmek, 2 parca hollanda peyniri..

ara
portakal

ogle
300gr yogurt icinde elma

aksamda: bol salata ve balik dusunuyorum:56::56:

[Kıyamam sana,ne beter bir ağrıdır o,Allah şifa versin canım :70:
sağol tatlışım şükür bugün daha iyi kalktım :nazar:
Canlarım hafta sonu da,bugün akşama kadar da gelemedim.Eş adayım mı diyim,erkek arkadaşım mı diyim-ki bu ifadeyi pek sevmem ama-neyse işte O diyim,ben biliyorsunuz sömestre tatili için memlekete ailemin yanına gelmiştim geçen cumartesi.Neyse tabi oldukça zor gelmişti Ona 17 saat uzağında olmam.Cumartesi kahvaltı ediyordum mesaj geldi Ondan,bil bakalım ben nerdeyim şeklinde.Tabi şok oldum 17 saat yolu hava şartlarından dolayı 21 saatte gelmiş sürpriz yapmak için.Son 3 günü aynı şehirde geçirdik,o öğretmenevinde kaldı,gündüzleri memleketi gezdirdim Ona,bizim için de değişik bir birbirimizi tanıma ortamı oldu.Bu arada annemle ve kardeşlerimle tanıştırdım Onun ısrarlarına dayanamayıp,ama ne kadar ısrar etse de babamla tanıştırmadım.Biraz daha emin olmak istiyorum babamın karşısına çıkarmak için.Dualarınızı eksik etmeyin canlarım :70:
oooo romantik prens :21: harika bir şey bu canım taaa kalk gel sürpriz yap,hem annenle kardeşlerinle de tanışmış harika valla :nazar: devamı gelenden olsun canım :16:
35 inden sonra çıldırdık vallaaa...hiçbir fırsat kaçmaz oldu bizim için......dünde evden çıktık çocuklarla ablamla çocuklarla kartopu oynadık sonrada gelin çay yapmış sağolsun kar altında çay içtik..çok güzeldi....[/I][/B][/COLOR]

gerçekten zor işin insan evde olunca kendini zor tutuyor.....biraz daha sabır ...

valla süpersiniz fırsatları kaçırmayın tabi,en güzeli :46:
aylardan beri sabrım kalmadı canım..hatta yıllardan beri de diyebilirim sadece gidip gelmeleri olurdu ve bu gitmeler daha uzun vadeli olurdu,arada aylarca hiç gelmediği de oldu ama bu uzun süreli misfirlik durumu yıllardan beri var.kendine bir ev tutup düzen kurmadığı sürece de devam edecek maalesef.hep bir ev tutma lafları var,şöyle yapıcam böyle yapıcam diyip duruyor eşime (abisine) ama faaliyet yok hep lafta kalıyor :ssz:
herkese gunaydinnnnn
guzelce makyajimi yaptim..odayi topladim..bulasik makinasindan bardak,tabak vs. aldim..kendime aferim kiz..istenince is yapiliyormus..
deyip biran icin gurur duyum kendimlen sonra -10 dereceye ciktim...anama ne buzzzzzzzz
hmm buarada tarti sahane rakamlar gosteriyor...spor etkisini bu hafta iyi gosterecek galiba...

4te eve gecicem..yemegimi yerim...sonra bizim bucuru okuldan alicam..onu camdan atip spora gecicem..7den 10a kadar spor yapmayi planliyorum...bir saat zumba,pilates ve egzersiz aletlerini kullanicam:21::21::21::8::8::8:
günaydın canımmm inan enerjini buradan hissettim maşallah sana :nazar: harikasın :46: ben de spor yapmak istiyorum yaaa offf ama benim bıdıkla öyle salona filan gidemem.evde bir süre yapmıştım leslie yi ama sıkılıp bıraktım,devamlılığını sağlayamadım :22:
bugunku menum:

sabah:

ara
portakal

ogle
300gr yogurt icinde elma

afiyet olsun canım menü çok güzel ama tok kalabiliyor muusn bu menüyle,sanki hep açmışsın gibi geliyor bana

kizlar gelin..gavur kadin gelmek uc bes laf edelimm

buarada ablamin durumunu anlatim kizlar..
ablamla cocuk gorustuktan gunlerce ses cikmadi..biz fitik olduk resmen bu ne acaip birsey diye..
sonra tanistiran akraba aradi annemde olanlari anlatti..oda utandi boyle olduklarini bilseydim
demezdim vallahi diye...sonra cuma gunu birden kadin aradi oglum karar veremedi, kizinin calismasi kafasini karistirmis,
isine bagli ve cok onemsiyor bu ileride sorun olur diye karasiz..ondan bende ne diyecegimi bilemedim arayamadim demis..
annemde dedi benim kizimda kararsiz ama daha cok olumsuz dusunuyor..madem oglunda karamsar..Allah ikisinede hayirlisini versin..
kadin birden ya dur ben sizi cok sevdim, sizin gibi aileyle karsilasmadik hic..kizinida cok sevdim..birakmak istemiyorum..ben oglumu birdaha arim sonra seni aricam..
annem ya kizim olumlu bakmiyor felan..kadin tekrar hemen olumsuzlastirmayalim sonucu ben oglumu birdaha arim geri donucem...
tabi annem diyor iyi peki konus, ama sonuc ne olursa olsun don bana..tamam ben sana donucem deyip kapatti..
ve sonuc hala ses yok...annemde akrabaya dedi.artik bizi aramasin cocuk oyuncagimi bu ne boyle...3 haftada 70 yasina girdim ne saygisiz gorgusuz insanlar..bunlarla ugrasamam.. ve galiba nokta kondu
sonra amcamin karisi aradi komsusunun oglu icin..oda illa disarida goruselim eve gidemem utanirim vs diye konustu..
annemde dedi,...tamam kiz kardesiyle gitsinler ozaman..insallah hayirlisiyla bu olurda..bende eziyetten kurtulurum..ne bu yaw..
hem hazir hem ordan oraya git..simdiden yoruldum ben vallahi:1::1:saka bir yana ins hayirlisiyla bu olurrr

Son düzenleme:
günaydın fıstıkoolarr :3:
kahvaltımı yaptım,kuzumu doyurdum,çayımı içerken size bakayım dedim.Sonra da temizlik yapıciimm
e845de6dcd99259aef10309ed540683b.gif

biz böyle sınırları falan kaldırdık yaaa....

çook geçmiş lsun tekrar...bu yaşa kadr belirti yokmuydu canım..sonradan mı çıkıyormuş.......

35 inden sonra çıldırdık vallaaa...hiçbir fırsat kaçmaz oldu bizim için......dünde evden çıktık çocuklarla ablamla çocuklarla kartopu oynadık sonrada gelin çay yapmış sağolsun kar altında çay içtik..çok güzeldi....

menü paylaşım......:nazar::nazar:

menü paylaşım.....:nazar::nazar::nazar:

hayat bizim için...... allah bize bahşetmişken yaşamamak haddimize mi ...dimi ama.....:1:

tahmin etmiştim bir sürpriz olduğunu inan...ee sevda bu nasıl dayansın çocuk...iyi yapmış gelmişde...

alemmiş kardeşin yaa....canım benim....:1:

Canımm bu alerjilerr zatenn geneldee böle küt diye başlıoo hepp söylerler ya mesela penisilin alerjin olmasa bile her penisilin vuruluşunda test yaparlar 500. de de alerji yapabilir. Amaa benimm bu adi takıları takıncaa kulağımda bileğimde yara olurduu ama ben alerjiye yormammıştım:1:Benii alan yandı artıkk sadece 24 ayar üstü takabilecek mişim:1::1:

ablamla cocuk gorustuktan gunlerce ses cikmadi..biz fitik olduk resmen bu ne acaip birsey diye..
sonra tanistiran akraba aradi annemde olanlari anlatti..oda utandi boyle olduklarini bilseydim
demezdim vallahi diye...sonra cuma gunu birden kadin aradi oglum karar veremedi, kizinin calismasi kafasini karistirmis,
isine bagli ve cok onemsiyor bu ileride sorun olur diye karasiz..ondan bende ne diyecegimi bilemedim arayamadim demis..
annemde dedi benim kizimda kararsiz ama daha cok olumsuz dusunuyor..madem oglunda karamsar..Allah ikisinede hayirlisini versin..
kadin birden ya dur ben sizi cok sevdim, sizin gibi aileyle karsilasmadik hic..kizinida cok sevdim..birakmak istemiyorum..ben oglumu birdaha arim sonra seni aricam..
annem ya kizim olumlu bakmiyor felan..kadin tekrar hemen olumsuzlastirmayalim sonucu ben oglumu birdaha arim geri donucem...
tabi annem diyor iyi peki konus, ama sonuc ne olursa olsun don bana..tamam ben sana donucem deyip kapatti..
ve sonuc hala ses yok...annemde akrabaya dedi.artik bizi aramasin cocuk oyuncagimi bu ne boyle...3 haftada 70 yasina girdim ne saygisiz gorgusuz insanlar..bunlarla ugrasamam.. ve galiba nokta kondu
sonra amcamin karisi aradi komsusunun oglu icin..oda illa disarida goruselim eve gidemem utanirim vs diye konustu..
annemde dedi,...tamam kiz kardesiyle gitsinler ozaman..insallah hayirlisiyla bu olurda..bende eziyetten kurtulurum..ne bu yaw..
hem hazir hem ordan oraya git..simdiden yoruldum ben vallahi:1::1:saka bir yana ins hayirlisiyla bu olurrr

canım annen haklı bence,bu kadar bekletilir mi insan,annen bence gerekli cevabı vermiş.hayırlı değildi belki de canım boşver.Yenisine sağlık ayolll hahay :21: :9: hayırlısı neyse o olsun canım benim :16:

güzeller ben kalkayım temziliğime girişeyim saat 11 olmuşş :53: öptüm sizi :54:

Gerçekten enterasanlarmış canım yaa insan işine bağlıı diyeee karar veremez mi saçmalamışlar bence boşverr inşallah dahaa iyiileri çıkar karşiınızaa hayırlısı olur ablan için

günaydın canımmm inan enerjini buradan hissettim maşallah sana :nazar: harikasın :46: ben de spor yapmak istiyorum yaaa offf ama benim bıdıkla öyle salona filan gidemem.evde bir süre yapmıştım leslie yi ama sıkılıp bıraktım,devamlılığını sağlayamadım :22:

afiyet olsun canım menü çok güzel ama tok kalabiliyor muusn bu menüyle,sanki hep açmışsın gibi geliyor bana

Gunaydin saphicsimm:54::54::54::16::16:
spora tekrar basladim ya onun dincligi galiba:9::9: insan bir sikildimi kolay kolay baslayamiyor geri..
bende haftalarca attim hep su gun baslarim haftasonu yaparim vs derken..ne kilo gidio dogru duzgun ne birsey..ama gecen haftadan beri tartida hareketlenme var:21::21::21: bugun 68.3tummm:21::21::21::21::52::52::52::33::33::33::33: cumaya supriz yapim dedim ama dayanamadim..insallah cumaya 67i gorurummmm

yemek konusuna gelincede..artik aclik hissetmiyorum saphisim..aksam yemeklerini zorla yiyorum aslina bakarsan..
galiba bu aylardir yaptigim diyetten oldu..ha ama suda var..aksam yemegine borek corek koyarsakkkk...emin ol aylardir yememis gibi accccc oluyorum..arada 15 adet badem vs yiyorum..bazen kuru kayisi yada zeytin..ama herzaman yemedigim icin listeye eklemedim

kolay gelsin canimm
Gerçekten enterasanlarmış canım yaa insan işine bağlıı diyeee karar veremez mi saçmalamışlar bence boşverr inşallah dahaa iyiileri çıkar karşiınızaa hayırlısı olur ablan için

evet sorma saliss...ileride isi problem olurmus, ev kadini olamazmis..ablam ayda 2 yada 3 gun gece calisacak..onuda problem yapti..annemde dedi o sorun degil..gerekirse o gunler cocuk icin birseyler yapilir ya siz ya biz birseyler yapabiliriz..ama kizim olumsuz bakiyor zaten...bunlari konusmanin anlami yok madem oglunuzda olumsuz dedi..ne acaiplermis anlamadimki...
ilk aradiklarinda oglum illa calisan birini istiyor dedi..konustuklarinda calismasi sorun degil benim icin calismasada olur dedi...:26::26:
sonrao glumun evi var cekilsinlen evlerine bizim icin sorun degil dediler..oglanla geldikleri gun evimiz cok buyuk oglanda evlenecek..bir sekilde eve yerlesirler demeye calistilar..babamda dedi bizim evde ayni sekilde..bos odalar torunlarin odasi olur hayirlisiyla o gun gelsinde dedi..sonra oglanin evi var kira..ev almayi dusunmuyor dediler..ben oglana sordugumda suphelendim sanki evi yok gibi geldi evlenirsem ev alicam dedi..cok garipti hepsii

kolay gelsin canimm

evet sorma saliss...ileride isi problem olurmus, ev kadini olamazmis..ablam ayda 2 yada 3 gun gece calisacak..onuda problem yapti..annemde dedi o sorun degil..gerekirse o gunler cocuk icin birseyler yapilir ya siz ya biz birseyler yapabiliriz..ama kizim olumsuz bakiyor zaten...bunlari konusmanin anlami yok madem oglunuzda olumsuz dedi..ne acaiplermis anlamadimki...
ilk aradiklarinda oglum illa calisan birini istiyor dedi..konustuklarinda calismasi sorun degil benim icin calismasada olur dedi...:26::26:
sonrao glumun evi var cekilsinlen evlerine bizim icin sorun degil dediler..oglanla geldikleri gun evimiz cok buyuk oglanda evlenecek..bir sekilde eve yerlesirler demeye calistilar..babamda dedi bizim evde ayni sekilde..bos odalar torunlarin odasi olur hayirlisiyla o gun gelsinde dedi..sonra oglanin evi var kira..ev almayi dusunmuyor dediler..ben oglana sordugumda suphelendim sanki evi yok gibi geldi evlenirsem ev alicam dedi..cok garipti hepsii

Ayyy tatttlımmm ucuzzz kurtulmuşunuzzz boşverrr onlarınnn niyetii ciddi değilmişş en azındann oğlannn bence olumlu düşünmüyorr inşallah yenii eniştee adayı iyi çıkar bundan hayır gelmez bence

Ayyy tatttlımmm ucuzzz kurtulmuşunuzzz boşverrr onlarınnn niyetii ciddi değilmişş en azındann oğlannn bence olumlu düşünmüyorr inşallah yenii eniştee adayı iyi çıkar bundan hayır gelmez bence

aynen canim aynen..ilk konusulanlarla sonra konusulanlar cok farkliydi..cocuk doktor dediler..ama daha subatta yeni baslayacakmis okula..yani anlayacagin..olsun diye anca olumlu seyler soyledi ailesi..oglan gelince farkli anlatti..sastik kaldik..hayatta boyle birsey gormedik..dedigin gibi insallah hayirlisiyla bu seferki olur :1::1:
sen ne yaptin, diyetine baslaya bildinmi?

herkese gunaydinnnnn

maşallah gülüm harikasııın....enerjin tvan yapmışşş.....

bugunku menum:

sabah:

ara
portakal

ogle
300gr yogurt icinde elma

afiyet olsun canıım....

aman bunlarda tam anarmolmiş yaa..iyi oılmuş anen son noktayı koymuş...yeni kısmeti hayırlı olur inş...

Canımm bu alerjilerr zatenn geneldee böle küt diye başlıoo hepp söylerler ya mesela penisilin alerjin olmasa bile her penisilin vuruluşunda test yaparlar 500. de de alerji yapabilir. Amaa benimm bu adi takıları takıncaa kulağımda bileğimde yara olurduu ama ben alerjiye yormammıştım:1:Benii alan yandı artıkk sadece 24 ayar üstü takabilecek mişim:1::1:

ilk defa duydum valla bana da sahte takılar hemen alerji apar ya gümüş ya altın olucak bende de ufaktan var alerji belki de...
kolay gelsiin.....

spora tekrar basladim ya onun dincligi galiba:9::9: insan bir sikildimi kolay kolay baslayamiyor geri..
bende haftalarca attim hep su gun baslarim haftasonu yaparim vs derken..ne kilo gidio dogru duzgun ne birsey..ama gecen haftadan beri tartida hareketlenme var:21::21::21: bugun 68.3tummm:21::21::21::21::52::52::52::33::33::33::33: cumaya supriz yapim dedim ama dayanamadim..insallah cumaya 67i gorurummmm

yemek konusuna gelincede..artik aclik hissetmiyorum saphisim..aksam yemeklerini zorla yiyorum aslina bakarsan..
galiba bu aylardir yaptigim diyetten oldu..ha ama suda var..aksam yemegine borek corek koyarsakkkk...emin ol aylardir yememis gibi accccc oluyorum..arada 15 adet badem vs yiyorum..bazen kuru kayisi yada zeytin..ama herzaman yemedigim icin listeye eklemedim
maşallah gülüm süper gidiyorsuuun ..ama bi yandan da üzülüyorum gidersin diye....
kolay gelsin canimm

boşverin şunları sözleri bile saçmaymış.....iyi ki olmamıış....

kızlaaar günaydııın.....

kızlar kar beni çağırıyooor.....evde duramaz olduum...ablama gidiyoruum...gelince görüşürüüz...dönebilirsem tabii bu karda hala yağıyor ziraa...

maşallah gülüm harikasııın....enerjin tvan yapmışşş.....

aman bunlarda tam anarmolmiş yaa..iyi oılmuş anen son noktayı koymuş...yeni kısmeti hayırlı olur inş...
maşallah gülüm süper gidiyorsuuun ..ama bi yandan da üzülüyorum gidersin diye....
boşverin şunları sözleri bile saçmaymış.....iyi ki olmamıış....

haklisin safisim..laflarini bile etmeye degmez..buda bize bir tecrube oldu...:32::32:

uzulme safisim...ben 60 olsamda ayrilmam sizlerden..sizlerde benim bir ailemsiniz...
firsat buldukca buraya damlarim ben..sadece 60tan sonra diyeti birakicam..herseyden yemek istiyorum ama usulunce tabiki ve deli gibi spor yapicam..tam 50 oluncada buraya bir foto cakicam...
listede kalmam anlamsiz olur cunku her hafta kilo vermeyi beklemiyorum..benim yerime baskasi gelir faydalanir...
sizleride mezun etmeden ayrilmam ben:34::34:
ama biran once 60i gormek istiyorummmmm :21::21::21::10::10::10::8::8::8::8:

Süper bir sürpriz yapmış bence.iş iyice ciddiye bindi desene.Allah her ikiniz içinde hayırlısını versin inş.Çok mutlu oluyorum yazdıklarını okudukça.Heyecanlanıyorum valla :52:
herkese gunaydinnnnn

Ay maşallah yaaa.Mesajdan enerji fışkırıyor.Senin mesajındaki enerjiyle bende günüme devam ediyorum
bugunku menum:

sabah:

ara
portakal

ogle
300gr yogurt icinde elma

Afiyet olsun da kaptanım yediklerin seni doyuruyor mu.Valla şuncacık yemeyle bu kadar enerji seni tebrik edip bir :nazar: takıyorum

Çok ilginç bir aileymiş gerçekten.Başlamadan bitmiş.Demekki hayırlısı böyleymiş.
günaydın fıstıkoolarr :3:
kahvaltımı yaptım,kuzumu doyurdum,çayımı içerken size bakayım dedim.Sonra da temizlik yapıciimm
e845de6dcd99259aef10309ed540683b.gif
Allah kolaylık versin.Ben bugün de kaza orucumu tuttum o yüzden sadece kızıma kahvaltı yaptırdım.Normalde arapça dersim vardı ama hocamın yakını vefat etmiş o nedenle ders iptal oldu.Evdeyiz ama dışarı çıkıp gezmek istiyorum bakalım :)))

Bende öyle her takıyı takamam.İmitasyon kullanınca sadece kulaklarım yara olur.Altın ve gümüşte bişey olmadı.Hiç alerji aklıma gelmedi ama benim cildim hassas zaten

Bende acıkmadığım günleri görebilecekmiyim acaba.Emziriyorum zira acıkmam ondandır diye kendimi teselli ediyorum.Akşam iftar yaptıktan sonra acayip tatlı şeyler istiyor canım.Kendimi meyveye veriyorum.Onda teselli buluyorum :9:

kolay gelsin canimm

aynen canim aynen..ilk konusulanlarla sonra konusulanlar cok farkliydi..cocuk doktor dediler..ama daha subatta yeni baslayacakmis okula..yani anlayacagin..olsun diye anca olumlu seyler soyledi ailesi..oglan gelince farkli anlatti..sastik kaldik..hayatta boyle birsey gormedik..dedigin gibi insallah hayirlisiyla bu seferki olur :1::1:
sen ne yaptin, diyetine baslaya bildinmi?

Ne kadar çelişkili ifadeler.Evlilik güven temeli üzerine kurulur ama bunlar pek güven telkin etmemişler maalesef

Back
X