Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saferan'ımmmmmmmmmmmmm :16:

Eve canım,havalar ısınana kadar elimizden geleni yapıcazzzz,sonra sporla da kendimizi aşıcazzzzzz :66:

evimin aşagısında kocaman bir park var işşallah oraya git gel yürüyüş yap spor agletlerine binerim rahmetli ogluma hamile kalmışım haberim yok tabi ayaklarım oraya gidipte spor yapabilirse aklıma geliyo ordan geçerken gözlerimde doluyo:43::43::43:ama orası olmasada bakıcez başka yerlere giderim yürüyüz ş için rabbim kazamızı mubarek etsin işşallah:16::16:

Ben bu hafta listemize katkıda bulunamadım :25: Hala 21 saat yolun şişliği inmedi,bacaklarım kollarım davul gibi :50:

33.9:nazar:33.9:nazar:33.9:16:33.9:16:
canım sen dukanla ne kadar kilo verdin..ben başlayıp başlamama konusunda henüz karar vermedim ama hem faceden hem burdan biraz inceliyorum bu dieti,yapanların yorumlarını okuyunca hemen hevesleniorum ama tarifleri bazen yapamam gibi geliyor..çocukla güzel menüler hazırlayamazsamda bırakırım diye korkuyorum..

evimin aşagısında kocaman bir park var işşallah oraya git gel yürüyüş yap spor agletlerine binerim rahmetli ogluma hamile kalmışım haberim yok tabi ayaklarım oraya gidipte spor yapabilirse aklıma geliyo ordan geçerken gözlerimde doluyo:43::43::43:ama orası olmasada bakıcez başka yerlere giderim yürüyüz ş için rabbim kazamızı mubarek etsin işşallah:16::16:

cnm Allahın izniyle bebeğini kucagına aldıgında biraz da olsa hafifliycek acın..onlar senin meleklerin v hep seninleler..:16:

anaam onlar nasıl adammış öylee seni diriltmiş..merak ettim heee....

alemsin tatlım birazdinlenmiş oldunuz desene....

hala listedeyim neyse kii ..artık hızlanmam lazım ama .....:18:

kocişin iyi demiş moral olmuş sana da....
biscolata dakiler de pek tüysüz bee kabak gibi yapmışlar adamları...

isticeksin tabii gülüm sen iste ki allah versin hep dua ET..ABLANINİŞİDE HAYIRLISIYLA OLSun da sıra sana gelsin....bizi de haberdar et merak ederim ablanı...

çook tebrik ediyoruuum.......:46::46::46::46::46::46:

üzülme canımm yaa olur böyle arada mutlaka farkedecektir...moralini bozmaa....

Tatlımmmm 3 haftaa olduuu yaaa canımm enn çokk onaa sıkılıyorrr okul daa açılıyorrr nasıl yapacamm edecemmm diyee sıkılıyorumm rabbimdenn hayırlısı olsun ne diyeyimm

arkadaşlar aksam menüsü

1- saat 3 de bir tane armut
2- 2 yemek kaşıgı taze fasülye
3-1 kase cacik
4- 2 yemek kaşıgı bulgur pilavi
5- 2 yaprak tavuk gögsü
6- 2 yemek kaşıgı tel şehriye çorbası içtim makarnaya girdigi için okadar yiyebildim inanın pilavın tadını çok özledim :43::43:
16.30 yedim akasamada yemicem şimdi eşimle yürüyüşe gidicem pazara:8::8:akşamada meyva yerim birde soda devirince tamam bu iş :1::1:azimliyim bu sefer basarıcam güçlü safinazım ben tutmayın beni kilolar vericem sizleri:15::15::15::15: işşallah akşama girerim gene görüşürüz sizlerle:48::48::48:menü paylaşımını şöyle yaptım yemek tabagına koydum ekmek yemedim az öz eşim dedi bunla doyucanmı dedim doyarım yeterki veriyim şu kiloları dedim oda bana gaz verdi tabi yürü be hatun kim tutar seni dedi bana:1::1::1:

Canım benim.Alimin biri diyor ki:''Allah,kabul etmeyeceği duayı hayal ettirmez''Bu da demek oluyor ki,hayallerimize her zaman çok yakınız.Sen bu yola çıktın,çok da sağlam ve kararlı çıktın;bundan sonrası zafer ve sana çok yakın inanıyorum canım :70:

Çok teşekkür ederiz İpeğim :70:

Maşallah canım,tebrik ederim,harikasın :nazar:

Harikasınnnnn :65: Canım gerçekten 7'lere çok az kaldı,muhteşem ilerliyorsun bitanem yürekten tebrik ediyorum :nazar:

Canım,senin de cuman mübarek olsun.Sonucun harika,harikasın,çok tebrik ediyorum seni :70:

Hayırrrrrr,can sıkmıyoruz.Bitanem kilonun duraklaması çok doğal,2 sebepten dolayı.1. si spor yapıyorsun ve spor yaparken ilk birkaç hafta kaslar şişer ve verdiğin kilo belli olmaz,haftaya düzelecektir.2. si de,ödem attırıcı çay tarifi vermedik sana sanıyorum.Genelde perşembeleri bu çayları içeriz ki,cuma tartıya gerçek sonucumuz yansısın diye.Haftaya çok farklı bir sonuç göreceğine eminim,perşembeden çaylarımızı da içeriz,ohhhhhh :70:

Canım hızlandın bile maşallah,yarım kilo çok güzel bir rakam,motiven de yüksek,bundan sonrası akar gider :70:

Canım 1 kg harika bir sonuç,tebrik ederim :nazar:

Çokkk saoll tatttlımmm bugünn kendimii attımm yollaraaa arkadaşımınn doğum günüydüüü onaa uğradımmm çok da durmadımm canımı sıkmamaya çalıştımm amaa yapamadımmmm bugünn üzüntülüü bi gündüü çokk umutlandımmm dünn çünküüü artıkk umutlanmayacağımm çokk üzülüyorumm çünküü

canım benim ya seni çok seviyorum lütfen moralini bozma. hiçbişey boşa gitmez. saphıra nın da dediği gibi spor yapıyo bunu ve muhteşem bişey sonra bi anda o kadar hızlı gidecek ki kiloların şaşıracaksın. yürüyosun yüzüyosun daha ne yapacaksın belki biraz yemeni artırabilirsin yani saağlıklı şeylerden sen son günlerde çok az yemeye başlamıştın farkında mısın, az yemek zayıflayacağın anlamına gelmiyor her zaman. vücudunu şaşırt biraz. ben çok duydum kilo vermesi durduğunda bii kaç gün çok yiyip tekrar diyete devam edip zayıflayanları.

Ahhh canımm yaaa inanınnn bendee sizii çokk seviyorumm sizlerr olmasanızz yinee bu diyetidee bırakmıştımm amaa artıkk benim için dönüş yok biliyorummm:2: Amaa çok üzülüyorumm tüm haftaa yüzüppp tartıdaa bir değişiklik olmamasınaaa:14: Bütün gün aklımaa geldikçe ağladım sinirden annemde kızdıı tabiii böle yapacaksan bırakk diyee sinirlerim bozuldu sanırım benim bu hafta dediğinn gibiii çokk azzz yedimm yeter kiii bir değişiklikk olsun diyeee helee bugünn bu saattee kadar ağzıma lokma girmedi üzüntüdenn hala daa açç değilimm teekk tartıdaa fark olsun diyee aç yattım amaa gell gör fark etmedi senin dediğin gibi yapsam heptenn kilo alırım diye korkuyorumm İnş bi dahaki haftaya fark ederrrr artıkkk

Ahhh canımm yaaa inanınnn bendee sizii çokk seviyorumm sizlerr olmasanızz yinee bu diyetidee bırakmıştımm amaa artıkk benim için dönüş yok biliyorummm:2: Amaa çok üzülüyorumm tüm haftaa yüzüppp tartıdaa bir değişiklik olmamasınaaa:14: Bütün gün aklımaa geldikçe ağladım sinirden annemde kızdıı tabiii böle yapacaksan bırakk diyee sinirlerim bozuldu sanırım benim bu hafta dediğinn gibiii çokk azzz yedimm yeter kiii bir değişiklikk olsun diyeee helee bugünn bu saattee kadar ağzıma lokma girmedi üzüntüdenn hala daa açç değilimm teekk tartıdaa fark olsun diyee aç yattım amaa gell gör fark etmedi senin dediğin gibi yapsam heptenn kilo alırım diye korkuyorumm İnş bi dahaki haftaya fark ederrrr artıkkk
bende öyle tek başıma olsam bırakabilirdim son 5 6 aydır yaptığım gibi. valla bu konuda tecrübeli arkadaşlara danış istersen saferan saphıra nev kırmızı hepsi büyük kilolar vermişler eminim kilolarının durduğu dönemler olmuıştur. ben vücut aç kalınca kıtlık psikolojisine girip her yediğini depoluyomuş ya uzun süre aç kalıcam diye ona dayanarak söledim

1. öğün:

1 tatlı kaşığı mindivan macunu
2 ad. sahanda az pişmiş yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
tereyağ
1 tatlı kaşığı bal
1 kk peynir
2 zeytin
3 çay
2 kapsül omega 3

2. öğün:

2 ad. haşlama baget
bolca salata
1 bardak az tuzlu ayran
1 kk helva
2 kapsül omega 3

6'sı 1 yerde çayı

su:2.5 Lt

33.9:nazar:33.9:nazar:33.9:16:33.9:16:
canım sen dukanla ne kadar kilo verdin..ben başlayıp başlamama konusunda henüz karar vermedim ama hem faceden hem burdan biraz inceliyorum bu dieti,yapanların yorumlarını okuyunca hemen hevesleniorum ama tarifleri bazen yapamam gibi geliyor..çocukla güzel menüler hazırlayamazsamda bırakırım diye korkuyorum..
Canım benim;ben Dukan Diyeti ile 14 kilo verdim yaklaşık,diğer 20 kilomu kalori sayımı ve Amerikan Kalp vakfı diyetleri ile vermiştim.Kesinlikle tercihen Dukan Diyeti'ni desteklemiyorum.Çünkü protein yüklenmesine dayalı bir diyet ve uzun vadede böbrek ve karaciğer problemlerine sebep olabileceğini düşünüyorum.Ha etkili mi,evet kesinlikle %100 etkili.Öyle bir inceltme gücü var ki proteinin,70 kiloyken bile 60 kilo gözüküyorsun öyle sıkılaştırıyor.Ben şu an 71.5 kiloyum ama çevremde beni gören herkes 60-65 kg aralığında olduğumu düşünüyor,ben 42 beden giyiyorum 72 kilo olmama rağmen o derece.Ama zaafı nedir,tek yönlü beslenmeye dayalıdır.Tamamiyle light ürünlere ve kırmızı-beyaz ete dayalı olduğu için hem sıkıcı,hem de oldukça pahalı bir diyettir.Peki ben neden yaptım?Çünkü 20 kg verdikten sonra metabolizmam kendini kilitlemişti ve nerdeyse hiçbirşey yemediğim ve deliler gibi spor yaptığım halde gram vermiyordu.Bu sebeple yöntem değiştirmeye mecbur kaldım ama bana sorarsan ben kesinlikle Karatay Diyeti'ni destekliyorum canım :70:

Canım benim,benim hislerim fazlaca kuvvetlidir.Daha yazdıklarını ilk okuduğum gün,Allah bilir şüphesiz ama çocukla ilgili imtihanının sona yaklaştığını hissetmiştim bir anda.Bundan sonraki ilk hamileliğinde yavrunu kucağına alacağını çok güçlü hissediyorum.Beynimiz,korkularımızı hayatımıza bir şekilde tecelli ettirme gücüne sahip.Aklıma gelen başıma geldi gibi sözler,aslında hep bunu doğrular nitelikte.Aslında bir şekilde korkularımızla imtihan oluyoruz.Evet sen bu imtihanı yaşadın,hiçbirimizin hayal edemeyeceği kadar da sancılı yaşadığına ve isyan etmeden Allah'ın takdirine ram olduğuna eminim.Bundan sonra sen de yavrunu sağlıkla kucağına alacağına inan ve Allah'ın merhametine sığın canım.Gerçekten çok güçlü hissediyorum.Eski yaralarını kanatma,kendine yaşadıklarını hatırlatma ve o bebek kokusunu duyacağın mutlu ana kilitlen.Beyninle,ruhunla ve dualarınla...

Çokkk saoll tatttlımmm bugünn kendimii attımm yollaraaa arkadaşımınn doğum günüydüüü onaa uğradımmm çok da durmadımm canımı sıkmamaya çalıştımm amaa yapamadımmmm bugünn üzüntülüü bi gündüü çokk umutlandımmm dünn çünküüü artıkk umutlanmayacağımm çokk üzülüyorumm çünküü
Bitanem,biz diyet yolculuğumuzda hem nefsimizle,hem çevreyle ama en önemlisi beynimizle savaşıyoruz.Beynin bu değişimi kabullenene,ve bu açlığın yalnızca geçici bir süreç olduğunu anlayana kadar seni zorlayacak.Perşembe akşamları ödem attırıcı çaylar içtiğin ve sporuna inatla devam ettiğin sürece,kilo vermemene imkan yok.Üzüntü ise beyninin oyunu,sen o oyuna gelme ve sen ona oyun oyna,Sen inat edersen,o pes edecek unutma :70:

Kilo veremezsem diye korkmak,emin ol veremek için yeterli bir sebep canım.Kilo vereceğine emin ol,tartıdan korkma,vermediğin zaman verdiğini ama kas şişmesinden ya da ödemden dolayı vermemiş gözüktüğünü kendine hatırlat,haftaya çok farklı bir sonuç göreceksin bana inan :70:

bende öyle tek başıma olsam bırakabilirdim son 5 6 aydır yaptığım gibi. valla bu konuda tecrübeli arkadaşlara danış istersen saferan saphıra nev kırmızı hepsi büyük kilolar vermişler eminim kilolarının durduğu dönemler olmuıştur. ben vücut aç kalınca kıtlık psikolojisine girip her yediğini depoluyomuş ya uzun süre aç kalıcam diye ona dayanarak söledim
Canım,aynen dediğin gibi duraklamak çok doğal ve onlarca sebebi var.Ödem tutmak,kas şişmesi,tuzlu besin tüketmek,regl döneminin yaklaşması,idrar tutma ya da kabızlık;ama ama en önemlisi psikolojik.Korktuğumuz zaman vücut bu sinyali alır ve korktuğumuzu başımıza getirir.Duraklamanın arkası kaçamak yapılmazsa ve spora devam edilirse birden birkaç kilo atmak gibi bir ödül getirir.Pes etmiycez :70:

1. öğün:

tereyağ
1 tatlı kaşığı bal
1 kk peynir
2 zeytin
3 çay
2 kapsül omega 3

2. öğün:

2 ad. haşlama baget
bolca salata
1 bardak az tuzlu ayran
1 kk helva
2 kapsül omega 3

6'sı 1 yerde çayı

:53::53::53:sana yemin edebilirim çilekli çizelge gördüm diye nere kayboldu çizelge anlamadım gitti:44::44:yoksa ben açlıktan hayalmi görüyorum :1::1::1:
mindivan macunu ne canım biraz açarmısın merak ediyorum sorucam hep unutuyorum :17::17:

Canım benim;ben Dukan Diyeti ile 14 kilo verdim yaklaşık,diğer 20 kilomu kalori sayımı ve Amerikan Kalp vakfı diyetleri ile vermiştim.Kesinlikle tercihen Dukan Diyeti'ni desteklemiyorum.Çünkü protein yüklenmesine dayalı bir diyet ve uzun vadede böbrek ve karaciğer problemlerine sebep olabileceğini düşünüyorum.Ha etkili mi,evet kesinlikle %100 etkili.Öyle bir inceltme gücü var ki proteinin,70 kiloyken bile 60 kilo gözüküyorsun öyle sıkılaştırıyor.Ben şu an 71.5 kiloyum ama çevremde beni gören herkes 60-65 kg aralığında olduğumu düşünüyor,ben 42 beden giyiyorum 72 kilo olmama rağmen o derece.Ama zaafı nedir,tek yönlü beslenmeye dayalıdır.Tamamiyle light ürünlere ve kırmızı-beyaz ete dayalı olduğu için hem sıkıcı,hem de oldukça pahalı bir diyettir.Peki ben neden yaptım?Çünkü 20 kg verdikten sonra metabolizmam kendini kilitlemişti ve nerdeyse hiçbirşey yemediğim ve deliler gibi spor yaptığım halde gram vermiyordu.Bu sebeple yöntem değiştirmeye mecbur kaldım ama bana sorarsan ben kesinlikle Karatay Diyeti'ni destekliyorum canım :70:

Canım benim,benim hislerim fazlaca kuvvetlidir.Daha yazdıklarını ilk okuduğum gün,Allah bilir şüphesiz ama çocukla ilgili imtihanının sona yaklaştığını hissetmiştim bir anda.Bundan sonraki ilk hamileliğinde yavrunu kucağına alacağını çok güçlü hissediyorum.Beynimiz,korkularımızı hayatımıza bir şekilde tecelli ettirme gücüne sahip.Aklıma gelen başıma geldi gibi sözler,aslında hep bunu doğrular nitelikte.Aslında bir şekilde korkularımızla imtihan oluyoruz.Evet sen bu imtihanı yaşadın,hiçbirimizin hayal edemeyeceği kadar da sancılı yaşadığına ve isyan etmeden Allah'ın takdirine ram olduğuna eminim.Bundan sonra sen de yavrunu sağlıkla kucağına alacağına inan ve Allah'ın merhametine sığın canım.Gerçekten çok güçlü hissediyorum.Eski yaralarını kanatma,kendine yaşadıklarını hatırlatma ve o bebek kokusunu duyacağın mutlu ana kilitlen.Beyninle,ruhunla ve dualarınla...

Bitanem,biz diyet yolculuğumuzda hem nefsimizle,hem çevreyle ama en önemlisi beynimizle savaşıyoruz.Beynin bu değişimi kabullenene,ve bu açlığın yalnızca geçici bir süreç olduğunu anlayana kadar seni zorlayacak.Perşembe akşamları ödem attırıcı çaylar içtiğin ve sporuna inatla devam ettiğin sürece,kilo vermemene imkan yok.Üzüntü ise beyninin oyunu,sen o oyuna gelme ve sen ona oyun oyna,Sen inat edersen,o pes edecek unutma :70:

Kilo veremezsem diye korkmak,emin ol veremek için yeterli bir sebep canım.Kilo vereceğine emin ol,tartıdan korkma,vermediğin zaman verdiğini ama kas şişmesinden ya da ödemden dolayı vermemiş gözüktüğünü kendine hatırlat,haftaya çok farklı bir sonuç göreceksin bana inan :70:

Canım,aynen dediğin gibi duraklamak çok doğal ve onlarca sebebi var.Ödem tutmak,kas şişmesi,tuzlu besin tüketmek,regl döneminin yaklaşması,idrar tutma ya da kabızlık;ama ama en önemlisi psikolojik.Korktuğumuz zaman vücut bu sinyali alır ve korktuğumuzu başımıza getirir.Duraklamanın arkası kaçamak yapılmazsa ve spora devam edilirse birden birkaç kilo atmak gibi bir ödül getirir.Pes etmiycez :70:

sagol kardeşim destek oldugun için:48::48: işşallah vardır rabbimin bir bildigi diyorum daha bişey diyemiyorum ama sabrın sonu selamet onu biliyorum kilo vermeye karra verdigimde eşim sag olsun çok destek oldu sponsorumu seviyorum ben :1::1:rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi:17::17:sizin sayenizde desteginizle vericem allahın izniyle :38::38:

İnşallahhhh nevvvvimmm yaaa inşallahhhh bir sonuç alamam hem sizleri hem kendimii utandırırım diye korkuyorumm:17:

canım benim boşa kendini yıpratma çok büyük hayal kırıklığı oluyo biliyorum bunu en iyi anlayanlardanım
bak bende aylardır hep artıda çıkıyorum 63 e kadar düşmüştüm ama sonra 70 e dayandım şimdi tekrar iniyorum
bazı haflara tek kaçamak bile yapmadığım halde gram veremedim hatta aldığımda çok oldu..2 3 hafta veremedim diye bunca strese değmez stresde hormonları çok etkiliyo biliyosun tiroidine felan baktırmışmıydın?
canını sıkma moralini bozma burda hep beraberiz yılmak yok ne olursa olsun :38:

bugünki menüm

sabah
1,5 dilim kepek ekmek
5 zeytin
biraz kaşarlı omlet
2 çay kaşığı bal

öğle
bir fincan sütlü türk kahvesi
yanında biraz çikolata :27:
biraz fıstık ve leblebi

akşam
7 kaşık barbunya yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
2 kaşık pilav

1. öğün:

tereyağ
1 tatlı kaşığı bal
1 kk peynir
2 zeytin
3 çay
2 kapsül omega 3

2. öğün:

2 ad. haşlama baget
bolca salata
1 bardak az tuzlu ayran
1 kk helva
2 kapsül omega 3

6'sı 1 yerde çayı

afiyet olsun yavrim

bu arada bugün telime üyelik mesajım geldi
ayrıca kataloğumda kargoya verilmiş :8:
teşekkür ederim canişkom :16:

canım benim boşa kendini yıpratma çok büyük hayal kırıklığı oluyo biliyorum bunu en iyi anlayanlardanım
bak bende aylardır hep artıda çıkıyorum 63 e kadar düşmüştüm ama sonra 70 e dayandım şimdi tekrar iniyorum
bazı haflara tek kaçamak bile yapmadığım halde gram veremedim hatta aldığımda çok oldu..2 3 hafta veremedim diye bunca strese değmez stresde hormonları çok etkiliyo biliyosun tiroidine felan baktırmışmıydın?
canını sıkma moralini bozma burda hep beraberiz yılmak yok ne olursa olsun :38:

Benn herrr doktoraa gittiğimdee doktorlarrr hemennn troidiminnn bozukkk olduğunuu söleyipp hemenn tahlill isterlerr amaa onlardaa şaşırıyorlarr çünküü metabolizmam yavaşş amaa troidlerim normal çıkıyor hep her ay bakılıyorr tatlımmm çünküü benim başkaa hastalıklarım varr hormonlarla ilgilii benn ilaçsızz adett olmuyorumm hepp doğum kontrol hapı kullanıyorummm 13 yıl olduuu ilk adetimdenn itibaren aralıksızz kullanıyorummmm zatenn başımaa ne geldiyse o haplardannn..O sebeptenn hormonlar hepp göz altındaa..Ayşenimm bazenn keşke troidim bozukk olsaa bilee demişimdirr enn azındann ilaçlarıı varrr..Hatta bir zamann bir asistan arkadaş bana hipotroidi ilacı yazacaktı zayıflaayayımm diyee amaa ben korktumm tekk sağlamm hormonum onlarr bidee onun ayarını kaçırırsamm diyee birde çokkk hızlanırrr başıma iş alırım dedimm

Benn herrr doktoraa gittiğimdee doktorlarrr hemennn troidiminnn bozukkk olduğunuu söleyipp hemenn tahlill isterlerr amaa onlardaa şaşırıyorlarr çünküü metabolizmam yavaşş amaa troidlerim normal çıkıyor hep her ay bakılıyorr tatlımmm çünküü benim başkaa hastalıklarım varr hormonlarla ilgilii benn ilaçsızz adett olmuyorumm hepp doğum kontrol hapı kullanıyorummm 13 yıl olduuu ilk adetimdenn itibaren aralıksızz kullanıyorummmm zatenn başımaa ne geldiyse o haplardannn..O sebeptenn hormonlar hepp göz altındaa..Ayşenimm bazenn keşke troidim bozukk olsaa bilee demişimdirr enn azındann ilaçlarıı varrr..Hatta bir zamann bir asistan arkadaş bana hipotroidi ilacı yazacaktı zayıflaayayımm diyee amaa ben korktumm tekk sağlamm hormonum onlarr bidee onun ayarını kaçırırsamm diyee birde çokkk hızlanırrr başıma iş alırım dedimm

anladım canım..bende genelde hapla regl oluyorum bazen düzene giriyor 25 günde bir oluyorum ama bazen aylar geçiyo hap kullanmazsam olmuyo
bende pko var ve çocuk içinde yumurta büyütücü hormon hapları kullanıyorum bazı aylar bu ay 2 ayın üstüne regl oldum o da ilaç içtiğim halde birde kistim varmış bu ayda doğum kontrol hapı kullanıyorum bakalım..adet düzensizliği gerçekten çok büyük bir illet düzenli adet olanlara çoğu zaman imrenirim ben.prolaktinin felanmı yüksek senin.bende hipotiroidi var ilaç kullandım düzeldi bıraktım tekrar yükseldi tekrar kullandım felan
en son düzelmişti 2 3 ay önce yaptırdığımda belkide yine yükseldiği için veremedim haftalardır kilo..
sen olan sağlığını neden bozacaksın kilo vermek için .
genelde şeker hapı veriyolar doktorlar yumurtalıklar içinde vermişti doktorum bana..
hormonlarınla oynarsan felan allah korusun bu seferde hipertroid olursun tiroidinde vete ilacı var ama çoğu hastalar ömür boyu ilaca bağlı kalıyo
hele birde hamile kalırsan çok dikkatli olmak lazım doktorum bana hamile kalırsan 3 haftada bir kan verip değerini bakmam ilaç dozunu ayarlamam lazım demişti..

Back
X