Canım benim.Alimin biri diyor ki:''Allah,kabul etmeyeceği duayı hayal ettirmez''Bu da demek oluyor ki,hayallerimize her zaman çok yakınız.Sen bu yola çıktın,çok da sağlam ve kararlı çıktın;bundan sonrası zafer ve sana çok yakın inanıyorum canımAğzınnndannn ball damlıyorrrr nevimmmmmmm yaaa benn şuu ann bunu hayal etmeye bile cesaret edemiyorumm daha o kadar başındayımmm kiii banaa tekkk cesaret veren şeyy sizin verdiğinizzzz harikaaa kilolarrrAllahımmm bizzzee dee nasip eder inş
![]()

Çok teşekkür ederiz İpeğimMaşallah tebrik ediyorum kızlar

Maşallah canım,tebrik ederim,harikasıngünaydıınnnın kızzzlarrr
inşaallah hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniizdir. ben kendi adıma çok mutluyum
daha bikaç gün oldu biliyosunuz başlayalı ama 94.4 dennnn
93.7 e düşştümmmm!!

HarikasınnnnnGünaydınlar güzeller
1.5 kg vermişim :124::124::124:
86.8 den 85.3 e düşmüşüm:13:

Canım,senin de cuman mübarek olsun.Sonucun harika,harikasın,çok tebrik ediyorum seniHayirli cumalar arkadaslar
kilo bildirimim
gecen hafta 143,1
bu hafta 141,9 kg
spor 240 dakika
buraya ilk kilo bildirimim unuttugum eklemem gereken baska birsey yoktur insallah
varsada hatirlativerin olurmu arkadaslar :)

Hayırrrrrr,can sıkmıyoruz.Bitanem kilonun duraklaması çok doğal,2 sebepten dolayı.1. si spor yapıyorsun ve spor yaparken ilk birkaç hafta kaslar şişer ve verdiğin kilo belli olmaz,haftaya düzelecektir.2. si de,ödem attırıcı çay tarifi vermedik sana sanıyorum.Genelde perşembeleri bu çayları içeriz ki,cuma tartıya gerçek sonucumuz yansısın diye.Haftaya çok farklı bir sonuç göreceğine eminim,perşembeden çaylarımızı da içeriz,ohhhhhh
Kızlarrrrrrr canımmm çokk sıkıldıııı tümm haftaaa yaptığımmm oncaaa sporrrrr boşaaa gitttiiii yinedeee verememişimmmmm hiçbirşeyy anlamıyorumm buu üçüncüüüü haftaaa halaaa tıkkk yokk böylee metabolizma mı olurr isyanlaraa girdiimm sinirlerimm boşaldııı ağladımm sabahh sabahh annemdee kızdııı tabikiii neyseee benn bugünn kafaa dağıtsammm iyii olacakkk atayımmm kendimiiii sokaklaraaa canım çok sıkkın çünküü evdekileridee üzmeyeyimm![]()

Canım hızlandın bile maşallah,yarım kilo çok güzel bir rakam,motiven de yüksek,bundan sonrası akar gider
hala listedeyim neyse kii ..artık hızlanmam lazım ama .....:18:

Canım 1 kg harika bir sonuç,tebrik ederimbu arada kızlar tartıldım okadar az yememe 1 kilo vermişimyazarsınız nasip olursada eşim gelsin vucudumu ölçtürüyüm yazıyım bir kenara bakalım ne çıkıcek:18::18::18:
herkeze hayırlı cumalar diliyorum rabbim cumamızı dualarımızı kabul etsin işşallah![]()

Son düzenleme: