- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 358
Bende bilemiyorumki canım ya.Aerobik saatleri varmış galiba birde yürüme bandı ve bisiklet çalışabilirim ya da artıkolan aletlere bakacağım
orda nasıl spor salonları acaba bilmiyorum ki ..hangi bölüm istiyorsun...
yok valla safisim ne ben birsey yaptin ne onlar..yazik ablam icin ugrasiyorlar..bu ikincide dandik cikti..oglan gecmek tozmak istiyorrbeyninde sigortasi eksik olan bize geliyor...annemlerle konusuyor..diyorum anne valla millet normal biz anormal..yoksa bukadar aksiler bizemi denk geliyor..demekki biz aksiyiz
herseyin basi elbet saglik ipgim ama tam gaz mezuniyet hazirligi derken cokuntu yasadim..birde 2 takimla yarisiyoruz bu hafta..insallah iyi sonuc aliriz yinede:18::18:
ayy sorma safisim..daha iki haffta once yakaladim..bu yasta psikolojim bozuldu resmen
guya odami toparladim..bostan bir saklama kutusu kaldi..onu vermeye gidim derken..
detaya girmim..acik birsey gormedim emmee..masum bir ortam olmadigi kesindi
Allah huzurlarini bozmasin
buarada konu Arda'ya gelince bazen derim, madem bir kaza ettiniz birdaha etseydiniz Ayla'm olurduguya kiz olacaktida bende ayla koyacaktim
ayy insallah..bir zahmet gecsin artik...yanliz yanliz olmuyor boyle..bende meyve veren agac olmak istiyorum
ferdi babayida unutma lutfen..bugun anca onlar bizi pekler..neyleyim sen yoksann eger....yazi bahariiiiiiiiagg ulan aggg
![]()
Olur gülüm ya inşallah en yakın zamanda sende nevde meyveleneceksiniz inşallah