canım bende karşıyım inan kışın domöatese ama ne yapayım diyetimde yazıyo onlarıda yemesem açım vallahiafiyet olsun karatay güzeli..
hımm kış mevsimi die domates almıyorum ama diette olunca saltalıksız domatessiz de olmuyo ki..alayım bari bugün..afiyet olsun canımmm paşacım..

işşallah vericem kiiloları istedigim kiloya varıncada bir hayalim var onu yapıcam

canım allah razı olsun rabbim sizinkilere ömür versin işşallah benim babam 57 yaşında kalp krizinden vefat etti 5 gün yogun bakımda kaldı memelekete gidincede gittigim gün öldü ben hastaneye 12.20 geçe girdim o saatte canını teslim etti beni bekliyomuş garip babacımoyle safisim herseyin hayirlisi olsun..birde bizimki abayi yakmis..ya olmazsa diye agliyordu..garibim kizkardesi gibi degilki daha ilk yasiyor boyle duygulari napsin..bileginden msj yazamiyor o ben yazisiyorum oglanla..dusunun halimizi artikin
oncelikle basin saolsun ablacim, Allah sabirlar versin..er yada gec olacak elbet ama ben aklima bile getiremiyorum..Allah kimsenin huzurunu yuvasini bozmasin..
dun benle saliss damsiz kalinca efkarlandik biraz..ama benim gozumde sanatci manatci yok..benim bir keltosum vardi..yillar sonra tekrar gorusmeye baslamistik..kisa sure once tartistik ve sildi beni...ben onu istiommmmonu kacirirsan bir zahmet..izmir kemalpasa'da oturuyor
ayy esin ne alem ablacim,, sen orda kan ter icinde spor yapican oda cit cit yaninda dolanacak..resmen bu eziyet sana
aynen ablamin bana yardim ettigi gibi..hadi sen kosu bandina bin ben bakiom..tamam oldu..bindim gidiom bi baktim..koca tepsi ne var ne yok yuklemis gelmis yiyor...ben o goruntunun karsisinda spora nasil adapte olimsaolsunlar cok yardimci oluyorlar cokk
ellerine saglik bitanem
sevgililer gunu olmasina ragmen burasi bos kalmamis
tekrar ellerine saglik saphisimm![]()

kız vallahi beni görsen varya iyileşirsinde beni görmüyosunselamun aleykum kizlar..
bugun ilacim bitti ama ben daha duzelemedim..bogazim hala yirtiliyor nasil bir hastalikmis anlamadim..
ben bugunlerde menu eklemiyorum kizlar..cunku bu hastaliktan ne bulursam onu yiyorum iyi gelir diye

sağol tatlışım
ha gayret canım az kaldı
afiyet olsun canım
evet canım o arkadaş hala veriyor maşallah,en son 74 olmuştu galiba,120 deno hiç kaçamak yapmaz,çelik gibi iradesi var sanırım,şahsen inanamıyorum.çünkü 3-5 gündür değidir 5 aydr tanıyorum,biliyorum kendisini,yediklerini yaptıklarını biliyorum.hiç teklemez,her ay 4 kg kontrgaranti verir
sağol kuşum![]()

allahım bu listeyi okuyunca doydum valahi kız bendemi geçsem senin diyete ama ben et yemiyorumki:2::2:afiyet bal şeker olsun canım benim benim yerimede ye olurmu2. öğün:
1 dolu kase etli patlıcan yemeği
2 çiğ havuçtan,rende salata
1 bardak ayran

canım düşünceler içindeyim merak etme sana sonra sorularım olabilir her an ama unutma ummadıgın bir anda tepene binerim üzülme sen
Yaaa çokkkk güzelllmişşşşş görüyorrrr musunnnn kırmızımmm yaaaa bizdee isterizzz böyle romantikk 14 şubatlarrÇokk sevindimmm şakaaa bir yanaa allah bize de nasip ederr inşallah
İnşallahh bir ann öncee kurtulurdsun canım şuu kissttenn
saferannnnn:
:4
Gell canımm valla testt ett beniii bugünn herr türlüü zor testten geçtim desem yeri
Kaptanımmm yaa söylesenee senin ilacınn bendeeee bornovayaa çok yakınn kemalpaşaaa benn tutar kulağından gönderirim sanaaa sevdiceğiniiiii

kız bu kadarı kadı kızındada olur yavyumSlmmmmm kızlarrrr bennn geldimmmm
Çokkk yoruldummmmm kanımcaa amaa bitti şükürr vakitt nasıl geçiyor anlamıyoruz sizee hemenn menümüü yazayımmm
Sabah: Bir avuç içi beyazz peynir
bir çay bardağı ceviz
3 kuru kayısı
4 zeytin
Öğle: Bir tabak cacık
Bir iki kaşık pialv
bir tabak kıymalı patates
bir çatal tatlı:26:
(yaa kızlarrr çokk kaçamk oluyor farkındayım amaa yemekhane böyle yemesem aç kalacağımm çaresiz kaldım
Akşam: bol salata
balık
Bolll yeşil çay - tarçın içeceğim
veee formm çayımı içeceğim

gelelim bana ve menüme tatlı yapmadım şimdiden diyim

şimdi menüme gelelim

bir küçük kase mercimek çorbası
2-yogurtlu havuç salatası
turplu kırımızı lahanalı ve havuçlu salata domates eşliginde

3-bezaelye yaptım suyu süzülmüş artık 6 kaşık yerim ve 2 dilim çavdar ekmegi kurutulmuş inanın bana doyuyorum kurutulmuş ekmek yeyince bugün hürremim var giremem kendinize iyi bakınm sonra görüşürz eşim yoldaymış gelmeden namazı kılıyım ben sabaha ölmezsen görüşürk tombul kelebeklerim benim