- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Menülere etiket yaparım canım.Tebrik ederim kuzuSüpersin haaaa seni takip etçem artık, ne yiyon ne içiyon bakçemmm
ama hesapta yanlışlık var galibam67.3 -66.1 / 1,2 fark eder
Deynep wcsiz artı yataktan kalkar kalkmaz tartildimSanki gramla vermiş gibi bekleseydim diyor bir de
Tebrik ederim canım
Ben de geri yatmıştım ,uyuyakalmışım ,WC de yok ,tartıldım ,az beklesem mi acaba?Deynep wcsiz artı yataktan kalkar kalkmaz tartildim
Heee metam beni seviyor artık
EveeeetHelal sana EflalÖnceki yazdığın menülere bakarak aç ta kalmadan verdin bu kiloyu ,tebrikler
tebrik ederim saraycam olacak bu sefer tuttuk ipin ucunu bakben bu gün 61.1 kg çıktım, az gitti...bir şey var ödem mi desem ne desem, daha çok vermem gerekirdi aslında
tsk ederim canim senı de tebrik ederim hadı sıkı tut bu haftaOo makbus süper gitmiş tebrikler canım
TeşekkürlerTebrikler canım harikasın ya yüzdeye bak maşallah
Insallah kaptanicem dun 61.8 Dı bu tartı dukan birası etkisi oldu bıraz o yuzden korkmuyor değilimmakbuştan özlenen bildirimlerrrrrrrrrrrrrrrrr
bu sefer olacak ulen
kocaman tebrikler haftaya 59 lar geldi bile değil mi makbuş
Tskkerçok çok yoğunum kızlar, kilo veren herkesi tebrik ederim şimdiden, öğleden sonra uğrarım... bi mortim @Floweroflife öpücük koyayım...
sonra
@LunyaNego @Betulina (bu arada hoşgeldin) nehirnil111 @Portakal Sulu Ordek @begum75
@Matematik60 @Konya 42Cutemom007 sizlerin bildirimini gördüm, tebriklerr. gördüklerim bunlar göremediklerim varsa affola, hepinize sevgiler
TSK ederim ablacım hadı sende don eski haline hemen atalım su uclu rakamlarıAraya yazmisisim
sagol canım Insallah 56 olmadan bırakmak yok artık hedefe kitlendimMakbus işte bu ya işte bu bak az kaldı yine 5 lere hadi kuzum yaparsın sen olacak bu defa tebrikler canım
ben akıl sır erdiremiyorum tartılara artık.dalga geçiyo gibi sanki bizleHeee metam beni seviyor artık4 günde 3 kilo gitti kız
Tebrik ederim canım fena dağıtmışsın hafta sonu ama çook güzel toparlamışsınEveeeetaç kalmadım
Tebrik ederim
heh heh hehO hindistan cevizi serumundan aldım ben
Sürücem her akşam saç uçlarıma
Bakalım nasıl etki edecek
Yaaaaigdedali hepfit Whiteblacklife @Candysugar @Floweroflife hanımlar
Siz mi süzlüsünüz bakımlısınız ben mi
Ben beeeeeeennnnn miu usta
Onu da başardın sanırımbu hafta tek vurulan ben miyim yoksa
ben neyim
Oyy nasıl bir ödem artıdır onlar ya onları verdiğin için tebrik ederim canımKilo bildirimi
Cuma 53.8
Pazartesi 58.4
Bugün 54.3 biraz daha beklesem inerdi ama acliktaç dayanamadım
@MiuLego hala etkisi
Tebrik ederim canım çok güzel çok
Ben de kilo bildirimi yapayim
Geçen hafta:54,7
Bu hafta: 53,0
Fark:1,7
Yüzde: 3,11
Eki Görüntüle 2108665
Ayaklarım çok bakımsız, kusura bakmayin
Fulya bu defa iyi sarıl 7 lere sahane eksi tebrikler canım
Ben de kilo bildirimi yapayim
Geçen hafta:54,7
Bu hafta: 53,0
Fark:1,7
Yüzde: 3,11
Eki Görüntüle 2108665
Ayaklarım çok bakımsız, kusura bakmayin
Tebrik ederim
Şimdi yazdım Kuzu, sabahın köründe çektiğim fotoyu eklemeye çalışıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?